Nefer 15.01.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 I pociagiem bedziesz? To super, moge Cie upic. Możesz spróbowac - łatwo nie będzie , bo mam łeb dość mocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.01.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 To ja tez mam zapisane, ze w lutym. I sprobuj sie nie odezwac. Nooo nie podaruję sobie Jak zwykle pewnie będę mieszkać w hotelu na Kazimierzu (takim bardzo kameralnym, ale mają najlepszą szarlotkę z lodami ) to może kolacyjka ? Zresztą się spikniemy Juz sie nie moge doczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Juz sie nie moge doczekac. I ja też kurde, kurde :) Znalazłam jelonka, co za mnie pojedzie do Litwy, Łotwy i Estonii w tym czasie Wolę polskie miasta - mam tam więcej ciekawych rzeczy do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.01.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Juz sie nie moge doczekac. I ja też kurde, kurde :) Znalazłam jelonka, co za mnie pojedzie do Litwy, Łotwy i Estonii w tym czasie Wolę polskie miasta - mam tam więcej ciekawych rzeczy do zrobienia Przy pomyslnych wiatrach moze juz zobaczysz u mnie podloge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.01.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Neferciu, śliczności się wyłaniają u Ciebie Te płytki kuchenno-korytarzowe są matowe czy z połyskiem lekkim? A panowie będą robić pod Twoją nieobecność ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Przy pomyslnych wiatrach moze juz zobaczysz u mnie podloge. Ożeszkkkkkuuuuu no to mam nadzieję , że zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Neferciu, śliczności się wyłaniają u Ciebie Te płytki kuchenno-korytarzowe są matowe czy z połyskiem lekkim? A panowie będą robić pod Twoją nieobecność ? Dzięki Amtluś Są matowe, ale mają nierówną powierzchnię, (taką jak kamień wulkaniczny ) Tak, Panowie będą robić u mnie i wklejać tu zdjęcia żeby było śmiesznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.01.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Przy pomyslnych wiatrach moze juz zobaczysz u mnie podloge. Ożeszkkkkkuuuuu no to mam nadzieję , że zobaczę Moze nawet drzwi beda tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Przy pomyslnych wiatrach moze juz zobaczysz u mnie podloge. Ożeszkkkkkuuuuu no to mam nadzieję , że zobaczę Moze nawet drzwi beda tez... Nie wszystko na raz, bo mi pikawa nie wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.01.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Przy pomyslnych wiatrach moze juz zobaczysz u mnie podloge. Ożeszkkkkkuuuuu no to mam nadzieję , że zobaczę Moze nawet drzwi beda tez... Nie wszystko na raz, bo mi pikawa nie wytrzyma Wiecej niespodzianek nie przewiduje. Najwyzej do jakiejs fajnej knajpy mozemy sie przejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Wiecej niespodzianek nie przewiduje. Najwyzej do jakiejs fajnej knajpy mozemy sie przejsc. Uff - to może przeżyję tę wycieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.01.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 i wklejać tu zdjęcia żeby było śmiesznie Fajny sposób na kontrolę postępów i efekty oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 i wklejać tu zdjęcia żeby było śmiesznie Fajny sposób na kontrolę postępów i efekty oczywiście To nie mój pomysł, nie mój :) Ale chyba umarłabym z ciekawości więc - szacuneczek dla Vadiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.01.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 To ja na luty zapisuję Neferkę równiez w moim kajeciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 To ja na luty zapisuję Neferkę równiez w moim kajeciku Kruelcia - Ty jesteś u mnie na ciągłym abonamencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.01.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Kochana dam Ci odpocząć od ... budowlanych spraw ... i wszystkich innych ... dziękuję za abonament ... za ktory bardzo marnie sie odpłacam , ale nie dlatego, że nie pamiętam , ale Ty wiesz :0 i zaCoi Ci bardzo dziękuję ... przepraszam, że tak na forum ... .. ale Ty wiesz ..wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Jeszcze nie masz za co , bo ciągle jestem Ci coś winna - Ty wiesz co - zaraz wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.01.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Daga, tu i teraz ... Jesteś boska .... i ty to wiesz:) ... za nic ... odpoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Poszło na priv Już mam czyste sumienie A Ty - do boju !!! Przyjechali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.01.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Podobno przyjechali jutro gadziny sprawdzę ... otrzymałam dziś od Ciebie "paczkę" wartą ... każde pieniądze ... Daga ... Dzięki ... Ty wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts