Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kurna ustawiłem i stolarz dzwonił właśnie mnie pocieszył ze tarcica która przyszła na moje schody i miała miec 8% wilgotności ma 16scie..klientka mnie zabije a ja dostawce w cholere oni chcieli 20stego juz mieszkac w cholere ,,..no..to też łajza dwa tygodnie trzyma na warsztyacie i dopiero teraz mi dzwoni..nawet nie kcem mysleć jaka jazdę bede mial z klientem..miesiac opóźniennia jak nic...jak znajde suszarnie na dwa tyg wolna juz po mnie zabijom 100% utłukom jak psa..nio.. :cry: :cry:
Jakby co to dzwoń - pojedziemy, pogadamy :)

Plytki ladne a nawet i kolor moj. :wink: Szkoda, ze na fotkach nie widac struktury. :roll:

A mi sie nie dawno snilo, ze bylam u Ciebie w domku i mialas wlasnie caly dol zrobiony w takich samych plytkach, a w salonie byl parkiet - ale plytki byly inne a parkiet byl jasny.., to kurka gdzie ja bylam... :lol:

Żelcia- nie u mnie :) Bo u mnie ciemny parkiet :)

nio kurna wiesz cio..w życiu sam łodpowiadam za swe czyny ..ale przyjemne to nie bedzie..jak bedzie kobita zbytnio szlaeć..wtedy siem tys srobiem nie miły.. a nie kcem..choc czasym musem..nio..

Obawiam się , że jak nie masz kontrargumnetów to raczej uszki po sobie ...:)

nio kurna wiesz cio..w życiu sam łodpowiadam za swe czyny ..ale przyjemne to nie bedzie..jak bedzie kobita zbytnio szlaeć..wtedy siem tys srobiem nie miły.. a nie kcem..choc czasym musem..nio..

Obawiam się , że jak nie masz kontrargumnetów to raczej uszki po sobie ...:)

na ogół tak jest ale dłuugo nie wytrzymuje..spoko bedem siem bił w piersi az bydzie hucało..

łeee tam łonatylko tak wis...loozak i fajowa kobita jezd..

No to jak fajowa, to będzie OK. Fajowe nie dopierdzielają się do szczegółów - miesiąc w te czy we w te - nie róby scen :)

krist to było ło Tobie hehe w keirunku małgos..no nefcia..

tamta spokojna jest ale numer polega na tem ze dswoniła dzisiaj i ja zas dzwoniłem do stolarza ..i on mi mowi na przyszly czwartek masz schody po czem ja zadzwoniłem do babki i i mówie jeje spoko bedzie w termninie po czem za 5 godzin stolarz dzwoni i mowi mi o tej wilgotności skubany 2 niedziele trzymał na warsztacie..i teraz sie za sprawdzanie wzioł jak zaczołem naaciskac..ale najpierw mnie zapewnil i teraz mam el doopa..echh

ide appaloosa (właśnie siem zassał)new weastern obejrzec zapomniec..