Nefer 01.02.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 :) I te grule z bryndzą :) I ten oscypek z grilla z żurawiną :) Dziś już słonecznie nie jest, ale mrozu nie ma też. Troszkę wieje, ale w gruncie rzeczy jest ciepło - koło zera . Warunki narciarskie - super ( wersja dla Adrianki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.02.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Już zgłodniałam A teraz się zastanawiam po co ja te dzieci biorę ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.02.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 :) I te grule z bryndzą :) I ten oscypek z grilla z żurawiną :) a to już jest nieprzyzwoite tak się nie robi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Aga, dzieci trzeba wysłac na obóz - dom obok :) Polecam :) 1950 a może szarlotka na gorąco z lodami i bitą śmietaną ? A polać to można gorącą czekoladą.......... duuuużo czekolady - dziś mam taki plan na kolację :) A w ogóle to właśnie nas zasypało - łańcuchy w ruch - zadymka jak diabli i kupa śniegu a czasem pada zmrożony deszcz :) Fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 01.02.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Nefer - to powinno byc zakazane !!!! Ja w pracy, o suchym pysku... Bym Cię udusił z zazdrości jak byś była pod ręką ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.02.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Nefer to już jest złośliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.02.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Neferko baw się i obiadaj ile się da za nas wszystkich Pozdrowionka i szalonej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.02.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Neferko baw się i obiadaj ile się da za nas wszystkich Pozdrowionka i szalonej zabawy lizuis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.02.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Neferko baw się i obiadaj ile się da za nas wszystkich Pozdrowionka i szalonej zabawy lizuis Jestem tylko wyrozumiała a przed wyruszeniem na bój budowlany niech się dziewczę odstresuje na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 02.02.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 I jak Nefer , nadal dużo śniegu ? Łańcuchy cały czas potrzebne ? U nas odwilż . Jak w końcu doczekam się wyjazdu, to nie będzie na czym jeździć . I nie kuś tą szarlotką .... jak ja uwielbiam szarlotkę z gorącą czekoladą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 I jak Nefer , nadal dużo śniegu ? Łańcuchy cały czas potrzebne ? U nas odwilż . Jak w końcu doczekam się wyjazdu, to nie będzie na czym jeździć . I nie kuś tą szarlotką .... jak ja uwielbiam szarlotkę z gorącą czekoladą .... Łańcuchy trzeba zabrać. W ciągu dnia jest OK ( choć wczoraj przez kilka godzin widoczność zero :)) ale wieczorem łapie mróz. W Zakopcu odśnieżone na głównej drodze ale już np. Droga na Olczę - lepiej z łańcuchami. W ciągu dnia świeci słoneczko ale śnieg dalej leży. Znajomi testowali dziś fajny stok ( właścicel Jagna Marczułajtis) podobno pusty i przyjema nartostrada równiez dla mniej profesjonalnych narciarzy. Jak przetrzeźwieję jutro rano to zdam relację :) Wczoraj były rydze z patelni i polędwica z grila i miód grzany i wiśniówka i piwko i .......... i mam chyba z 5 kg więcej - ale raz się żyje :) Pogoda jest super - przyjeżdżajcie Kochani :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 04.02.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Wczoraj były rydze z patelni i polędwica z grila i miód grzany i wiśniówka i piwko i .......... i mam chyba z 5 kg więcej - ale raz się żyje :) co za babsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Wczoraj były rydze z patelni i polędwica z grila i miód grzany i wiśniówka i piwko i .......... i mam chyba z 5 kg więcej - ale raz się żyje :) co za babsko wredne ..a ta polędwica bejcowana miodem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.02.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Nefeeer, a myslisz Ty tam o budowaniu, przyznaj sie, no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 05.02.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Wczoraj były rydze z patelni i polędwica z grila i miód grzany i wiśniówka i piwko i .......... i mam chyba z 5 kg więcej - ale raz się żyje :) co za babsko wredne ..a ta polędwica bejcowana miodem.... Nefer może Ty wracaj bo ja słyszałem że Twoje pozwolenie........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 05.02.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witaj Nefer. Wyprzedzasz mnie o jakieś trzy tygodnie! Czekam na komplet dokumentów i też składam o pozwolenie! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.02.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Nefer po przeczytaniu twoich ostatnich opisów mimo żem po śniadaniu to oplułam się jak dzika świnia... jeny jak bym zjadła te pyszności... to bym pewnie pękła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.02.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Nefer - a długo Ty tam zabawisz, bo ja za parę dni się wybieram to może te grule z bryndzą I ten oscypek z grilla z żurawiną - mniam razem byśmy spróbowały??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Soniczko, wyjeżdżam w czwartek Zeljko - troszkę myślę, nawet sie kontaktuję z wykonawcami :) Mariuszdro - dawaj, chłopie, dawaj :) Sylveczko - musisz podjechac i spróbować koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.02.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Sylveczko - musisz podjechac i spróbować koniecznie może byś wreszcie przestała wpływać na pracę moich gruczołów ślinowych, dostaję ślinotoku manipulujesz mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts