nitubaga 11.01.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 noo ale to chyba można połączyć? ja kiedyś bardzo chorowałam na te meble.... w zasadzie w każdej kolekcji mają coś pięknego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.01.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 to łóżko tez jest piękne...http://www.meble.vox.pl/imgPreViewPopUp.php?images/zdjecia/modern_lozko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.01.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.01.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 No właśnie - 3 jest niezłe z tym oświetlenie. A w 2 piękny kolor widzę, że mamy podobny gust, bo tak samo pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.01.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 to łóżko tez jest piękne... http://www.meble.vox.pl/imgPreViewPopUp.php?images/zdjecia/modern_lozko.jpg Pikne, pikne, ale to do pokoju dwóch młodych facetów ma być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.01.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 to łóżko tez jest piękne... http://www.meble.vox.pl/imgPreViewPopUp.php?images/zdjecia/modern_lozko.jpg Pikne, pikne, ale to do pokoju dwóch młodych facetów ma być :) a co nie pasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.01.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 to łóżko tez jest piękne... http://www.meble.vox.pl/imgPreViewPopUp.php?images/zdjecia/modern_lozko.jpg Pikne, pikne, ale to do pokoju dwóch młodych facetów ma być :) no to co jak maja pink landrynkową sexowną łazienkę to extra łóżko tez by sie przydało i bedzie bezpieczne jak przyjdzie dziewczyna w odwiedziny to padnie z wrazenia i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.01.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Jak dla mnie to 2 albo 3.Ewentualnie pomyślałabym o takim łóżku które drugie ma pod spodem. Vox chyba też ma takie. Przydaje się takie rozwiązanie jak nocują znajomi dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.01.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 to łóżko tez jest piękne... http://www.meble.vox.pl/imgPreViewPopUp.php?images/zdjecia/modern_lozko.jpg Pikne, pikne, ale to do pokoju dwóch młodych facetów ma być :) no to co jak maja pink landrynkową sexowną łazienkę to extra łóżko tez by sie przydało i bedzie bezpieczne jak przyjdzie dziewczyna w odwiedziny to padnie z wrazenia i po sprawie Nefcia Ty myśl perspektywistycznie wszak te Twoje dzieci zaraz kobiety Ci do domu przyprowadzą, to co ma im byc ciasno? no bądź człowiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.01.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 no to co jak maja pink landrynkową sexowną łazienkę to extra łóżko tez by sie przydało i bedzie bezpieczne jak przyjdzie dziewczyna w odwiedziny to padnie z wrazenia i po sprawie Łazienka jest w kolorze Ferrari - na zdjęciach tak wychodzi :) A panny można na bele czym obracać , nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.01.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 no to co jak maja pink landrynkową sexowną łazienkę to extra łóżko tez by sie przydało i bedzie bezpieczne jak przyjdzie dziewczyna w odwiedziny to padnie z wrazenia i po sprawie Nefcia Ty myśl perspektywistycznie wszak te Twoje dzieci zaraz kobiety Ci do domu przyprowadzą, to co ma im byc ciasno? no bądź człowiekiem Ja grzecznie o drugim łóżku a tu faktycznie trzeba o dziewczynach myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 11.01.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 witanko,nocne to pewnie nie sondaż ale mnie podoba się propozycja nr.2 z trzech powodów; 1. piekny kolor, 2. prosta forma, 3. lite drewno,jak dla mnie bajka a saloon faktycznie większy z prostą ścianką, czasem faceci też mają rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.01.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 A-nitka Ja nie mam nic przeciwko wykonawstwa pomysłów małża Tylko ta cała sytuacja to doskonały case pt. "Jak nie należy prowadzić projektów" :) A wersja 2 jest cool - i zgadzam się z opisem zalet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Moim zdaniem: propozycja łóżkowa nr 4 - do bani propozycja łózkowa 3 - świetna tak samo jak propyzcja nr 1!!! A pomysł z ciemnoszarymi fugami do łazienki był zaje....sty!!!!! Sobie pogadałam, howg!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.01.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Nr 1 wydaje mi się najbardziej prosty i zarazem nowoczesny. Cieszę sie , że fugi są ok, bo nie bardzo sie kurde czuję w tych doborach kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.01.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 alescie nabasgraly łod wcoraj.. witanko..nie za klasyczne te łózka jak dla młodzieży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.01.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Bo młodzież też minimalistyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.01.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Jak dla mnie to 2 albo 3. Ewentualnie pomyślałabym o takim łóżku które drugie ma pod spodem. Vox chyba też ma takie. Przydaje się takie rozwiązanie jak nocują znajomi dzieci. albo narzeczone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.01.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 no ale zawsze mozna dokoptowac lozko polowe, albo wyslac dziewczynke na spanie do biblioteki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Ale Wy malo romantyczne jestescie, najlepiej sie spi we dwojke na pojedynczym lozku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts