DorciaIQ 07.01.2009 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Duchu, w razie czego wszystko na nas zwal. Myślisz że to go odpręży po zjebce od klientki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2009 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Duchu, w razie czego wszystko na nas zwal. Myślisz że to go odpręży po zjebce od klientki? Może go nawet wyluzować .. jak kaczuszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Duchu, w razie czego wszystko na nas zwal. Myślisz że to go odpręży po zjebce od klientki? Może go nawet wyluzować .. jak kaczuszkę Dorcia, Ty to masz dowcip ostry. Podoba mi sie, ale nie wiem, czy Duchowi tez sie bedzie podobalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.01.2009 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Duchu, w razie czego wszystko na nas zwal. Myślisz że to go odpręży po zjebce od klientki? Może go nawet wyluzować .. jak kaczuszkę Dorcia, Ty to masz dowcip ostry. Podoba mi sie, ale nie wiem, czy Duchowi tez sie bedzie podobalo. Jeszcze nie spotkałam faceta, któremu takie rzeczy by się nie podobały (na szczęście - dla niego ofkors ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2009 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Musisz poznać mojego męża - on lubi inteligentne kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Duchu, w razie czego wszystko na nas zwal. Myślisz że to go odpręży po zjebce od klientki? Może go nawet wyluzować .. jak kaczuszkę Dorcia, Ty to masz dowcip ostry. Podoba mi sie, ale nie wiem, czy Duchowi tez sie bedzie podobalo. Jeszcze nie spotkałam faceta, któremu takie rzeczy by się nie podobały (na szczęście - dla niego ofkors ) I myslisz, ze bedzie nam chcial zdjatka wkleic? Bo my tu bez zdjatek nie wypuszczamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.01.2009 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Musisz poznać mojego męża - on lubi inteligentne kobiety I dlatego bez stresu możesz mnie z nim poznać? :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2009 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Musisz poznać mojego męża - on lubi inteligentne kobiety I dlatego bez stresu możesz mnie z nim poznać? :lol: :lol: :) Jesteś wyższa od niego - śpię spokojnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Musisz poznać mojego męża - on lubi inteligentne kobiety I dlatego bez stresu możesz mnie z nim poznać? :lol: :lol: :) Jesteś wyższa od niego - śpię spokojnie :) Oj Polanski, Topor, nie bylabym taka pewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2009 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Oj Polanski, Topor, nie bylabym taka pewna... Fakt, nigdy nie wiadomo co komu w duszy gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.01.2009 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No ale Cruisowi i Kidman nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ale to chyba nie ze wzgledu na wzrost. Po prostu Cruise na intelektualiste mi nie wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2009 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ale to chyba nie ze wzgledu na wzrost. Po prostu Cruise na intelektualiste mi nie wyglada... Ani na dobrego kochanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ale to chyba nie ze wzgledu na wzrost. Po prostu Cruise na intelektualiste mi nie wyglada... Ani na dobrego kochanka Zdecydowanie za krotki nos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.01.2009 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ale to chyba nie ze wzgledu na wzrost. Po prostu Cruise na intelektualiste mi nie wyglada... Ani na dobrego kochanka Nooo - nie to co Polański... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ale to chyba nie ze wzgledu na wzrost. Po prostu Cruise na intelektualiste mi nie wyglada... Ani na dobrego kochanka Nooo - nie to co Polański... Serio to mysle, ze Polanski jest jak wino. Im jest starszy, tym bardziej mnie kreci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.01.2009 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ale to chyba nie ze wzgledu na wzrost. Po prostu Cruise na intelektualiste mi nie wyglada... Ani na dobrego kochanka Nooo - nie to co Polański... Serio to mysle, ze Polanski jest jak wino. Im jest starszy, tym bardziej mnie kreci. Eh coś mi się wydaje że dla koleżanki większym fetyszem jest mózg od... nosa To tak jak dla mnie Za to wypijmy rozchodniaczka bo już spać mi się troszkie chce http://www.spoilt4choices.net/images/cocktail_seabreeze.jpghttp://www.spoilt4choices.net/images/cocktail_seabreeze.jpghttp://www.spoilt4choices.net/images/cocktail_seabreeze.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2009 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Sh. Connery Mniam Ja też zaraz odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ja tez odpadam. Przejrzalas mnie Dorcia na wylot. Tak wlasnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.01.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 ło jassu ale se nockom pogafedzily..hihi witka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts