markoto 07.01.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Teraz jarze, jakos wczesniej nie bylo mowy o drewnie tylko o posadzce ale Ty Duszku nerwus jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Nefer u Ciebie tez troszku popekala wiec to chyba nic nienormalnego i 80 stopni nie musialo byc kutwa ale to juz merbau sie poszczelinował jarzycie?? To jakis pechowy dzien dzisiaj jest. No ale jak ona zawalila to zawalanka Twojego dostawcy to przy tym pestka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.01.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 tyle ze człek rozumuje z reguły tylko w jedna strone..a ja dla niej specjalnie na podłogówke już dosuszałem posadzke do 6 %...starałem sie płaciłem dodatkowo uczulałem moich echh..szlag by.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.01.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 dzień dobry.... właśnie wróciłam... i się rozglądam po znajomych.... Nefcia masz rację dziś środa - i kto by pomyślał, no ! widzę, że gadacie o pęknięciach to ja Wam dołoże coś od siebie.... właśnie tej nocy lub ubiegłej mi siekło pęknięcie na ścianie na łączeniu k-g ze ścianą.... bagatela na 2 metry długie. pikuś wicie co moją wrodzoną jędzowatość ciekawi? czy mojej sąsiadeczce tez.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Duchu wrzuć na luz masz jeszcze sporo roboty Nitu no Ty rzeczywiście jedza jesteś i do twarzy Ci z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 wicie co moją wrodzoną jędzowatość ciekawi? czy mojej sąsiadeczce tez.... Jakoś Cię w pełni rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Nowości z placu boju : Wejsćie do domu - wiartrołap: http://images33.fotosik.pl/437/c91607e5f06657d3med.jpg dalej wiatrołap przy garażu - w głebi spiżarka, po lewej garaż, po prawej łazienka dla gości ( ta trawertynowa) http://images29.fotosik.pl/311/4460fbcfd4933cf8med.jpg kuchnia prawie , prawie http://images32.fotosik.pl/432/d6b2904f8a240cb5med.jpg widok w kuchni ( za plecami mam okno) na wnękę pod zabudowe : http://images46.fotosik.pl/47/10255a6cb7c7a704med.jpg Jutro przychodzą płytki na ściany garażu. Do 13.01 płytki na podłoge - garaż - brakuje tych co mi się podobały ( dodajcie też inwentaryzacje i remanenty ) W piątek wyjeżdża z Włoch tir z płytkami Pamesy do Teściów na podłogę - będą do 15.01. Do 15.01 będzie również dostarczony trawertyn Ale może będzie wcześniej. W poniedziałek fugi na płytkach dziś pokazanych Pan Od Płytek twierdzi, że jestem świetnie zorganizowana i wszystko jest na czas - a ja mam ciągle wrażenie, że za późno, za długo, że burdel...jakoś mi to wszystko nie idzie... A muszę się ogarnąć, bo po 15.01 jadę do Zakopanego na 2 tygodnie na urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.01.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Niezłe te płyteczki Fajnie wyglądają Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 dzień dobry Nefcia aż rozkosz patrzec płytki piękne i ślicznie się kładą wszystko w terminie dostarczane i jeszcze 2 tygodnie w Zakopcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.01.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Fajnie Ci że jesteś jeszcze przed ulropem Baw się fantastycznie! Tylko kto ten trawertyn nam tu wklei jak Ciebie nie będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 URLOP, dwa tygodnie! Zakopane.... !!!! no nie..... weż mnie ze sobą, co? kosmetyczke bym Ci nosiła.... rękawiczki tez.... co? dużo jadła nie będe aj promis !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 08.01.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Vadiol'owa robota te płyteczki? Zakopane od 15.01 - trzymaj kciuki za Adama!Ja 17-ego będę już stamtąd wracał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Niezłe te płyteczki Fajnie wyglądają Wszystkiego dobrego w Nowym Roku A dzieki Maluszku za dobre słowo I Tobie też wszystkiego naj, naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 dzień dobry Nefcia aż rozkosz patrzec płytki piękne i ślicznie się kładą wszystko w terminie dostarczane i jeszcze 2 tygodnie w Zakopcu Dobra, dobra - czekam co sie spsuje w takich sytuacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Fajnie Ci że jesteś jeszcze przed ulropem Baw się fantastycznie! Tylko kto ten trawertyn nam tu wklei jak Ciebie nie będzie??? Dzięki Dorciu. Może Vadiola namówię ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 URLOP, dwa tygodnie! Zakopane.... !!!! no nie..... weż mnie ze sobą, co? kosmetyczke bym Ci nosiła.... rękawiczki tez.... co? dużo jadła nie będe aj promis !!! Pakuj się Albo przemycę Cię w walizce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Vadiol'owa robota te płyteczki? Zakopane od 15.01 - trzymaj kciuki za Adama! Ja 17-ego będę już stamtąd wracał... Tak, Vadiolowa A to się miniemy Nie wiem czy właśnie nie przełożymy wyjazdu na "po zawodach", bo sie po Zakopcu nie da jeździć jak Adam skacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.01.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 No ladnie, ladnie to sie wypelnia wszystko. Baw sie dobrze na urlopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 No ladnie, ladnie to sie wypelnia wszystko. Baw sie dobrze na urlopie. Wcale mi się nie chce jechać na ten urlop, bo nie będę widziec jak sie ładnie robi w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ale za to jaki seprajs po powrocie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts