Nefer 08.01.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 no Nefcia teraz pasuje to potem jak może nie pasować Jak umyję to się okaże. Chyba tragedii nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 no już nie kryguj się piękna i pasowna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 no już nie kryguj się piękna i pasowna jest Wiesz Wusia, ja to jakoś nie mam zaufania do siebie w kwestii dobopru kolorów Za każdym razem mam stresa - i serio nie wiem czy to jest ok Jak umyję to będzie lepiej widać ... No jest cynamonowa ... nie da sie ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.01.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Na oko pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 łoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Liduś - to keidy przyjeżdżasz sprawdzić ? Mycha mnie w sobotę o 13.00 odwiedza - może wpadniesz ? bardzo chętnie bym wpadła, ale mamy niestety naradę rodzinną, co by tu zrobić z teściową, aby jej nie zamordować za pozaciągane kredyty, których nie może teraz spłacić może mogłybyśmy się umówić na przyszły tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Liduś - to keidy przyjeżdżasz sprawdzić ? Mycha mnie w sobotę o 13.00 odwiedza - może wpadniesz ? bardzo chętnie bym wpadła, ale mamy niestety naradę rodzinną, co by tu zrobić z teściową, aby jej nie zamordować za pozaciągane kredyty, których nie może teraz spłacić może mogłybyśmy się umówić na przyszły tydzień Gratuluję teściowej - może zostawić ją z problemem - w końcu to duża dziewczynka. Jeśli jej nie ubezwłasnowolnić to co można innego poradzić ? :) Może być przyszły tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Liduś - to keidy przyjeżdżasz sprawdzić ? Mycha mnie w sobotę o 13.00 odwiedza - może wpadniesz ? bardzo chętnie bym wpadła, ale mamy niestety naradę rodzinną, co by tu zrobić z teściową, aby jej nie zamordować za pozaciągane kredyty, których nie może teraz spłacić może mogłybyśmy się umówić na przyszły tydzień Gratuluję teściowej - może zostawić ją z problemem - w końcu to duża dziewczynka. Jeśli jej nie ubezwłasnowolnić to co można innego poradzić ? :) Może być przyszły tydzień no właśnie zrobiła nam piękny "prezent noworoczny" z tymi rewelacjami http://www.cosgan.de/images/midi/boese/e060.gif a chciałabym jej zrobić: http://www.cosgan.de/images/midi/boese/c055.gif http://www.cosgan.de/images/midi/boese/g020.gif http://www.cosgan.de/images/midi/boese/s030.gif i wiele innych brzydkich rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A dużo nastukała ? Czy Wasze wnuki będą spłacać czy sobie poradzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A dużo nastukała ? Czy Wasze wnuki będą spłacać czy sobie poradzicie ? oj dużo w gruncie rzeczy mam do wyboru - brać kredyt na spłatę długów, czy na budowę domu gadać się nawet nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Noooooooo ja bym nie miała takiego dylematu Ale ja wredna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Noooooooo ja bym nie miała takiego dylematu Ale ja wredna jestem ja też jestem i na pewno kredyt będzie na budowę skoro była taka mądra, to sprzeda mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Noooooooo ja bym nie miała takiego dylematu Ale ja wredna jestem ja też jestem i na pewno kredyt będzie na budowę skoro była taka mądra, to sprzeda mieszkanie Albo pójdzie siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.01.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Wiecie co, ja nie mam takich problemow (to znaczy na razie o nich nie wiem), ale nie mialabym takiego pomyslu, zeby dorosla osobe nianczyc. Sorry, ja tez mam swoje karty kredytowe i hipoteke do splacania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Wiecie co, ja nie mam takich problemow (to znaczy na razie o nich nie wiem), ale nie mialabym takiego pomyslu, zeby dorosla osobe nianczyc. Sorry, ja tez mam swoje karty kredytowe i hipoteke do splacania. Wiesz Małgoś - pogadać sobie można. Ja nawet od moich dzieci - od ich najmłodszych lat - wymagałam przyjmowania konsekwencji za swojej czyny ... i tak mi zostało w stosunku do innych. Są sytuacje życiowe, gdzie pomóc trzeba, ale bezdenna głupota mnie bardziej wku...a niż rozżewnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Wiecie co, ja nie mam takich problemow (to znaczy na razie o nich nie wiem), powiem ci, że my żyliśmy w nieświadomości do 3 stycznia, bo wtedy wszystko gruchnęło moja teściowa już wpadła na wspaniały pomysł, że powinniśmy sprzedać naszą pierwszą działkę Kuźwa niedoczekanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.01.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 pikne te płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Wiecie co, ja nie mam takich problemow (to znaczy na razie o nich nie wiem), powiem ci, że my żyliśmy w nieświadomości do 3 stycznia, bo wtedy wszystko gruchnęło moja teściowa już wpadła na wspaniały pomysł, że powinniśmy sprzedać naszą pierwszą działkę Kuźwa niedoczekanie Masz moje pełne poparcie. Narobiła syfu niech teraz kombinuje. Jak rozumiem kredyt nie był przeznaczony na operację ratującą życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 pikne te płytki A dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.01.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Lidszu sorki że wtrące ale Nefcia ma rację Teściowa to duuuża dziewczynka i niech sobie radzi sama. Działkę sprzedać no dobra jest ale nie przejmuj się ja to mam dopiero super mamuśkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts