lidszu 08.01.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Wiecie co, ja nie mam takich problemow (to znaczy na razie o nich nie wiem), powiem ci, że my żyliśmy w nieświadomości do 3 stycznia, bo wtedy wszystko gruchnęło moja teściowa już wpadła na wspaniały pomysł, że powinniśmy sprzedać naszą pierwszą działkę Kuźwa niedoczekanie Masz moje pełne poparcie. Narobiła syfu niech teraz kombinuje. Jak rozumiem kredyt nie był przeznaczony na operację ratującą życie nie operację mózgu powinna sobie zrobić , ale już za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Wiecie co, ja nie mam takich problemow (to znaczy na razie o nich nie wiem), powiem ci, że my żyliśmy w nieświadomości do 3 stycznia, bo wtedy wszystko gruchnęło moja teściowa już wpadła na wspaniały pomysł, że powinniśmy sprzedać naszą pierwszą działkę Kuźwa niedoczekanie Lidszu, sorry że się wtryniam, ale to już przegięcie Pełnoletnia jest??? Prawo do podejmowania samodzielnych decyzji ma??? To na drzewo, niech sobie teraz radzi, jak może!!!!!! Tez wredna jestem i też wyznaję zasadę, że w potrzebie można pomóc, ale głupota też mnie nie rozżewnia, a totalnie wkur...a!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 nie operację mózgu powinna sobie zrobić , ale już za późno Ażeby zoperować organ najpierw należy go posiadać. Nie wkurzaj się. Zdecyduj na pewien sposób postępowania i tego się trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Moja starsza córka właśnie powaliła mnie na kolana ze śmiechu. Od ponad godziny powinna spać. Słyszymy, że otwiera drzwi od pokoju, więc M biegnie do niej niezadowolony i pyta się czemu jeszcze nie śpi (ma niecałe 5 lat). A ona słodziutkim głosikiem: "Tatusiu, zapomniałeś mi dać Zyrtec" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.01.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A jak brala te kredyty to byla narada rodzinna wczesniej? Ja bym w ogole nie reagowala na zadne takie zaczepki. Na szczescie wspolnoty majatkowej z nia nie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A jak brala te kredyty to byla narada rodzinna wczesniej? Ja bym w ogole nie reagowala na zadne takie zaczepki. Na szczescie wspolnoty majatkowej z nia nie masz. ja też jestem tego zdania, ale M się trochę łamał, bo to w końcu matka. Teraz jednak wiem, że niczego dla niej nie poświęcę, a już na pewno mojej własności. Dorosła jest i niech odpowiada za własne czyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.01.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Lidszu oj współczuję ci ale nie dajcie się. Macie całe życie przed sobą a teściowa za sobą więc niech spada i teraz odpowiada za swoje błędy. Słodziutką masz córcię Ja czekam aż moja gadzinka się rozgada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.01.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ja też głupoty nie toleruję i na pewno bym swojej działki nie oddała (no chyba że bym miała na zbyciu akurat ) a za wredną się nie uważam... Niech sprzedaje na co kredyt wzięła i nie marudzi. Kurde, moi rodzice to odkąd 40stkę przekroczyli się trzęsą z oszczędzaniem na emeryturę - chyba trzeba myśleć troszkę o przyszłości, tym bardziej jak horyzont się skraca, no ja nie mogę kurde LIDSZU JESTEŚMY Z TOBĄ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Słodziutką masz córcię Ja czekam aż moja gadzinka się rozgada dziękuję . A Twoja ile ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.01.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A jak brala te kredyty to byla narada rodzinna wczesniej? Ja bym w ogole nie reagowala na zadne takie zaczepki. Na szczescie wspolnoty majatkowej z nia nie masz. ja też jestem tego zdania, ale M się trochę łamał, bo to w końcu matka. Teraz jednak wiem, że niczego dla niej nie poświęcę, a już na pewno mojej własności. Dorosła jest i niech odpowiada za własne czyny Matka kojarzy mi sie z bezpieczenstwem i odpowiedzialnoscia. Nikt nie jest idealny, ale jesli matka sobie sama napytala biedy w tak nieodpowiedzialny sposob to zadne matkowo-synowskie sentymenty nie wchodza w gre. Jej syn jest tez ojcem i to jest najwazniejsze. Sama propozycja sprzedania przez Was dzialki jest szczytem bezczelnosci. Nie daj sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ja też głupoty nie toleruję i na pewno bym swojej działki nie oddała (no chyba że bym miała na zbyciu akurat ) a za wredną się nie uważam... Niech sprzedaje na co kredyt wzięła i nie marudzi. Kurde, moi rodzice to odkąd 40stkę przekroczyli się trzęsą z oszczędzaniem na emeryturę - chyba trzeba myśleć troszkę o przyszłości, tym bardziej jak horyzont się skraca, no ja nie mogę kurde LIDSZU JESTEŚMY Z TOBĄ!!! dzięki dziewczyny za słowa otuchy, bo już różne komentarze od znajomych na ten temat słyszałam, włącznie z tym, że powinnam zrobić wszystko - tzn zadłużyć się po uszy - bo to przecież matka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.01.