malgos2 05.01.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 A w ogole to teraz jest moda taka na swiecie, ze sie kupuje stare dechy zuzyte i kladzie sie na nowo i takie maja byc spitolone i wtedy sie czlowiek byle zadrapaniem nie przejmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.01.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 ooooo!!! właśnie takie kcem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.01.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 nie teraz jest moda na swiecie tylko do nas wreszcie dociera.. jak kumpel w norwegii zaczoł szlifowac dechy papierem o granulacji 80 to mało z roboty nie poleciał..za to ze chce spierniczyc gładkościa takie piekne porowate dechy..podobny przypadek na własne oczy w edynburgu widziałem.. Znam co najmniej 3firmy w Polsce które produkuja deski debowe mocno usecznione..pooobijane..specjalnie ..i popekane wszystko leci do belgii, anglii, francji..i schodzi na pniu cała produkcja dla polaka szczelinlka miedzy deskami 2mm jest podstawa do reklamacji i scigania parkieciarza do dnia sadu ostatecznego..tak to juz jest.. rasia żaden problem...i nie wyjdzie drogo około 200zł za metr..na gotowo z wszystkim.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.01.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 a możesz Duszku załatwić takie dechy po forumowej znajomości, co potrzebuję tylko 80 m2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.01.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 pełny looozzziiikk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.01.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.01.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Cześć !!! byłam i skontrolowałam ale Neferka za mało zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 A najlepiej Duchu jak od jakiegos klienta spierdzielone dechy zerwiesz i do rasi przywieziesz. Moze sie ktos obrazi, ale w Polsce to sie tak mysli, ze jak wszystko rustykalne, to od sufitu po podloge wszystko na wsiowo, jak nowoczesne, to beton, szklo i stal sie wylewa, jak stylowe to takie stylowe, ze jak w muzeum w Pszczynie, a na swiecie laczy sie, bawi stylami. Taka podloga zrabana moze byc super jak sie ja zestawi z czystymi formami. Tak po skandynawsku wlasnie. Rasia, juz sie nie moge doczekac, jak Ci Duch strzeli taka podloge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.01.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 A najlepiej Duchu jak od jakiegos klienta spierdzielone dechy zerwiesz i do rasi przywieziesz. Moze sie ktos obrazi, ale w Polsce to sie tak mysli, ze jak wszystko rustykalne, to od sufitu po podloge wszystko na wsiowo, jak nowoczesne, to beton, szklo i stal sie wylewa, jak stylowe to takie stylowe, ze jak w muzeum w Pszczynie, a na swiecie laczy sie, bawi stylami. Taka podloga zrabana moze byc super jak sie ja zestawi z czystymi formami. Tak po skandynawsku wlasnie. Rasia, juz sie nie moge doczekac, jak Ci Duch strzeli taka podloge. Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 A najlepiej Duchu jak od jakiegos klienta spierdzielone dechy zerwiesz i do rasi przywieziesz. Moze sie ktos obrazi, ale w Polsce to sie tak mysli, ze jak wszystko rustykalne, to od sufitu po podloge wszystko na wsiowo, jak nowoczesne, to beton, szklo i stal sie wylewa, jak stylowe to takie stylowe, ze jak w muzeum w Pszczynie, a na swiecie laczy sie, bawi stylami. Taka podloga zrabana moze byc super jak sie ja zestawi z czystymi formami. Tak po skandynawsku wlasnie. Rasia, juz sie nie moge doczekac, jak Ci Duch strzeli taka podloge. Ja też Cholera, sama bym sobie taka strzelila. Moze jednak zmienie zdanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.01.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Małgoś, nie zmieniaj, bo beton jest super! Ale w innym pokoju możesz sobie strzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Nie mam tylu pokojow. Ale moze drewniany balkon mi Duch strzeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.01.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 I ja jestem pewna , ze taka podloga bedzie wygladala czadowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 bez ogrzewania ipe lapacho..z ogrzewaniem jatoba....warstwowa..z 6mm warstwa drewna na oleju..pełne spoko.. Rozumiem Duszku, że to apropos tych moich paneli, czy tak?? Ale qurna, żeś mię teraz tymi dechami zaintrygował!!! Kto wie, kto wie, może i ja się do Ciebie uśmiechnę o takowe.... jakby co, będziesz o mnie pamiętał???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.01.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Duszek szeroko zakrojoną kampanię komentarzową prowadzi i łup się ściele gęsto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 06.01.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 przywitać się przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 dzień dobry z bajkolandii nadaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.01.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 To i swoje dzień dobry zostawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 06.01.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Neferko na NK zaproszenie to moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.01.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Dzień dobry Lecę na NK Gosia P.S> przestały mi przychodzić powiadomienia z NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts