Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czyli sypialnia cała w kaflach? Nie będzie za zimna?

A do spiżarni możecie kupić regały sklepowe.

Nie, nie w sypialni tylko jedna ściana jest w kaflach - ta przy której stani ełóżko. Resztę pomalujemy.

No właśnie , chyba tylko takie regały się nadają :)

To już jestem bardzo ciekawa efektu.

Dość oryginalne rozwiązanie. Na podłogach kafle w całym domu już widziałam ale na ścianie w sypialni to jeszcze nie.

Na zachodzie to nic nowego :) Bardzo dużo widziałam takich realizacji, ale w POlsce rzeczywiście nie często się zdarza. Ale ponieważ zakochałam się w tych płytkach, a nie miałam koncepcji gdzie mogę je upchnąć - została syapilnia :)

To już jestem bardzo ciekawa efektu.

Dość oryginalne rozwiązanie. Na podłogach kafle w całym domu już widziałam ale na ścianie w sypialni to jeszcze nie.

Na zachodzie to nic nowego :) Bardzo dużo widziałam takich realizacji, ale w POlsce rzeczywiście nie często się zdarza. Ale ponieważ zakochałam się w tych płytkach, a nie miałam koncepcji gdzie mogę je upchnąć - została syapilnia :)

do sypialnie bardzo pasują :D

A ta ścianka w salonie rzeczywiście dużo lepiej się teraz prezentuje :D Chociaż ja też lubię jakieś zakręcone kształty.

Płytki w garażu jak płytki :lol: Nadają się i nie będzie żal jak się zachlapią :lol: :lol:

Czesc!

W IKEA są fajne łózka i troche szersze bo te takie raczej gabarytowo do malych pokoi a u Ciebie saloony :wink:

Oglądałam Ikeę , ale jakoś mi się nie podobają. Pewnie dlatego, że z płyty a te powyżej są z drewna (buk) a ceny mają niższe niż w Ikea.

A co do saloooonów to bym nie przesadzała :) Standardowe łóżko 200 x 90 chyba im starczy :)

Czesc!

W IKEA są fajne łózka i troche szersze bo te takie raczej gabarytowo do malych pokoi a u Ciebie saloony :wink:

Oglądałam Ikeę , ale jakoś mi się nie podobają. Pewnie dlatego, że z płyty a te powyżej są z drewna (buk) a ceny mają niższe niż w Ikea.

A co do saloooonów to bym nie przesadzała :) Standardowe łóżko 200 x 90 chyba im starczy :)

No wieszto zależy co maja zamiar wnimrobić :lol:

Z Voxa podobają mi się :

Propozycja 3 - z oświetleniem w tej szczelinie w wezgłowiu :

http://www.meble.vox.pl/images/zdjecia/romeo_i_julia_lozko_szczyt_i_szuflada.jpg

Propozycja 4 :

http://www.meble.vox.pl/images/zdjecia/romantic_lozko_1_osobowe.jpg