rasia 06.01.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Najbliżej im do tej pierwszej z lewej, ale są ciemniejsze i bardziej ciapate http://www.dav.com.pl/images/dom/dom-parka.jpg Śliczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.01.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Najbliżej im do tej pierwszej z lewej, ale są ciemniejsze i bardziej ciapate http://www.dav.com.pl/images/dom/dom-parka.jpg Śliczne! Obejrzysz sobie je w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 06.01.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Wpadnij to sobie obejrzysz Zaraz zajrzę do Veruni. To taki kolor piaskowo - kość słoniowa. A faktura kamienia wulkanicznego. Chętnie i przy bardziej sprzyjającej pogodzie Te płytki są naprawdę cudne i zów mam dylemat, bo te od Verci to był mój ideał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.01.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Wpadnij to sobie obejrzysz Zaraz zajrzę do Veruni. To taki kolor piaskowo - kość słoniowa. A faktura kamienia wulkanicznego. Chętnie i przy bardziej sprzyjającej pogodzie Te płytki są naprawdę cudne i zów mam dylemat, bo te od Verci to był mój ideał ... A więc zapraszam jak mróz zelżeje :) Choć u mnie w domu cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 06.01.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Jesooo właśnie odkryłam, że płytki Veruni i te Twoje są z oferty firmy Dom ...i wszystko w tym temacie Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.01.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 A co to firma Dom ? Moje to Pamesa Valencia Bianco Satin :)Skopiowałam kolory do Veruni, żebyś mniej więcej widziała do czego te moje są podobne. Moich niestety nie ma na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.01.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Duszek szeroko zakrojoną kampanię komentarzową prowadzi i łup się ściele gęsto... dorcia not fair jak pytaja odpowiadam..braza zapytaj ..nie ma sprawy łodpowim zawsze..wedle wiedzy i doświadczenia..zero stresu..kurna nie wierzom mi ze poprostu lubiem czas spedzac tutaj niom.. a tak whogullee to witham.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Duszek szeroko zakrojoną kampanię komentarzową prowadzi i łup się ściele gęsto... dorcia not fair jak pytaja odpowiadam..braza zapytaj ..nie ma sprawy łodpowim zawsze..wedle wiedzy i doświadczenia..zero stresu..kurna nie wierzom mi ze poprostu lubiem czas spedzac tutaj niom.. a tak whogullee to witham.. Ja akurat wierze, ze lubisz ze mna spedzac czas. Sama ze soba tez lubie. A tak powaznie, to Dorcia uwierz, Duch sie musi opedzac od roboty, nie musi jej tu szukac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.01.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Prosze mnie tu Ducha nie zaczepiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.01.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 kiej mienia nikht ni sacypio nefcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 06.01.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 A co to firma Dom ? Moje to Pamesa Valencia Bianco Satin :)Skopiowałam kolory do Veruni, żebyś mniej więcej widziała do czego te moje są podobne. Moich niestety nie ma na necie Kurza d.pa sie namieszało Mnie się podobają te, które Verunia (chyba jej uszy nie pieką ) ma w salonie - linia Khadi. Ściągnęłam adres ze strony płytek, które wkleiłaś i zauważyłam, że są jedne i drugie w ofercie Domu...a że moja radówka za wami nie nadąża, to nie załapałam czyje w końcu te płytki... Teraz już kumam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.01.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Teraz już kumam! I kumasz i stronkę strzeliłaś Zuch Dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 06.01.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Teraz już kumam! I kumasz i stronkę strzeliłaś Zuch Dziewczyna noooo bombka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.01.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Duszek szeroko zakrojoną kampanię komentarzową prowadzi i łup się ściele gęsto... dorcia not fair jak pytaja odpowiadam..braza zapytaj ..nie ma sprawy łodpowim zawsze..wedle wiedzy i doświadczenia..zero stresu..kurna nie wierzom mi ze poprostu lubiem czas spedzac tutaj niom.. a tak whogullee to witham.. Ja akurat wierze, ze lubisz ze mna spedzac czas. Sama ze soba tez lubie. A tak powaznie, to Dorcia uwierz, Duch sie musi opedzac od roboty, nie musi jej tu szukac. Myślałam że macie poczucie humoru.... Neferciu a te płytki trawertynowe to jakiej grubości są? I masz je z LM czyli Lerła Merlę?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 jeszcze raz powiem płytki Nefercia są cudne i dzięki za przygarnięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.01.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Myślałam że macie poczucie humoru.... majom majo pełne spoko..przeciek jade do braciszka tak to jest jak sie kupuje lapka za 4 tysiaki z vista i nie ma sie pojecia o nmiczym echh...juz 3eci raz musze ustawiac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.01.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Myślałam że macie poczucie humoru.... majom majo pełne spoko..przeciek jade do braciszka tak to jest jak sie kupuje lapka za 4 tysiaki z vista i nie ma sie pojecia o nmiczym echh...juz 3eci raz musze ustawiac.. Ja też mam vistę (niestety ) a poczucie humoru mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.01.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Plytki ladne a nawet i kolor moj. Szkoda, ze na fotkach nie widac struktury. A mi sie nie dawno snilo, ze bylam u Ciebie w domku i mialas wlasnie caly dol zrobiony w takich samych plytkach, a w salonie byl parkiet - ale plytki byly inne a parkiet byl jasny.., to kurka gdzie ja bylam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.01.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 kurna ustawiłem i stolarz dzwonił właśnie mnie pocieszył ze tarcica która przyszła na moje schody i miała miec 8% wilgotności ma 16scie..klientka mnie zabije a ja dostawce w cholere oni chcieli 20stego juz mieszkac w cholere ,,..no..to też łajza dwa tygodnie trzyma na warsztyacie i dopiero teraz mi dzwoni..nawet nie kcem mysleć jaka jazdę bede mial z klientem..miesiac opóźniennia jak nic...jak znajde suszarnie na dwa tyg wolna juz po mnie zabijom 100% utłukom jak psa..nio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.01.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 nie bojaj, my ciem obronim.....własnom piersiom ja trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts