MonikaC 09.01.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 heloł z rańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Jestem ... miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.01.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Jestem ... miłego dnia życzę dziękujemy i nawzajem chyba powinnam obudzić moje dziecię, bo już głodna jestem a ta sobie od wczoraj śpi w najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.01.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Nefcia - płyteczki super wyglądają z tą fugą Dzięki Maluszku za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.01.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Dzień Dobry All Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 berek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.01.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 bry popołudniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.01.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 09.01.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Hej Bardzo mi się podobaja podłogi właśnie w "jednym stylu" w pomieszczeniach ... Fajnie to u Ciebie wygląda. Nie ma tak, że w każdym pomieszczeniu jest coś z "innej wsi" Płytki to Pamesa, tak ? Możesz podać cenę za m2 ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.01.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Tak w sumie to gdzie Ty jestes ? W Piatek sie nie spi o tej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Nefercia wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.01.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 sie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.01.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Przepraszam, ale wczoraj miałam dłuuuugą naradę na budowie z powodu rozpieprzanie ściany TV w salonie . Nie wiem czy mi się dziś uda coś więcej powiedzieć - bo jeszcze dziś mam imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.01.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Nefciufaknie że cieplutko sięw domciu robi U nas panuje arktyczny ziąb. Kurcze a co z tą zabudową podTV??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 dzień dobry Nefcia no właśnie czego psujesz ściankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Cześć, na kontrolę wpadłam a tu panie demolka Coś nie tak???? Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.01.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Demolka totalna. Małż odmówił współpracy ze ścianką pod skosem. Zarządał ścianki prostej , bo głośniki, bo dźwięk, bo kino domowe. Kable pod głośniki były rozprowadzane rzeczywiście do ścianki prostej. Ale potem się okazało, że w prostej ściance nie da się zmieścić całego sprzętu, bo jest zbyt wąska. No i powstała skośna. I się okazało,że zła. Więc dziś została zdemolowana, wczoraj w nocy wymyślona nowa, z dwoma wnękami na sprzęt , zamiast jednej i się wyprostowało. Przy okazji zmieni się półeczka obok ścianki i oczywiście zmiana sufitu Panowie od g-k prawie płakali :) ALe wiecie co ????????? TERAZ JEST LEPIEJ ! Myszka u mnie była z małżem i dzidzią :) Ale było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Nefcia a gdzie fotki podemolkowe albo chociaż szkic nowej ścianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 To ja czekam, jeśli pozwolisz, na zobrazowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.01.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Nefcia a gdzie fotki podemolkowe albo chociaż szkic nowej ścianki Niestety aparat został na budowie z inwestorem Pokażę jutro jak za dużo dziś nie wypiję Ale jutro i tak muszę dojechać A z nowości - mam pierwszą ścianę w garażu :) Ale płytki są rzadko obrzydliwe ... cóż to tylko garaż ... a pani Ewa (od płytek) przeprasza, że tak długo jechały, bo wybrałam te, co sie wszystkim podobają Kuźwa - no chyba wszyscy nimi garaże wykładają, bo w domu to sorry - musieliby mi dopłacić duuuuże pieniądze, żebym je położyła . Bardzo duuuuże :)Jedyne co te płytki ratuje to fakt, że kładzie je Vadiol - więc są perfekcyjnie położone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts