Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

rasia weź se laminat(nie barlinka)tylko classena czy kronopol.. ..korek ale gesty ma wartosci wygłuszające na poziomie około 5,7decybela na 1 mm grubości tyle ze podaję..ten gęsty..z domu korkowego ..3mm to około 17decybeli wygłuszenia..Korek od korka sie rózni miedzy innymi gęstościa..więc mata maci nie równa..

Witanko.

.co do betonu to dla mnie to troche tkie echh..jest..wylałbym wylewke szlifnoł po 3ech dniach napuścił epoksydem i raczej kluczem nie zrysujesz za chiny ludowe..

Melduje , ze pojechalam juz i wrocilam :D

Kiedy na budowe uderzasz ?

Jesli juz o podlogach mowicie to ja w kolejnym domu na 100000000000% poloze wszedzie plytki .

W sypialniach beda z pewnoscia drewnopodobne , bo innych nie moge sobie wyobrazic w takim pomieszczeniu , ale na pewno nie panele , mam teraz , kaszana , drewno odpada , bo psy by rysowaly , a nie bede ich przeciez w garazu trzymala bo podloga sie moze zniszczyc .

To takie moje przemyslenia .

Moja kolezanka ma wlasnie tak i bardzo sobie chwali , zreszta bylam , widzialam i mysle , ze to jak dla balaganiarzy posiadajacych psy najlepsze wyjscie.

wszedzie glazura rimmisia no ech...
Tez mi to tak ten tego bylo , ale sie przekonalam jak zobaczylam u kogos , a i cieplo lepiej od podlogowki i latwiej sie z tego grabi balagan :oops: Roznica w cieple dla mnie zwlaszcza wazna , z podlogowki wszedzie w zyciu nie zrezygnuje , a jesli tak to plytki i juz . U nas w sypialniach jest oczywiscie cieplo , ale w lazience podloga taka fajniejsza .

Psy moga lazic do woli . :roll:

Duchu

Tak naprawde to zgadzam sie z Toba , raczej zgadzalam dopoki nie mialam psow :roll: Pozatym u nas cale lato goscie , parkiet czy inne deski czy panele wygladalyby jak stare od nastepnego dnia po polozeniu .

Przeciez goscie nie chodza w skarpetach jak przyjda , nawe sobie tego nie wyobrazam , a psom butow nie zaloze zeby pazurkami nie rysowaly .

Inna sprawa jest , ze nawet porysowany parkiet ma swoj urok .Generalnie to ja lubie deski, takie dlugie i szerokie , ciemne , mniam , ale jakby mialam sie denerwowac bo cos tam to nie i tyle .

A ze mojemu Staremu to rybka co tam bedzie to ja decyduje i tak wlasnie zdecydowalam :D

I musza to byc drewno podobne , pomimo , ze nie lubie imitacji , bo jednak zadnych innych sobie nie wyobrazam w salonie , nie pasuje mi takie cos do moich wizji :roll: :wink:

Nef

Szanujacy sie inwestro nosi aparat ze soba :lol:

Duszku a jakie drewno wytrzyma pazurki psa 45 kg. ??? :roll:

no wlasnie, moi docelowo okolo 50 kilo kazdy . :roll:

Mysle , ze jak ktos majacy takie cuda w domu zdecyduje , ze polozy drewno to musi sie liczyc z tym , ze bedzie zuzywalo sie szybciej niz plytki .

Jesli sie to zaakceptuje to ok , ale to kupa kasy na to idzie , wiec serce moze bolec .

Nefcia widziala jak sie bawia , dla nich to kamien najlepiej wszedzie polozyc :lol: