parr 25.01.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 No NEFER jak ktoś przeczyta Twoje starania o wszystkie papierki...to zrezygnuje z budowy domu Teraz oby z górki.My złożyliśmy w zeszły piatek.I ZUDów nie trzeba na tym etapie U nas paierologia zajęła niecałe 5 tygodni.Gdyby gazownia nie nawaliła byłoby 3 tygodnie Teraz kokodżambo i do przodu !!! A co do Grota to o 18 jechałem wczoraj z Pl.Wilsona na Tarchomin 50 minut-normalnie 20 minut.Tak popadało śniegiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Uff, POSZŁO ! Brawo Nefer ! Gratulacje ! MOgę z czystym sumieniem bryknąć do Zakopca :) Na piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 To teraz trzymam kciukasy żeby poszło jak po maśle Brawo i aby do wiosny Czekma na wpis Mam Pozwolenie - szampana już chłodzę Tak musi być - w końcu Ale nie zapeszajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Uff, POSZŁO ! Brawo Nefer ! Gratulacje ! Dzięki Tez odetchnęłam, ale jak sobie pomyślę, że im się data wypisu albo inego g.wna nie spodoba to się załamię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 25.01.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Uff, POSZŁO ! Brawo Nefer ! Gratulacje ! Dzięki Tez odetchnęłam, ale jak sobie pomyślę, że im się data wypisu albo inego g.wna nie spodoba to się załamię :) Daj spokój Nefer, jedź do Zakopca i niczym się już nie przejmuj. Trzeba się odprężyć i odreagować. Musisz też nabrać sił do rozpoczęcia zmagań budowlanych, bo papierkowe masz już za sobą . Górskie powietrze dobrze ci zrobi Napisz jakie warunki narciarskie, bo też się wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Napisz jakie warunki narciarskie, bo też się wybieram Masz jak w banku raport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 25.01.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Nefer, ja trzymam cię za słowo , a ty trzymaj się cieplutko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.01.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 raport - g.15.10 Zachmurzenie, lekki śnieżek, trochę wieje. Śniegu - ile kto chce Dojazd - załóż 8h. Zakopianka - 2,5 h ok. 19.00. Po drodze bardzo różnie - włączając żywy lód na drodze i widoczność 3 m. Jechaliśmy katowicką - czyli wdo Zakopca ok. 470 km w 8,5 h, ale warunki były ciężkie. Jest pięknie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 28.01.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Jest pięknie :) I o to przecież chodziło ! . Droga trudna i długa , ale jak zawsze warto było się pomęczyć. Pozdrów ode mnie Zakopane . P.S. Ale masz fajnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Już pozdrawiam Dziś nieźle wieje i sypie nonstop od wczoraj. Dziś odważniejsi z naszej ekipy jakdą na narty do Białki - napiszę jak było ... Ja na szczęście jestem zainteresowana jedynie knajpami :) Jest pięknie :) Nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.01.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Nefer baw się dobrze i nabieraj sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaM 29.01.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Jeśli chodzi o pozwolenie na budowę to radzę zadzwonić i dowiedzieć się kto prowadzi sprawę a następnie wypytać Panią lub Pana czy wszystko z dokumentami jest ok. i tak raz lub dwa razy w tygodniu to może w 4 tygodnie będzie pozwolenie bo jak nie to teczka twoja leży na samym dnie i ktoś ją weźmie łaskawie do ręki dopiero w połowie lutego a pozowlenie będzie w terminie 65 dni. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.01.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Mam zamiar być w Zakopcu w maju - ciekawe czy mój program będzie podobny Nefer baw sie dobrze i wypoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 30.01.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Nefer, udanego urlopu Tylko nie przynieś nam śniegu, czekam na okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 30.01.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Nefer czekamy na zdjęcia z nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 30.01.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 A jak te knajpy ? znosne ? mozna odpoczac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Dziś piękne słońce - raj dla narciarzy :) bo jeszcze leży cała kupa śniegu. Ale ponieważ w życiu nie miałam nart na nogach a kolana już nie pozwalają, więc ograniczam się do spacerków :) po knajpach :) Jedzenie bardzo dobre ( polecam Kolibeckę przy rondzie obok COS i skoczni - dobry żurek i doskonały szaszłyk z polędwicy + grzaniec tylko dla twardzieli, Siklawę na Krupówkach - świetne rydze smażone, niezłe steki - ciąg dalszy następnym razem ) piwo dobre, towarzystwo sympatyczne. Nie wstaliśmy dziś na śniadanie z przyczyn oczywistych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 31.01.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Mmmmm ... rydze smażone, szaszłyk z polędwicy , grzaniec ... Nefer, bierz dokładkę ! Ciesz się spacerkami, słoneczkiem i śniegiem - u nas deszcz, roztopy , szaro, buro i ponuro . Pospać sobie dłużej też czasami warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 31.01.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Tak- zostan tam i odpocznij sobie, bo innych czesciach naszego pieknego kraju sa np. ulewy i silne wiatry A opisy jedzonka robisz bardzo smakowite- mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 31.01.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 jesteś okrrrropna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts