rasia 06.01.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Nefciu to ja melduję, że na tę kawkę, to może my by jutro z Nitu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.01.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Nefciu to ja melduję, że na tę kawkę, to może my by jutro z Nitu... o to to, pomacamy, cos może wysiorbiemy, poplotkujemy - co wpuścisz nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.01.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 kurna ustawiłem i stolarz dzwonił właśnie mnie pocieszył ze tarcica która przyszła na moje schody i miała miec 8% wilgotności ma 16scie..klientka mnie zabije a ja dostawce w cholere oni chcieli 20stego juz mieszkac w cholere ,,..no..to też łajza dwa tygodnie trzyma na warsztyacie i dopiero teraz mi dzwoni..nawet nie kcem mysleć jaka jazdę bede mial z klientem..miesiac opóźniennia jak nic...jak znajde suszarnie na dwa tyg wolna juz po mnie zabijom 100% utłukom jak psa..nio.. Jakby co to dzwoń - pojedziemy, pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.01.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Neferciu a te płytki trawertynowe to jakiej grubości są? I masz je z LM czyli Lerła Merlę?????? Mają poczucie humoru, majom Lerła mam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.01.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Nefciu to ja melduję, że na tę kawkę, to może my by jutro z Nitu... Bardzo superancko. O której się szykujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.01.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Plytki ladne a nawet i kolor moj. Szkoda, ze na fotkach nie widac struktury. A mi sie nie dawno snilo, ze bylam u Ciebie w domku i mialas wlasnie caly dol zrobiony w takich samych plytkach, a w salonie byl parkiet - ale plytki byly inne a parkiet byl jasny.., to kurka gdzie ja bylam... Żelcia- nie u mnie Bo u mnie ciemny parkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.01.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 tia..z pewnosciom nie omieszkom eska posłać..hehe ze ..potrafiem palcami ruszać nienawidze takich sytuacji...ostatni raz wziołem cokolwiek z dlh niech sie wala.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.01.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Nefciu to ja melduję, że na tę kawkę, to może my by jutro z Nitu... Bardzo superancko. O której się szykujecie ? Dryndnę ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.01.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Siem nie stresuj - inwestor nie diabeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Duchu, w razie czego wszystko na nas zwal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.01.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Albo powiedz, że to przez te sukę z W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Nie mowilas, ze sobie suke kupilas Neferko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.01.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Nie mowilas, ze sobie suke kupilas Neferko! Niieeee kupiłam - to taki charakter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.01.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 nio kurna wiesz cio..w życiu sam łodpowiadam za swe czyny ..ale przyjemne to nie bedzie..jak bedzie kobita zbytnio szlaeć..wtedy siem tys srobiem nie miły.. a nie kcem..choc czasym musem..nio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Nie mowilas, ze sobie suke kupilas Neferko! Niieeee kupiłam - to taki charakter Czarne podniebienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.01.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 nio kurna wiesz cio..w życiu sam łodpowiadam za swe czyny ..ale przyjemne to nie bedzie..jak bedzie kobita zbytnio szlaeć..wtedy siem tys srobiem nie miły.. a nie kcem..choc czasym musem..nio.. Obawiam się , że jak nie masz kontrargumnetów to raczej uszki po sobie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.01.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 łeee tam łonatylko tak wis...loozak i fajowa kobita jezd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.01.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 łeee tam łonatylko tak wis...loozak i fajowa kobita jezd.. No to jak fajowa, to będzie OK. Fajowe nie dopierdzielają się do szczegółów - miesiąc w te czy we w te - nie róby scen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.01.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 nio kurna wiesz cio..w życiu sam łodpowiadam za swe czyny ..ale przyjemne to nie bedzie..jak bedzie kobita zbytnio szlaeć..wtedy siem tys srobiem nie miły.. a nie kcem..choc czasym musem..nio.. Obawiam się , że jak nie masz kontrargumnetów to raczej uszki po sobie ... na ogół tak jest ale dłuugo nie wytrzymuje..spoko bedem siem bił w piersi az bydzie hucało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.01.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 łeee tam łonatylko tak wis...loozak i fajowa kobita jezd.. No to jak fajowa, to będzie OK. Fajowe nie dopierdzielają się do szczegółów - miesiąc w te czy we w te - nie róby scen krist to było ło Tobie hehe w keirunku małgos..no nefcia.. tamta spokojna jest ale numer polega na tem ze dswoniła dzisiaj i ja zas dzwoniłem do stolarza ..i on mi mowi na przyszly czwartek masz schody po czem ja zadzwoniłem do babki i i mówie jeje spoko bedzie w termninie po czem za 5 godzin stolarz dzwoni i mowi mi o tej wilgotności skubany 2 niedziele trzymał na warsztacie..i teraz sie za sprawdzanie wzioł jak zaczołem naaciskac..ale najpierw mnie zapewnil i teraz mam el doopa..echh ide appaloosa (właśnie siem zassał)new weastern obejrzec zapomniec.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts