Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no już nie kryguj się piękna i pasowna jest :lol:

Wiesz Wusia, ja to jakoś nie mam zaufania do siebie w kwestii dobopru kolorów :) Za każdym razem mam stresa - i serio nie wiem czy to jest ok :roll:

Jak umyję to będzie lepiej widać ... No jest cynamonowa ... nie da sie ukryć :)

Liduś - to keidy przyjeżdżasz sprawdzić ? Mycha mnie w sobotę o 13.00 odwiedza - może wpadniesz ?

bardzo chętnie bym wpadła, ale mamy niestety naradę rodzinną, co by tu zrobić z teściową, aby jej nie zamordować za pozaciągane kredyty, których nie może teraz spłacić :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

może mogłybyśmy się umówić na przyszły tydzień :D

Liduś - to keidy przyjeżdżasz sprawdzić ? Mycha mnie w sobotę o 13.00 odwiedza - może wpadniesz ?

bardzo chętnie bym wpadła, ale mamy niestety naradę rodzinną, co by tu zrobić z teściową, aby jej nie zamordować za pozaciągane kredyty, których nie może teraz spłacić :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Gratuluję teściowej - może zostawić ją z problemem - w końcu to duża dziewczynka. Jeśli jej nie ubezwłasnowolnić to co można innego poradzić ? :):)

Może być przyszły tydzień :)

Gratuluję teściowej - może zostawić ją z problemem - w końcu to duża dziewczynka. Jeśli jej nie ubezwłasnowolnić to co można innego poradzić ? :):)

Może być przyszły tydzień :)

no właśnie zrobiła nam piękny "prezent noworoczny" z tymi rewelacjami http://www.cosgan.de/images/midi/boese/e060.gif

a chciałabym jej zrobić:

http://www.cosgan.de/images/midi/boese/c055.gif http://www.cosgan.de/images/midi/boese/g020.gif

http://www.cosgan.de/images/midi/boese/s030.gif

i wiele innych brzydkich rzeczy :evil:

Wiecie co, ja nie mam takich problemow (to znaczy na razie o nich nie wiem), ale nie mialabym takiego pomyslu, zeby dorosla osobe nianczyc. Sorry, ja tez mam swoje karty kredytowe i hipoteke do splacania. :-?

Wiesz Małgoś - pogadać sobie można.

Ja nawet od moich dzieci - od ich najmłodszych lat - wymagałam przyjmowania konsekwencji za swojej czyny ... i tak mi zostało w stosunku do innych.

Są sytuacje życiowe, gdzie pomóc trzeba, ale bezdenna głupota mnie bardziej wku...a niż rozżewnia :)

Wiecie co, ja nie mam takich problemow (to znaczy na razie o nich nie wiem),

powiem ci, że my żyliśmy w nieświadomości do 3 stycznia, bo wtedy wszystko gruchnęło :evil: :evil: :evil: :evil:

moja teściowa już wpadła na wspaniały pomysł, że powinniśmy sprzedać naszą pierwszą działkę :evil: Kuźwa niedoczekanie :evil: :evil: :evil: :evil:

Wiecie co, ja nie mam takich problemow (to znaczy na razie o nich nie wiem),

powiem ci, że my żyliśmy w nieświadomości do 3 stycznia, bo wtedy wszystko gruchnęło :evil: :evil: :evil: :evil:

moja teściowa już wpadła na wspaniały pomysł, że powinniśmy sprzedać naszą pierwszą działkę :evil: Kuźwa niedoczekanie :evil: :evil: :evil: :evil:

Masz moje pełne poparcie. Narobiła syfu niech teraz kombinuje. Jak rozumiem kredyt nie był przeznaczony na operację ratującą życie :)