lidszu 16.01.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Alescie sie czepily... A ja nie chodze i nie mowie: dzien dobry, bo zawsze sie boje, ze kogos pomine. To co, mam sie teraz wstydzic, ze nie mowie? Wrzuccie na luz laski. ja się nie czepiam, bo nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Alescie sie czepily... A ja nie chodze i nie mowie: dzien dobry, bo zawsze sie boje, ze kogos pomine. To co, mam sie teraz wstydzic, ze nie mowie? Wrzuccie na luz laski. ja się nie czepiam, bo nie wiem o co chodzi Jedna z forumowiczek napisala, ze to infantylne tak chodzic i pisac: dzien dobry. No i laski urazone sie czepily biednej dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.01.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Alescie sie czepily... A ja nie chodze i nie mowie: dzien dobry, bo zawsze sie boje, ze kogos pomine. To co, mam sie teraz wstydzic, ze nie mowie? Wrzuccie na luz laski. ja się nie czepiam, bo nie wiem o co chodzi Jedna z forumowiczek napisala, ze to infantylne tak chodzic i pisac: dzien dobry. No i laski urazone sie czepily biednej dziewczyny. acha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Alescie sie czepily... A ja nie chodze i nie mowie: dzien dobry, bo zawsze sie boje, ze kogos pomine. To co, mam sie teraz wstydzic, ze nie mowie? Wrzuccie na luz laski. ja się nie czepiam, bo nie wiem o co chodzi Jedna z forumowiczek napisala, ze to infantylne tak chodzic i pisac: dzien dobry. No i laski urazone sie czepily biednej dziewczyny. acha Ale nie przejmuj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.01.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Alescie sie czepily... A ja nie chodze i nie mowie: dzien dobry, bo zawsze sie boje, ze kogos pomine. To co, mam sie teraz wstydzic, ze nie mowie? Wrzuccie na luz laski. ja się nie czepiam, bo nie wiem o co chodzi Jedna z forumowiczek napisala, ze to infantylne tak chodzic i pisac: dzien dobry. No i laski urazone sie czepily biednej dziewczyny. acha Ale nie przejmuj sie. skądże, ja nie z tych co się czymś takim przejmują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.01.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 nie Mysia śniegu nawaliło a w Białymstoku to transport wyniósł duzo przez co i bloczki za drogie są też ponad 4 złote z tym że brutto więc chyba zostanę przy naszym składzie budowlanym który dał jeszcze w miarę najlepszą cenę a do internetowego nie dzwoniłam jeszcze ale oni tam chyba kierunkowy warszawski mają więc też daleko ale zadzwonie Wu a dzwonilas do tego z internetu? A sprawdzalas ile cie wyniesie odemnie transport? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.01.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Nikt sie nie obrazil, tylko to tak w ramach zartu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.01.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Kurde, jakaś fajna zadyma mnie minęła ... buu.... Ale widziałam sie dziś z Rasią i Duchem Fajnie było, tylko za krótko Aaaaaaaa i nie mam zdolności kredytowej :) Ale pracuję nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Aaaaaaaa i nie mam zdolności kredytowej :) Ale pracuję nad tym To jakis burak Ci pewnie obliczal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.01.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Aaaaaaaa i nie mam zdolności kredytowej :) Ale pracuję nad tym To jakis burak Ci pewnie obliczal. nooo nieco mnie to zaskoczyło Jakaś ściema :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 A co to perla Baltyku - Ustka? Moja patriotyczno-lokalna dusza zagrzmiała Oj, se grabisz A czy ja jestem infantylna, bo też łażę co rano i jak nie mam nic mądrego do powiedzenia, to przynajmniej dzień dobry mówię Gdzie ta zadyma była, psia krętka, dlaczego ja nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.01.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Ja też nic nie wiem noooooooooooo Ja lubię infantylne panny Stronkę strzeliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Zeby Neferki ZDOLNOSC kwestionowac, to trzeba byc chorym na glowe. Braza, spoko, wiem, ze to Leba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.01.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Małgośśśś - jak pierdziu, nie pokazuj się może jakiś czas nad morzem :) Jedziesz po bandzie Kochana :) Z tym kredytem to mój doradca był dziś w stanie ciężkim - jak wydobrzeje to może sie zreflektuje Wczorak koncert grał, więc trzeba mu wybaczyć Oczywiście jest alternatywne rozwiązanie, ale nie wiem czy mi się chce kombinować Ale teraz o przyjemnościach. TRAWERTYN JEST ZAJEBISTY :) NIe wiem , czy nie rzucił mnie bardziej na kolana niż mój wymarzony kominek. Adin : płytki mają 2 cm grubości - więc nie polecam kupowania u kamieniarzy tego co jest 40 % tańsze w Leroy Merlin (niezły numer, co ?) Dwa : każda płytka jest inna i każda jest piekna Tri żadne zdjęcia tego nie oddadzą. Ale co tam - pokażę te co są . To zdjęcie najlepiej oddaje kolor. Inne są lekko oszukane - nie jest tak miodowy. http://images32.fotosik.pl/437/7eca48bd33a40373med.jpg http://images36.fotosik.pl/50/38de98874c0397c6med.jpg te wszystkie dziureczki są zalane żywicą : http://images37.fotosik.pl/49/5a4afac1b99deca5med.jpg http://images46.fotosik.pl/49/8b032f603db86e23med.jpg tu sobie będzie leżał śliczniuni :) http://images34.fotosik.pl/438/b3175bb2f92e0ad3med.jpg Nie wiem czy podzielacie mój zachwyt, ale ja jestem oczarowana tym kamieniem. http://images33.fotosik.pl/443/e0d1fa4568bbc06dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Nefcia ma rację, Ty Małgoś zastanów się zanim zaplanujesz wczasy nad morzem Ja to musze na żywca, pomacać i wtedy mogę zostać oczarowana czemu nie Ale ogólnie to nawet na zdjęciach wygląda przyjemnie ten trawertyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.01.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Prawdą jest, że z kamieniem nie wygra u mnie nawet najpiękniejsza płytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.01.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Przepiękny jest.To taki sam jak u rrmi?? Czy inny odcień?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.01.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Troszkę inny , głownie przez to, że mój jest żywicowany a Rrmi jest surowy (fugowany). Oba są piękne. Mój ma zalane te dziureczki, więc wydają sie takie "trójwymiarowe" I mój chyba jest jaśniejszy trochę. Na zdjęciach wygląda na cieply beż, ale w naturze jest to zimniejszy kolor i troszkę jaśniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.01.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 zimniejszy kolor i troszkę jaśniejszy.super!! uwielbiam zimne barwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.01.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Ja chyba będę spać w tej łazience, dobrze, że jest ogrzewanie podłogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts