Nefer 04.01.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Rasia, błagam, tylko nie Barlinek. Wrzuć nawet tu w wyszukiwarkę. Litości - nie bierz nawet za darmo. Spotkamy się to Ci opowiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 No i jak Ci się Małgos ten barlinek sprawdza??? Jeszcze nie wiem, na razie lezy i czeka... Wsciekla jestem na siebie po tym co POTEM przeczytalam, oczywiscie malz mi klnie pod nosem, ze se panele dalam zrobic, a to wszystko przez to, co juz tu ktos opisywal - nie chcialam sie narazac na wymysly grzebkow, chlopy naokolo mowily, ze SUPER jest a Ducha nie znalam jeszcze. No i taka kicha. Ale mam tylko w sypialni i mam nadzieje, ze troche tam polezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.01.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 W sypialni może i pożyje. W salonie - cienizna okrutna. A i tak sie porysuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.01.2009 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 ja też mówię tylko o górnych sypialniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.01.2009 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 ja też mówię tylko o górnych sypialniach Jak chcesz kląć za rok to sobie kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 No nie ma tanich rozwiazan na podloge, moze poza wykladzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.01.2009 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 ja też mówię tylko o górnych sypialniach Jak chcesz kląć za rok to sobie kup śmiej się, śmiej... teraz jeszcze możemy się pośmiać razem, ale jak zostanę na bruka, a właściwie na gołym betonie, to już nie będzie mi do śmiechu... choć i dziś mi nie jest, tak mnie napie...prza ta rwa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 ja też mówię tylko o górnych sypialniach Jak chcesz kląć za rok to sobie kup śmiej się, śmiej... teraz jeszcze możemy się pośmiać razem, ale jak zostanę na bruka, a właściwie na gołym betonie, to już nie będzie mi do śmiechu... choć i dziś mi nie jest, tak mnie napie...prza ta rwa!!! A ja wlasnie za betonem latam od dwoch lat i dam wszystkie pieniadze, zeby go miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.01.2009 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 ja też mówię tylko o górnych sypialniach Jak chcesz kląć za rok to sobie kup śmiej się, śmiej... teraz jeszcze możemy się pośmiać razem, ale jak zostanę na bruka, a właściwie na gołym betonie, to już nie będzie mi do śmiechu... choć i dziś mi nie jest, tak mnie napie...prza ta rwa!!! Już lepiej walnąć wykładzinę na goły beton. Przynajmniej za rok jak Ci sie znudzi to nie zrobisz rozpierduchy tylko zwiniesz, wywalisz i położysz nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.01.2009 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 ja też mówię tylko o górnych sypialniach Jak chcesz kląć za rok to sobie kup śmiej się, śmiej... teraz jeszcze możemy się pośmiać razem, ale jak zostanę na bruka, a właściwie na gołym betonie, to już nie będzie mi do śmiechu... choć i dziś mi nie jest, tak mnie napie...prza ta rwa!!! A ja wlasnie za betonem latam od dwoch lat i dam wszystkie pieniadze, zeby go miec. Absolutnie genialny pomysł Małgoś! Od dziś przestaję przejmować się podłogą!!! Chciałam mieć przecie industrialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.01.2009 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 To może taka piękność tylko np. czerwona albo błekitna http://www.aleremont.pl/images/uploads/57/remont_20070316120256_26622.jpg http://bi.gazeta.pl/im/5/3353/z3353805X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.01.2009 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 A ja wlasnie za betonem latam od dwoch lat i dam wszystkie pieniadze, zeby go miec. Zakładam, że tu już byłas : http://www.concrete.net.pl/uslugi_index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Ta blekitna to epoksyd albo jakis inny cud chemii. Moj malz znowu by powiedzial, ze rak jest tylko kwestia czasu. No i to jest drozsze niz lite deski. Wykladzina to nienajgorszy pomysl tylko, ze najtrwalsze sa prowizorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.01.2009 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Ta blekitna to epoksyd albo jakis inny cud chemii. Moj malz znowu by powiedzial, ze rak jest tylko kwestia czasu. No i to jest drozsze niz lite deski. Oba to zywice. Ale nie do zaje...ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 A ja wlasnie za betonem latam od dwoch lat i dam wszystkie pieniadze, zeby go miec. Zakładam, że tu już byłas : http://www.concrete.net.pl/uslugi_index.html Kochana, nie ma takiej strony z betonem, ktorej bym nie znala i takiej firmy, do ktorej bym nie dzwonila. Juz nie pamietam, co ci mi powiedzieli akurat, ale generalnie chodzi o to, ze czesc tych firm tylko poleruje a wiekszosc (98 %) robi hale minimum 300 m2, a czesc ma prymitywow pod telefonem, ktorzy nie oddzwaniaja. Jeszcze jest czesc takich, ktorzy robia wylewki, ktore sa ladne, ale sie rysuja kluczami (mimo zapewnien o pascalach itp.). Mam teraz jednego goscia, ktory ma mi to ewentualnie zrobic bez gwarancji na pekanie, bo sam nie wie, co bedzie sie dzialo z ta posadzka na II pietrze. Pozostaje dac mu to zrobic i trzymac kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.01.2009 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 No tak myślałam Szukaj, nie dawaj sie - musi się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Byc moze jutro pojade zobaczyc, jaka gosc z Katowic zrobil probke u siebie w firmie. Jak to bedzie OK, to moze cos z tego bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.01.2009 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Mam nadzieję, że znajdziesz swoją ukochaną podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Ta blekitna to epoksyd albo jakis inny cud chemii. Moj malz znowu by powiedzial, ze rak jest tylko kwestia czasu. No i to jest drozsze niz lite deski. Oba to zywice. Ale nie do zaje...ania Nie do konca, podobno poliuretan sie rysuje (mial tu jeden architekt, nie pamietam nicka - u siebie w domu), a epoksyd matowieje (tak mowila editta). Mnie to akurat by nie przeszkadzalo, gdyby zmatowialo, ale miec ten syf pod stopami caly czas i zastanawiac sie, na co sie zachoruje za 20 lat to niezbyt przyjemna perspektywa. Beton to jednak naturalny material... Niby mowia, ze te posadzki sa stosowane w przemysle spozywczym, ale nikt nie bada pracownikow, ktorzy pracuja w pomieszczeniach z tymi posadzkami przez 30 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Mam nadzieję, że znajdziesz swoją ukochaną podłogę Jak juz ja bede miec, to bede ja piescic, calowac, spac na niej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts