Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aaaaaaa jutro sie z Kruelcią umówiłam po 17.00 u mnie na kawie - jacyś dodatkowi chętni ?

Jesoooo! A dlaczego w godzinach szczytu??? :(

No ja przecież jadę prawie z tej samej wysokości - nie rób scen :):)

Jaga dzisiaj do mnie przyjechała! I jeśli juto się uda to mi zaczną montować... huuuura!... to z tego szczęścia zniosę nawet korek do Ciebie :lol: .....

...ale dowiem się jutro rano... :(

ale jak nie jutro to w czwartek, bo mam sprawę w sądzie, księciunia w Portugalii i będzie trzeba coś wypić :wink:

Aaaaaaa jutro sie z Kruelcią umówiłam po 17.00 u mnie na kawie - jacyś dodatkowi chętni ?

Jesoooo! A dlaczego w godzinach szczytu??? :(

No ja przecież jadę prawie z tej samej wysokości - nie rób scen :):)

Jaga dzisiaj do mnie przyjechała! I jeśli juto się uda to mi zaczną montować... huuuura!... to z tego szczęścia zniosę nawet korek do Ciebie :lol: .....

...ale dowiem się jutro rano... :(

ale jak nie jutro to w czwartek, bo mam sprawę w sądzie, księciunia w Portugalii i będzie trzeba coś wypić :wink:

Jassssne - nie ma sprawy :)

ja chętna, ale nie o takiej godzinie, bo też dziecko z przedszkola odbieram :(

Lidszu, może w czwartek popracuję od rana z budowy ? Dam cynk :)

ja chętna, ale nie o takiej godzinie, bo też dziecko z przedszkola odbieram :(

Lidszu, może w czwartek popracuję od rana z budowy ? Dam cynk :)

we czwartek o 10:30 jestem umówiona z panem z gazowni na mojej działce, bo chce na żywo zobaczyć jak można naszą działkę podłączyć do gazociągu :evil: . Mam nadzieję, że zajmie to jakieś pół godziny, nie więcej :roll:

we czwartek o 10:30 jestem umówiona z panem z gazowni na mojej działce, bo chce na żywo zobaczyć jak można naszą działkę podłączyć do gazociągu :evil: . Mam nadzieję, że zajmie to jakieś pół godziny, nie więcej :roll:

No to super :)

znowu mi koło nosa przejdzie , noo... :-? :-?

A dlaczego ? Już się stęskniłam z Tobą ..:)

No ja za Tobą też..i nie ukrywam , że strasznie mnie nęcą te wszystkie kafle , z czarno-czerwoną łazienką na czele.

Zbałamuciłam własnie Małża , zmieni mnie przy małej i powinno mi się udac wpaść koło 17 :D :D :D Wzięłabym ją ze sobą , ale dochodzi do siebie po rota i nie chcę jej za szybko wypuszczać . :roll:

Małż lubi całuski , to sobie odbierze , jak w końcu Cie razem nawiedzimy :wink

To ile dać Wam czasu na te ploty? mogę pojechać okrężną drogą :wink: :)

A tym się w ogóle nie przejmuj, bo nie będziesz przeszkadzać , a Ty chyba Kruelci nie znasz osobiście ? Na pewno przypadniecie sobie do gustu :)

Więc przyjeżdżaj jak się tylko "uwolnisz" :)

Jutro idę do banku o roszerzenie kredytu :)

będziem trzymać kciukasy

Banki mnie kochają i marzą o takim Kliencie :) Pracowaliśmy od zeszłego tygodnia z panem z banku nad uzasadnieniem kosztów :) Jest ok :) Ciekawe tylko ile papierów musze zgromadzić :roll: