Nefer 15.01.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Ty to chyba z tej lazienki trawertynowej nie bedziesz z tydzien wychodzila , dobrze , ze masz ten materac jednak Ladnie juz , coraz ladniej Istnieje ryzyko,że będę spać w tej łazience. Tylko ona jest 150 x 150 Chiba w poprzek Strasznie jestem ciekawa tych płytek - chyba jak żadnych tak bardzo Strasznie sie ciesze -------------------------------- Przeczytałam ten post i wyszło,ze jestem strasznie egzaltowana i infantylna. No i dobrze ----------------------------------- A dziś zjadłam z moimi Panami od Płytek obiad przy stole, jak biały człowiek. Były polędwiczki w boczku z grila z frytkami. Tylko jeden problem : brak sztućców zmusił nas do jedzenia paluchami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.01.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Ciekawa , ciekawa Wiadomo , ze trawertyn jest piekny i koniec kropka Sie dobrze zegniesz to sie zmiescisz Dogadzasz tym Panom Od Plytek widze Pozniej w domu ochrzan pewnie dostana jak nie zjedza obiadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Ciekawa , ciekawa Wiadomo , ze trawertyn jest piekny i koniec kropka Sie dobrze zegniesz to sie zmiescisz Niom :) Dopisałam coś powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.01.2009 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Widzialam Tez dopisalam A nie pamietam czy Ty sie chwalilas tymi bateriami do lazienki chlopcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.01.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 witam popołudniowo juz razem z Bąkami jestem w domciu, a ja byłam i podlogi widziałam.... i podłoga jak to podłoga - ale KOMINEK.... i se zamówiłam swój, bo se myślę czemu tylko Nefcia ma miec dobrze, nie? dzięki kochana za podarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Nooo ten obiad to nie był taki wypasiony, żeby nie byli głodni o 20.00 Następnym razem zamówię ze Streeta - a nie z wioskowej, lokalnej knajpy Bateriami nie ma sie co chwalić - Armatura Krakowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 witam popołudniowo juz razem z Bąkami jestem w domciu, a ja byłam i podlogi widziałam.... i podłoga jak to podłoga - ale KOMINEK.... i se zamówiłam swój, bo se myślę czemu tylko Nefcia ma miec dobrze, nie? dzięki kochana za podarki Ależ nie ma za co - zawsze do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.01.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Neferka, to kiedy bedziesz w Krakau? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Neferka, to kiedy bedziesz w Krakau? A właśnie mi się wykluł pewien projekt, więc muszę zrobić szkolenie w Krakau, Katowicach i Wrocku Więc zawitam w lutym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.01.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Neferka, to kiedy bedziesz w Krakau? A właśnie mi się wykluł pewien projekt, więc muszę zrobić szkolenie w Krakau, Katowicach i Wrocku Więc zawitam w lutym :)W lutym, zapisane w kajecie. Neferka będzie u mnie w lutym Bo sobie nie wyobrażam, ze do mnei nie zboczysz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Kasia czujna jak ważka :) No pewnie sie nie da nie zboczyć do Ciebie, choć pewnie najlepiej jakbym się sklonowała :) Damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.01.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Kasia czujna jak ważka :) No pewnie sie nie da nie zboczyć do Ciebie, choć pewnie najlepiej jakbym się sklonowała :) Damy radę no kto ma nie dac jak nie ty????????? W końcu musze miec z ciebie jakiś pożytek, tytuł zobowiązuje my dear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Kasia czujna jak ważka :) No pewnie sie nie da nie zboczyć do Ciebie, choć pewnie najlepiej jakbym się sklonowała :) Damy radę no kto ma nie dac jak nie ty????????? W końcu musze miec z ciebie jakiś pożytek, tytuł zobowiązuje my dearChyba ,że dla pożytku :) Dzięki Kasiu za zaproszenie. POtwierdzę terminy z Klientem w przyszłym tygodniu, ale przypuszczam, że pierwsza połowa lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.01.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 A czego to bedziesz szkolic Neferko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 dobry wieczór Nefercia to jak już bedziesz u Kasicy to daj znać to se chocia pod płotem u Kaśki postoję żeby Ci pomachać chociaż od Kasicy to 15 minutek do mnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 dobry wieczór Nefercia to jak już bedziesz u Kasicy to daj znać to se chocia pod płotem u Kaśki postoję żeby Ci pomachać chociaż od Kasicy to 15 minutek do mnie jest no to chyba nam się jakaś impra szykuje Dobrze, że pociągiem jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.01.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 To ja tez mam zapisane, ze w lutym. I sprobuj sie nie odezwac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 A czego to bedziesz szkolic Neferko? Będę szkolić ankieterów do projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.01.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 I pociagiem bedziesz? To super, moge Cie upic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 To ja tez mam zapisane, ze w lutym. I sprobuj sie nie odezwac. Nooo nie podaruję sobie Jak zwykle pewnie będę mieszkać w hotelu na Kazimierzu (takim bardzo kameralnym, ale mają najlepszą szarlotkę z lodami ) to może kolacyjka ? Zresztą się spikniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts