Nefer 10.01.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Widze , ze zalujesz i nie pokazujesz sciany w garazu Na pocieszenie dodam , ze u mnie zaraz po wymurowaniu byly burzone 2 sciany , bo ja jakos inaczej sobie to wczesniej wyobrazalam , wiec spokojnie , taie tam scianki z kg to male miki Zgadzam się w całej rozciągłości. NIe mam aparatu - ciągle na budowie Jutro coś zapodam. Jak przetrzeźwieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.01.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 A z jakiej okazji popijasz ? Na zdrowie tak czy inaczej , ja to wczoraj wznosilam . Mialas racje Rasia bardzo tego jest , a Dobrosia to chyba jakiegos aniolka przypomina , no taka mila , ciasto tez zrobila .Dobre , bardzo dobre , ale wstyd sie bylo tak rzucac i zjesc cale , siary bym narobila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.01.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ścianka w trakcie zmian ( kiepskie to zdjęcie - strasznie dużo pyłu po rozwałce ) http://images33.fotosik.pl/439/e6495eb360fed0aemed.jpg a było tak : http://images31.fotosik.pl/359/fe1883642b0abef0med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.01.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ciekawe czy panowie tym razem też zostawią kwiaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.01.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ciekawe czy panowie tym razem też zostawią kwiaty... Raczej siekierę w plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.01.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ta siekiera to raczej nie dla Ciebie Jak mowisz , ze teraz lepiej to mowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.01.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Podobn dziś zaszpachlowali swoje nowe dzieło. Więc jutro puknę fotkę - to i garaż zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.01.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Spadam na imprę - bawcie się dobrze - jak będe w stanie to zajrzę nad ranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.01.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Rrmi nie aniołek tylko diablica , a to ciacho miało WAs zmylić po prostu No się zakochałam w Waszym Panu Psie - już powiedziałam Małżowi , że jakby mu kiedyś ta alergia przeszła , to tylko taki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.01.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 A ścianka prosta bardziej mi się niż tamta skośna , ale widze to dopiero po zmianie , bo póki była skośna , to mi się też podobała [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.01.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 No się zakochałam w Waszym Panu Psie - już powiedziałam Małżowi , że jakby mu kiedyś ta alergia przeszła , to tylko taki !! Widze , ze obralas jedyna sluszna droge Dobroszko Nie wypada mi Ciebie komplementowac bom tez dziolszka , ale diablicy to ja w Tobie nie widzialam . No ale naprawde chcialabym byc taka mila Nefka Nie pij tyle , bo na kacu glowa boli. Chyba , ze zurku znowu nagotuje i przywioze lub podam kurierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.01.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 noooom to się nazywa demolka Nefcia pokaż to obrzydliwe w garażu co to wszyscy kupują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.01.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Faktycznie zdjecia nie oddają urody plytek w korytarzu i kuchni. Szczerze to wogole mało co oddają trafnośc Twoich wyborów w porównaniu do rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.01.2009 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Łaaa Mysz przyszła A ja się strasznie cieszę, bo Córcia Mysi dała mi się wziąć na kolana Ja wiem, że to szczegół, a ja jestem w stanie mocno nietrzeźwym ( nie wiecie ile ten post piszę ) ale dała mi się wziąć na kolana. I jest Królewną. NIe wiem, czy wiesz Mycha, ale Twoja córka jest po prostu piękna. Ja nie mam dziewczynki i już mieć nie będę, ale czułam się ... ehh szkoda gadać, bo płakać się chce. Ale Dzięki za tę chwilę. Dom, płytki, piedoły.. to wszystko nic. Mycha, mam nadzieję, że zniesiesz wyniurzenia nawaloenj kobiety i wiesz co .... to skarb. Cud. Mnie już minął. Dowiesz sie o czym piszę w roku, w którym będziesz kończyć 40lat. Nie czekaj, Dzieciaku, nie czekaj, bo czas mija. Dobra, koniec pieprzenia. Kochani - miłej niedzieli jak przetrzeźwieję to zawiozę d.upę ciężarówką na budowę. Ale nie wcześniuej niż przed 18.00 ...no może... Wszyscy pytali mnie na dziesiejszej imprezie o dom. To Nasz dom. Wasz też Ale przejebane , co ? Jak w ruskim czołgu.,. :) Zmęczyło mnie poprawianie tego posta... Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.01.2009 02:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Dzieńdoberek Właściwie to nie wiem czy kłaść się czy już zaczynać poranną toaletę... Chyba sie jednak położę na chwilkę, bo jutro WOŚP wzywa o 8.00 co ja piszę to dzisiaj i to za cztery godzinki ... no to przytulę się do poduszki... na momencik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.01.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Dzieńdoberek Właściwie to nie wiem czy kłaść się czy już zaczynać poranną toaletę... Chyba sie jednak położę na chwilkę, bo jutro WOŚP wzywa o 8.00 co ja piszę to dzisiaj i to za cztery godzinki ... no to przytulę się do poduszki... na momencik... nooooo witanko.... Rasia jeśli jeszczę sie przytulasz do poduchy to albo szybcoirem wstawaj boś się spóźniła.... albo może już zostań... i dośpij spokojnie Po tym co napisała Nefcia - ja też chcę zobaczyć córcię Mychy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.01.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Nefcia, aleś sobie bałaganik zafundowała na własne (małża ) życzenie No ale jak jest lepiej, to super i czekam z niecerpliwością na foty ścianki i garażu tych rozchwytywanych kafelków ja też bym kciała zobaczyć córę Mychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Widzi mi się, że faktycznie inaczej będzie, ale czy gorzej czy lepiej to się nie wypowiem ... mi pasuje i tak i tak!! A zadowolenie Pana i Władcy bezcenne Przetrzeźwiałaś z lekka??? A w moim imieniu też spożyłaś???? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.01.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Nie czekaj, Dzieciaku, nie czekaj, bo czas mija. Dobra, koniec pieprzenia. Antyteza? Córcia Myszki faktycznie jest śliczniusia i słodziutka - jakieś jej zdjęcie jest chyba w jej dzienniku albo komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.01.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Widzi mi się, że faktycznie inaczej będzie, ale czy gorzej czy lepiej to się nie wypowiem ... mi pasuje i tak i tak!! A zadowolenie Pana i Władcy bezcenne Przetrzeźwiałaś z lekka??? A w moim imieniu też spożyłaś???? Buziaki Już jest nieźle. Byłam z młodszym zakupić łyżwy - no i mnóstwo innych pierdół typu torba do łyżew Wpadłam na budowę zdjęcia pstryknąć , ale mały aparat mi się wyładował, na szczęście wzięłam duży. Żeby było smiesznie - chyba on lepiej kolory oddaje. Zaraz powrzucam, żeby nie było marudzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts