Nefer 12.01.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Aaaaaaa jutro sie z Kruelcią umówiłam po 17.00 u mnie na kawie - jacyś dodatkowi chętni ? Jesoooo! A dlaczego w godzinach szczytu??? No ja przecież jadę prawie z tej samej wysokości - nie rób scen :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.01.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Aaaaaaa jutro sie z Kruelcią umówiłam po 17.00 u mnie na kawie - jacyś dodatkowi chętni ? Jesoooo! A dlaczego w godzinach szczytu??? No ja przecież jadę prawie z tej samej wysokości - nie rób scen :) Jaga dzisiaj do mnie przyjechała! I jeśli juto się uda to mi zaczną montować... huuuura!... to z tego szczęścia zniosę nawet korek do Ciebie ..... ...ale dowiem się jutro rano... ale jak nie jutro to w czwartek, bo mam sprawę w sądzie, księciunia w Portugalii i będzie trzeba coś wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Nefcia zanim ja sie do kartongipsów dowlekę to już kasa sie skończy i będę musiała polegać na talencie własnego małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Aaaaaaa jutro sie z Kruelcią umówiłam po 17.00 u mnie na kawie - jacyś dodatkowi chętni ? Jesoooo! A dlaczego w godzinach szczytu??? No ja przecież jadę prawie z tej samej wysokości - nie rób scen :) Jaga dzisiaj do mnie przyjechała! I jeśli juto się uda to mi zaczną montować... huuuura!... to z tego szczęścia zniosę nawet korek do Ciebie ..... ...ale dowiem się jutro rano... ale jak nie jutro to w czwartek, bo mam sprawę w sądzie, księciunia w Portugalii i będzie trzeba coś wypić Jassssne - nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 dobry wieczór ale fajnie macie że Was wszystkie obskoczą Ciebie też obskoczą jak chcesz jak tak wszystkie nas będą chcieli obskoczyć, to ducha wyzioną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Aaaaaaa jutro sie z Kruelcią umówiłam po 17.00 u mnie na kawie - jacyś dodatkowi chętni ? ja chętna, ale nie o takiej godzinie, bo też dziecko z przedszkola odbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Aaaaaaa jutro sie z Kruelcią umówiłam po 17.00 u mnie na kawie - jacyś dodatkowi chętni ? ja chętna, ale nie o takiej godzinie, bo też dziecko z przedszkola odbieram Lidszu, może w czwartek popracuję od rana z budowy ? Dam cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Aaaaaaa jutro sie z Kruelcią umówiłam po 17.00 u mnie na kawie - jacyś dodatkowi chętni ? ja chętna, ale nie o takiej godzinie, bo też dziecko z przedszkola odbieram Lidszu, może w czwartek popracuję od rana z budowy ? Dam cynk we czwartek o 10:30 jestem umówiona z panem z gazowni na mojej działce, bo chce na żywo zobaczyć jak można naszą działkę podłączyć do gazociągu . Mam nadzieję, że zajmie to jakieś pół godziny, nie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.01.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Aaaaaaa jutro sie z Kruelcią umówiłam po 17.00 u mnie na kawie - jacyś dodatkowi chętni ? znowu mi koło nosa przejdzie , noo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Aaaaaaa jutro sie z Kruelcią umówiłam po 17.00 u mnie na kawie - jacyś dodatkowi chętni ? znowu mi koło nosa przejdzie , noo... A dlaczego ? Już się stęskniłam z Tobą .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 we czwartek o 10:30 jestem umówiona z panem z gazowni na mojej działce, bo chce na żywo zobaczyć jak można naszą działkę podłączyć do gazociągu . Mam nadzieję, że zajmie to jakieś pół godziny, nie więcej No to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.01.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Aaaaaaa jutro sie z Kruelcią umówiłam po 17.00 u mnie na kawie - jacyś dodatkowi chętni ? znowu mi koło nosa przejdzie , noo... A dlaczego ? Już się stęskniłam z Tobą .. No ja za Tobą też..i nie ukrywam , że strasznie mnie nęcą te wszystkie kafle , z czarno-czerwoną łazienką na czele. Zbałamuciłam własnie Małża , zmieni mnie przy małej i powinno mi się udac wpaść koło 17 Wzięłabym ją ze sobą , ale dochodzi do siebie po rota i nie chcę jej za szybko wypuszczać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 To ja się już bardzo cieszę I pocałuj małża ode mnie My pewnie posiedzimy i polotkujemy z Kruelcią, więc spokojnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.01.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Małż lubi całuski , to sobie odbierze , jak w końcu Cie razem nawiedzimy :wink To ile dać Wam czasu na te ploty? mogę pojechać okrężną drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Małż lubi całuski , to sobie odbierze , jak w końcu Cie razem nawiedzimy :wink To ile dać Wam czasu na te ploty? mogę pojechać okrężną drogą A tym się w ogóle nie przejmuj, bo nie będziesz przeszkadzać , a Ty chyba Kruelci nie znasz osobiście ? Na pewno przypadniecie sobie do gustu Więc przyjeżdżaj jak się tylko "uwolnisz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Jutro idę do banku o roszerzenie kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.01.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ZA kredyt trzymam kciuki , Kruelci nie znam , ale sie nie boję , przecie mnie nie zje Do jutra , buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Jutro idę do banku o roszerzenie kredytu będziem trzymać kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ZA kredyt trzymam kciuki , Kruelci nie znam , ale sie nie boję , przecie mnie nie zje Do jutra , buźka Kruelcia jest super- na pewno się polubicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Jutro idę do banku o roszerzenie kredytu będziem trzymać kciukasy Banki mnie kochają i marzą o takim Kliencie Pracowaliśmy od zeszłego tygodnia z panem z banku nad uzasadnieniem kosztów Jest ok Ciekawe tylko ile papierów musze zgromadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts