Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Widze , ze zalujesz i nie pokazujesz sciany w garazu :D

Na pocieszenie dodam , ze u mnie zaraz po wymurowaniu byly burzone 2 sciany , bo ja jakos inaczej sobie to wczesniej wyobrazalam , wiec spokojnie :lol: , taie tam scianki z kg to male miki :lol:

Zgadzam się w całej rozciągłości. NIe mam aparatu - ciągle na budowie :) Jutro coś zapodam. Jak przetrzeźwieję.

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A z jakiej okazji popijasz ?

Na zdrowie tak czy inaczej , ja to wczoraj wznosilam .

Mialas racje Rasia bardzo tego jest :D , a Dobrosia to chyba jakiegos aniolka przypomina , no taka mila , ciasto tez zrobila .Dobre , bardzo dobre , ale wstyd sie bylo tak rzucac i zjesc cale , siary bym narobila :lol:

No się zakochałam w Waszym Panu Psie - już powiedziałam Małżowi , że jakby mu kiedyś ta alergia przeszła , to tylko taki !! :D

Widze , ze obralas jedyna sluszna droge :lol: :wink:

Dobroszko

Nie wypada mi Ciebie komplementowac bom tez dziolszka , ale diablicy to ja w Tobie nie widzialam . No ale naprawde chcialabym byc taka mila :D

Nefka

Nie pij tyle , bo na kacu glowa boli.

Chyba , ze zurku znowu nagotuje i przywioze :D lub podam kurierem :roll:

Łaaa Mysz przyszła :)

A ja się strasznie cieszę, bo Córcia Mysi dała mi się wziąć na kolana :)

Ja wiem, że to szczegół, a ja jestem w stanie mocno nietrzeźwym ( nie wiecie ile ten post piszę ) ale dała mi się wziąć na kolana. I jest Królewną. NIe wiem, czy wiesz Mycha, ale Twoja córka jest po prostu piękna. Ja nie mam dziewczynki i już mieć nie będę, ale czułam się ... ehh szkoda gadać, bo płakać się chce. Ale Dzięki za tę chwilę. Dom, płytki, piedoły.. to wszystko nic.

Mycha, mam nadzieję, że zniesiesz wyniurzenia nawaloenj kobiety i wiesz co .... to skarb. Cud. Mnie już minął. Dowiesz sie o czym piszę w roku, w którym będziesz kończyć 40lat. Nie czekaj, Dzieciaku, nie czekaj, bo czas mija.

Dobra, koniec pieprzenia.

Kochani - miłej niedzieli :) jak przetrzeźwieję to zawiozę d.upę ciężarówką na budowę. Ale nie wcześniuej niż przed 18.00 ...no może...

Wszyscy pytali mnie na dziesiejszej imprezie o dom. To Nasz dom. Wasz też :)

Ale przejebane , co ? Jak w ruskim czołgu.,. :):)

Zmęczyło mnie poprawianie tego posta...

Pa :)

Dzieńdoberek :wink:

Właściwie to nie wiem czy kłaść się czy już zaczynać poranną toaletę... :roll:

Chyba sie jednak położę na chwilkę, bo jutro WOŚP wzywa o 8.00 co ja piszę to dzisiaj i to za cztery godzinki :lol: ... no to przytulę się do poduszki... na momencik...

Dzieńdoberek :wink:

Właściwie to nie wiem czy kłaść się czy już zaczynać poranną toaletę... :roll:

Chyba sie jednak położę na chwilkę, bo jutro WOŚP wzywa o 8.00 co ja piszę to dzisiaj i to za cztery godzinki :lol: ... no to przytulę się do poduszki... na momencik...

nooooo witanko....

Rasia jeśli jeszczę sie przytulasz do poduchy to albo szybcoirem wstawaj boś się spóźniła.... albo może już zostań... i dośpij spokojnie :)

Po tym co napisała Nefcia - ja też chcę zobaczyć córcię Mychy....:)

Widzi mi się, że faktycznie inaczej będzie, ale czy gorzej czy lepiej to się nie wypowiem ... mi pasuje i tak i tak!! A zadowolenie Pana i Władcy bezcenne :D

Przetrzeźwiałaś z lekka??? A w moim imieniu też spożyłaś???? Buziaki :D

Już jest nieźle. Byłam z młodszym zakupić łyżwy - no i mnóstwo innych pierdół typu torba do łyżew :) Wpadłam na budowę zdjęcia pstryknąć , ale mały aparat mi się wyładował, na szczęście wzięłam duży. Żeby było smiesznie - chyba on lepiej kolory oddaje.

Zaraz powrzucam, żeby nie było marudzenia :):)