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ja też głupoty nie toleruję i na pewno bym swojej działki nie oddała (no chyba że bym miała na zbyciu akurat ) a za wredną się nie uważam... Niech sprzedaje na co kredyt wzięła i nie marudzi. Kurde, moi rodzice to odkąd 40stkę przekroczyli się trzęsą z oszczędzaniem na emeryturę - chyba trzeba myśleć troszkę o przyszłości, tym bardziej jak horyzont się skraca, no ja nie mogę kurde LIDSZU JESTEŚMY Z TOBĄ!!! dzięki dziewczyny za słowa otuchy, bo już różne komentarze od znajomych na ten temat słyszałam, włącznie z tym, że powinnam zrobić wszystko - tzn zadłużyć się po uszy - bo to przecież matka Lidszu takie argumenty sa OK, jesli wchodzi w gre opieka nad schorowana osoba, czy pomoc finansowa dla niedoleznej osoby, a nie robienie sobie jaj z pieniedzy przez zdrowa osobe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.01.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Słodziutką masz córcię Ja czekam aż moja gadzinka się rozgada dziękuję . A Twoja ile ma ? Hi hi Moja gadzinka - Konradek ma2 lata i pięć miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ja też głupoty nie toleruję i na pewno bym swojej działki nie oddała (no chyba że bym miała na zbyciu akurat ) a za wredną się nie uważam... Niech sprzedaje na co kredyt wzięła i nie marudzi. Kurde, moi rodzice to odkąd 40stkę przekroczyli się trzęsą z oszczędzaniem na emeryturę - chyba trzeba myśleć troszkę o przyszłości, tym bardziej jak horyzont się skraca, no ja nie mogę kurde LIDSZU JESTEŚMY Z TOBĄ!!! dzięki dziewczyny za słowa otuchy, bo już różne komentarze od znajomych na ten temat słyszałam, włącznie z tym, że powinnam zrobić wszystko - tzn zadłużyć się po uszy - bo to przecież matka Nooo to odemnie tego nie usłyszysz, gdyż już dawno zrozumiałam, że rodziców sobie nie wybieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Słodziutką masz córcię Ja czekam aż moja gadzinka się rozgada dziękuję . A Twoja ile ma ? Hi hi Moja gadzinka - Konradek ma2 lata i pięć miesięcy. upsss sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ja też głupoty nie toleruję i na pewno bym swojej działki nie oddała (no chyba że bym miała na zbyciu akurat ) a za wredną się nie uważam... Niech sprzedaje na co kredyt wzięła i nie marudzi. Kurde, moi rodzice to odkąd 40stkę przekroczyli się trzęsą z oszczędzaniem na emeryturę - chyba trzeba myśleć troszkę o przyszłości, tym bardziej jak horyzont się skraca, no ja nie mogę kurde LIDSZU JESTEŚMY Z TOBĄ!!! dzięki dziewczyny za słowa otuchy, bo już różne komentarze od znajomych na ten temat słyszałam, włącznie z tym, że powinnam zrobić wszystko - tzn zadłużyć się po uszy - bo to przecież matka Nooo to odemnie tego nie usłyszysz, gdyż już dawno zrozumiałam, że rodziców sobie nie wybieramy normalnie was koffam za to bo rozumiecie moje nastawienie i moje decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 08.01.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Witam A ja też się wybieram do Zakopanego w tym samym czasie. Będę uczył swego smyka jazdy na nartach,ciąg dalszy.P.S.Fajnie wyszła ta glazura w sypialni, jestem ciekaw efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.01.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ja też głupoty nie toleruję i na pewno bym swojej działki nie oddała (no chyba że bym miała na zbyciu akurat ) a za wredną się nie uważam... Niech sprzedaje na co kredyt wzięła i nie marudzi. Kurde, moi rodzice to odkąd 40stkę przekroczyli się trzęsą z oszczędzaniem na emeryturę - chyba trzeba myśleć troszkę o przyszłości, tym bardziej jak horyzont się skraca, no ja nie mogę kurde LIDSZU JESTEŚMY Z TOBĄ!!! dzięki dziewczyny za słowa otuchy, bo już różne komentarze od znajomych na ten temat słyszałam, włącznie z tym, że powinnam zrobić wszystko - tzn zadłużyć się po uszy - bo to przecież matka Nooo to odemnie tego nie usłyszysz, gdyż już dawno zrozumiałam, że rodziców sobie nie wybieramy ode mnie też. Lidszu - nie daj się Czasami trzeba być twardym. Wiem, że to matka Twojego małża, ale to co zrobiła to przekracza ludzkie pojęcie Nefcia - płyteczki super wyglądają z tą fugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.01.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 dzień dobry Lidszu też popieram Twoją decyzję teściowa jest dorosła i powinna odpowiadać za siebie dlaczego Ty masz sprzedać działkę żeby za nią długi spłacić jak nie masz pewności czy nie pozaciaga nowych i co potem dom sprzedasz żeby ją znowu z kłopotów wyciągnąć jak już masz sprzedać to kasę dla siebie na domek czy letnie wakacje a najlepiej ziemie zostawić jak to mówią dla dzieci bo ziemia jeść nie woła a zawsze jest jakimś zabezpieczeniem na gorsze czasy więc trwaj twardo na obranym kursie a teściowa niech sobie radzi ja wiem że Ci może być cieżko a zwłaszcza Twojemu mężowi bo to Jego matka ale ona o Was nie pomyślała zaciągając długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts