Żelka 07.01.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Plytki ladne a nawet i kolor moj. Szkoda, ze na fotkach nie widac struktury. A mi sie nie dawno snilo, ze bylam u Ciebie w domku i mialas wlasnie caly dol zrobiony w takich samych plytkach, a w salonie byl parkiet - ale plytki byly inne a parkiet byl jasny.., to kurka gdzie ja bylam... Żelcia- nie u mnie Bo u mnie ciemny parkiet No wiem, wiem, ze ciemny bedzie.., ale Ty mnie po tym domu oprowadzalas i tak sobie mysle, moze to ten nastepny byl?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 A to nie wykluczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 dzień dobry nocni gadacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.01.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 siem psywitom wkurzania mam ciag dalszy ale szczegół.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Opowiadaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.01.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Nefcia a mnie też przygarnęłaś patrzta jakie nachalne musze was tez odnalezc...po latach aga !!!! dopiero teraz zauwazylam, ze ty dzidzi sie spodziewasz no gratulacje kochana, ogromne trzymaj sie cieplo i glaskaj brzuszek Frosia dzieki Witam się. Bardzo ładne płyteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Przylazłam, ale mnie fajne rzeczy ominęły, qurna ich obężona twierdza!!!! Duchu, tylko spoko, poradzisz sobie, ja tam w Ciebie wierzę P.S. Shon Connery rulez!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.01.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 hehe tys chopa lubie klasa sama w sobie..poradzem poradzem ale nienawidzem takich sytuacji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 hehe tys chopa lubie klasa sama w sobie..poradzem poradzem ale nienawidzem takich sytuacji.. Nawidzę ... nienawidzę ... pikuś ... do roboty!!!! Wygraj tę bitwę dla nas Też nie znoszę robić ludzi w trąbę nie z własnej winy i woli, ot tak!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.01.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 laska przegieła z ogrzewaniem i podłoga sie poszczelinowała na dodatek..echhh zajebiście.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 laska przegieła z ogrzewaniem i podłoga sie poszczelinowała na dodatek..echhh zajebiście.. No, ale nie masz wpływu na to jak ktoś dowali 80 stopni na kotle , nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.01.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Kuuurde małż właśnie mnie dobił Mówi: miśka, idziemy się kąpać? Ja cała zadowolona: razem??? Nieeee no coś ty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.01.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Nefer u Ciebie tez troszku popekala wiec to chyba nic nienormalnego i 80 stopni nie musialo byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Tu tez o podlodze... Chyba sie pojde pociac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Nefer u Ciebie tez troszku popekala wiec to chyba nic nienormalnego i 80 stopni nie musialo byc Wylewka MA popękać przed położeniem okładzin. I po to by popękała można dać ostro w pupę kotłowi. Ale jak już masz okłądziny to nie robisz doświadczeń jak przy wygrzewaniu wylewki :) Po kut komuś taka temperatura, żeby drewno się rozeszło albo podniosły płytki ? NIe wiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Tu tez o podlodze... Chyba sie pojde pociac... Nie tnij się tylko pisz jak tam wyniki poszukiwania betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Tu tez o podlodze... Chyba sie pojde pociac... Nie tnij się tylko pisz jak tam wyniki poszukiwania betonu Beton ma piekny klatko-schodowy kolor i za&%$$ste kruszywo koloru czarnego w srodku. Twarde to jest, owszem, ale wyglada srednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.01.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Nefer u Ciebie tez troszku popekala wiec to chyba nic nienormalnego i 80 stopni nie musialo byc kutwa ale to juz merbau sie poszczelinował jarzycie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.01.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 jarzymy Duszku , jarzymy , oddychaj głęboko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts