Żelka 10.01.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Bosche, to mnie juz strach te zdjecia ogladac. p.s. cos mi sie wydaje, ze te garazowe beda w moim guscie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.01.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Bosche, to mnie juz strach te zdjecia ogladac. p.s. cos mi sie wydaje, ze te garazowe beda w moim guscie... Raczej zdecydowanie i z całą pewnością powątpiewam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.01.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ja w garazu na razie nie mam nic - stan surowy zamkniety. Wiec te Twoje plytki to i tak Wersal dla mnie. Ale, ze rozwalalas nowa, piekna sciane, to ja nie moge. Zal serce sciska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.01.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ja w garazu na razie nie mam nic - stan surowy zamkniety. Wiec te Twoje plytki to i tak Wersal dla mnie. Ale, ze rozwalalas nowa, piekna sciane, to ja nie moge. Zal serce sciska. Eeeeeee tam Nowa będzie piękniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.01.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ja w garazu na razie nie mam nic - stan surowy zamkniety. Wiec te Twoje plytki to i tak Wersal dla mnie. Ale, ze rozwalalas nowa, piekna sciane, to ja nie moge. Zal serce sciska. Eeeeeee tam Nowa będzie piękniejsza Co tam ściana... materiały... radość Szanownego z prostej ściany - bezcenna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 no cóż pocierpię męki ciekawości do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.01.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ja w garazu na razie nie mam nic - stan surowy zamkniety. Wiec te Twoje plytki to i tak Wersal dla mnie. Ale, ze rozwalalas nowa, piekna sciane, to ja nie moge. Zal serce sciska. Eeeeeee tam Nowa będzie piękniejsza Co tam ściana... materiały... radość Szanownego z prostej ściany - bezcenna! No WŁAŚNIE :) za resztę zapłacę Mastercard Może będzie szczęśliwy w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.01.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.01.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 nefcia o ile mnie pamiec nie myli to tyn twój fajnisty małż..juz ło tym w polowie dekiabria nawijoł..ze tak tsa bydzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.01.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 nefcia o ile mnie pamiec nie myli to tyn twój fajnisty małż..juz ło tym w polowie dekiabria nawijoł..ze tak tsa bydzie.. Noooooo i się doczekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.01.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 O matko , to ja demolkę nawet przegapiłam , koniecznie wrzucaj foty...to ta ściana po prawej od kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.01.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Dokładnie ta Jutro się postaram powrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.01.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Słyszałam z pierwszej ręki że masz Nefciu bardzo ładne płytki na dole, piękną łazienkę chłopców, super ścianę w sypialni i byczy kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.01.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Słyszałam z pierwszej ręki że masz Nefciu bardzo ładne płytki na dole, piękną łazienkę chłopców, super ścianę w sypialni i byczy kominek Tak gadajom ? No popatrz jaki ten świat mały :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 10.01.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Hej (...) Płytki to Pamesa, tak ? Możesz podać cenę za m2 ? pozdrawiam, majki Nefer, dasz proszę znać jaki to dokładnie model płytek i jaka cena za m2. Albo tu, albo na PW. dzięki, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.01.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Hej (...) Płytki to Pamesa, tak ? Możesz podać cenę za m2 ? pozdrawiam, majki Nefer, dasz proszę znać jaki to dokładnie model płytek i jaka cena za m2. Albo tu, albo na PW. dzięki, pozdrawiam, majki Oj, przepraszam Majki Już sprawdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.01.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Pamesa Venecia Bianco o ile dobrze pamiętam jakies 140 pln/mkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 10.01.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Bardzo dziękuję pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.01.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Bardzo dziękuję pozdrawiam, majkiTo jest wersja Satin. NIe ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.01.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Widze , ze zalujesz i nie pokazujesz sciany w garazu Na pocieszenie dodam , ze u mnie zaraz po wymurowaniu byly burzone 2 sciany , bo ja jakos inaczej sobie to wczesniej wyobrazalam , wiec spokojnie , taie tam scianki z kg to male miki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts