Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wpadnij to sobie obejrzysz :) Zaraz zajrzę do Veruni. To taki kolor piaskowo - kość słoniowa. A faktura kamienia wulkanicznego.

Chętnie i przy bardziej sprzyjającej pogodzie :wink: :lol:

Te płytki są naprawdę cudne 8) :D i zów mam dylemat, bo te od Verci to był mój ideał :roll: ...

A więc zapraszam jak mróz zelżeje :):) Choć u mnie w domu cieplutko :)

Duszek szeroko zakrojoną kampanię komentarzową prowadzi i łup się ściele gęsto... :D

dorcia not fair jak pytaja odpowiadam..braza zapytaj ..nie ma sprawy łodpowim zawsze..wedle wiedzy i doświadczenia..zero stresu..kurna nie wierzom mi ze poprostu lubiem czas spedzac tutaj niom..

a tak whogullee to witham.. 8) :wink:

Duszek szeroko zakrojoną kampanię komentarzową prowadzi i łup się ściele gęsto... :D

dorcia not fair jak pytaja odpowiadam..braza zapytaj ..nie ma sprawy łodpowim zawsze..wedle wiedzy i doświadczenia..zero stresu..kurna nie wierzom mi ze poprostu lubiem czas spedzac tutaj niom..

Ja akurat wierze, ze lubisz ze mna spedzac czas. Sama ze soba tez lubie. :lol: :lol: :lol: A tak powaznie, to Dorcia uwierz, Duch sie musi opedzac od roboty, nie musi jej tu szukac. :roll: :wink:

A co to firma Dom ?

Moje to Pamesa Valencia Bianco Satin :):)Skopiowałam kolory do Veruni, żebyś mniej więcej widziała do czego te moje są podobne.

Moich niestety nie ma na necie :(

Kurza d.pa sie namieszało :-?

Mnie się podobają te, które Verunia (chyba jej uszy nie pieką :roll: :wink: ) ma w salonie - linia Khadi.

Ściągnęłam adres ze strony płytek, które wkleiłaś i zauważyłam, że są jedne i drugie w ofercie Domu...a że moja radówka za wami nie nadąża, to nie załapałam czyje w końcu te płytki... :roll:

Teraz już kumam! 8) :lol: :lol:

Ja akurat wierze, ze lubisz ze mna spedzac czas. Sama ze soba tez lubie. :lol: :lol: :lol: A tak powaznie, to Dorcia uwierz, Duch sie musi opedzac od roboty, nie musi jej tu szukac. :roll: :wink:

Myślałam że macie poczucie humoru.... :lol:

Neferciu a te płytki trawertynowe to jakiej grubości są? I masz je z LM czyli Lerła Merlę??????

Plytki ladne a nawet i kolor moj. :wink: Szkoda, ze na fotkach nie widac struktury. :roll:

A mi sie nie dawno snilo, ze bylam u Ciebie w domku i mialas wlasnie caly dol zrobiony w takich samych plytkach, a w salonie byl parkiet - ale plytki byly inne a parkiet byl jasny.., to kurka gdzie ja bylam... :lol:

kurna ustawiłem i stolarz dzwonił właśnie mnie pocieszył ze tarcica która przyszła na moje schody i miała miec 8% wilgotności ma 16scie..klientka mnie zabije a ja dostawce w cholere oni chcieli 20stego juz mieszkac w cholere ,,..no..to też łajza dwa tygodnie trzyma na warsztyacie i dopiero teraz mi dzwoni..nawet nie kcem mysleć jaka jazdę bede mial z klientem..miesiac opóźniennia jak nic...jak znajde suszarnie na dwa tyg wolna juz po mnie zabijom 100% utłukom jak psa..nio.. :cry: :cry: