Nefer 05.01.2009 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Zaoszczędzisz na meblach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Beda o mnie w ksiazkach pisac. Nowe zboczenie - betonofilia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 dzień dobry fajne to zboczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.01.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 rasia weź se laminat(nie barlinka)tylko classena czy kronopol.. ..korek ale gesty ma wartosci wygłuszające na poziomie około 5,7decybela na 1 mm grubości tyle ze podaję..ten gęsty..z domu korkowego ..3mm to około 17decybeli wygłuszenia..Korek od korka sie rózni miedzy innymi gęstościa..więc mata maci nie równa.. Witanko..co do betonu to dla mnie to troche tkie echh..jest..wylałbym wylewke szlifnoł po 3ech dniach napuścił epoksydem i raczej kluczem nie zrysujesz za chiny ludowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.01.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Melduje , ze pojechalam juz i wrocilam Kiedy na budowe uderzasz ? Jesli juz o podlogach mowicie to ja w kolejnym domu na 100000000000% poloze wszedzie plytki . W sypialniach beda z pewnoscia drewnopodobne , bo innych nie moge sobie wyobrazic w takim pomieszczeniu , ale na pewno nie panele , mam teraz , kaszana , drewno odpada , bo psy by rysowaly , a nie bede ich przeciez w garazu trzymala bo podloga sie moze zniszczyc . To takie moje przemyslenia . Moja kolezanka ma wlasnie tak i bardzo sobie chwali , zreszta bylam , widzialam i mysle , ze to jak dla balaganiarzy posiadajacych psy najlepsze wyjscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.01.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dzielna dziewczynka Jakoś koło 16.00 wsadzę tyłek w samochód ..tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.01.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dzięki Duszku Teraz to już zupełnie nie wiem, co położyć A w ogóle to mam większy problem, bo za mało płytek do dolnej łazienki zamówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.01.2009 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Rasiu Na mnie nie patrz , napisalam jak bedzie u mnie . Kazdy ma jak chce Na szczescie Nefcia Od razu dawaj zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.01.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 nie wzięłam aparatu - będą z komórki. W pracy chyba nie mam cyfrówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.01.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 wszedzie glazura rimmisia no ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.01.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 wszedzie glazura rimmisia no ech...Tez mi to tak ten tego bylo , ale sie przekonalam jak zobaczylam u kogos , a i cieplo lepiej od podlogowki i latwiej sie z tego grabi balagan Roznica w cieple dla mnie zwlaszcza wazna , z podlogowki wszedzie w zyciu nie zrezygnuje , a jesli tak to plytki i juz . U nas w sypialniach jest oczywiscie cieplo , ale w lazience podloga taka fajniejsza . Psy moga lazic do woli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.01.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 w łazience zgoda..pełna niechaj bedzie..ale w salonie....nio..echh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.01.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Duchu Tak naprawde to zgadzam sie z Toba , raczej zgadzalam dopoki nie mialam psow Pozatym u nas cale lato goscie , parkiet czy inne deski czy panele wygladalyby jak stare od nastepnego dnia po polozeniu . Przeciez goscie nie chodza w skarpetach jak przyjda , nawe sobie tego nie wyobrazam , a psom butow nie zaloze zeby pazurkami nie rysowaly . Inna sprawa jest , ze nawet porysowany parkiet ma swoj urok .Generalnie to ja lubie deski, takie dlugie i szerokie , ciemne , mniam , ale jakby mialam sie denerwowac bo cos tam to nie i tyle . A ze mojemu Staremu to rybka co tam bedzie to ja decyduje i tak wlasnie zdecydowalam I musza to byc drewno podobne , pomimo , ze nie lubie imitacji , bo jednak zadnych innych sobie nie wyobrazam w salonie , nie pasuje mi takie cos do moich wizji Nef Szanujacy sie inwestro nosi aparat ze soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.01.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 hehe nio ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.01.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 wszedzie glazura rimmisia no ech... Duszku a jakie drewno wytrzyma pazurki psa 45 kg. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.01.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Duszku a jakie drewno wytrzyma pazurki psa 45 kg. ??? no wlasnie, moi docelowo okolo 50 kilo kazdy . Mysle , ze jak ktos majacy takie cuda w domu zdecyduje , ze polozy drewno to musi sie liczyc z tym , ze bedzie zuzywalo sie szybciej niz plytki . Jesli sie to zaakceptuje to ok , ale to kupa kasy na to idzie , wiec serce moze bolec . Nefcia widziala jak sie bawia , dla nich to kamien najlepiej wszedzie polozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.01.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 A jaki ciężar psa utrzyma drewno? Bo nie wiem jakiego sobie kupić? Witam noworocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witam popołudniowo Na podłogach się nie znam, ale pewnie będą panele z opcją na podłogówkę, chyba że zdarzy się inne ogrzewanie. I psy mi nie straszne, najwyżej za 10 lat wymienię - podłogę, nie psy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.01.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witanko popołudniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.01.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 bez ogrzewania ipe lapacho..z ogrzewaniem jatoba....warstwowa..z 6mm warstwa drewna na oleju..pełne spoko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts