dobroszka 12.01.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Jutro idę do banku o roszerzenie kredytu będziem trzymać kciukasy Banki mnie kochają i marzą o takim Kliencie Pracowaliśmy od zeszłego tygodnia z panem z banku nad uzasadnieniem kosztów Jest ok Ciekawe tylko ile papierów musze zgromadzić Prześlij im swoje zdjęcie - spojrzą raz i więcej papierów nie będzie trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Jutro idę do banku o roszerzenie kredytu będziem trzymać kciukasy Banki mnie kochają i marzą o takim Kliencie Pracowaliśmy od zeszłego tygodnia z panem z banku nad uzasadnieniem kosztów Jest ok Ciekawe tylko ile papierów musze zgromadzić Kochana, ja bede trzymac kciukasy za tego pan zzebys wogole pozwolila mu chociaz jeden promil prowizji pociągnąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Cos już wspominał, że nie potrzeba wyceny i takie tam - chyba to znowu jakieś uczucie :)ALe to pewnie ściema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Jutro idę do banku o roszerzenie kredytu no to trzymam kciuki Nefcia, napiszę ci zaraz mój nr fona na priv i jakoś może się umówimy na ten czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Cool :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 13.01.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 spotkania, oglądania, macania a ja wszędzie mam tak daaaaleko zazdraszczam i buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.01.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Aaaaaaa jutro sie z Kruelcią umówiłam po 17.00 u mnie na kawie - jacyś dodatkowi chętni ? to może i ja wpadnę jeśli spotkanko jest nadal akutalne jakoś tak zamierzałam Cię nawiedzić przed wyjazdem dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.01.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 NO to stan liczbowy się będzie zgadzał - u mnie córeczce się pogorszyło i zamiast z Wami musimy się dziś z lekarzem spotkać. Zatem jednak mnie ominie zlot i macanie wszystkich nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.01.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 jak tak wszystkie nas będą chcieli obskoczyć, to ducha wyzioną nikt mnie nie bedzie wyziewywał hehehe witam panie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.01.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Aaaaaaa jutro sie z Kruelcią umówiłam po 17.00 u mnie na kawie - jacyś dodatkowi chętni ? to może i ja wpadnę jeśli spotkanko jest nadal akutalne jakoś tak zamierzałam Cię nawiedzić przed wyjazdem dzień doberek Dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.01.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 NO to stan liczbowy się będzie zgadzał - u mnie córeczce się pogorszyło i zamiast z Wami musimy się dziś z lekarzem spotkać. Zatem jednak mnie ominie zlot i macanie wszystkich nowości Buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.01.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 jak tak wszystkie nas będą chcieli obskoczyć, to ducha wyzioną nikt mnie nie bedzie wyziewywał hehehe witam panie... Daj się wyziać Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.01.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 też się witam.... a ząbukjącą marudę też wpuścicie w czwartek ? ino ja to tak raczej wcześniej, jeśli się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.01.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 W czwartek mam zaplanowaną sesję z Lidszu - ale oczywiście zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 dzień dobry Neferka Ciebie to prosic będą żebyś wzieła więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.01.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 W czwartek mam zaplanowaną sesję z Lidszu - ale oczywiście zapraszam serdecznie a o której ta sesja cobym się nie wpierniczyła w środek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.01.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 blisko bede mial moze tez podskocze?ma kwilkiem..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.01.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 blisko bede mial moze tez podskocze?ma kwilkiem..? i good, noooooo to Nefcia w czwartek nie popracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.01.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 o jak Wam fajnie, oczywiscie wszystkim poza ząbkującymi i tym którzy maja chorzaste dzieciulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.01.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Zamierzam pracować z budowy w czwartek, więc pewnie kole 9.00 już sie tam stawię - i otwieram audiencje :) Kiedy komu pasuję - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts