kaśka maciej 16.01.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Ja chyba będę spać w tej łazience, dobrze, że jest ogrzewanie podłogowe heheh ja tak uwielbiam swoją harionową Kombinuję jak tam wstawić taki fotel spa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.01.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Cholercia, jakby człowiek wiedział, że mu jakiś pomysł wyjdzie to by sobie pierdyknął taką akcję w odpowiedno dużym pomieszczeniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Nefcia ma rację, Ty Małgoś zastanów się zanim zaplanujesz wczasy nad morzem Nie wybieram sie, mam zle wspomnienia, szczegolnie z Ustki. Kolobrzeg to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.01.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Kolobrzeg to co innego. co prawda to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.01.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Aaaaaaaa i nie mam zdolności kredytowej :) Ale pracuję nad tym To jakis burak Ci pewnie obliczal. nooo nieco mnie to zaskoczyło Jakaś ściema :) może miał jakieś napięcie przedmiesiączkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.01.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 ja pierdziu, ten traweryn jest zaje...y kurde, no po Twoim powrocie to już koniecznie (niech się pali i wali ) muszę do ciebie wpaść i osobiście go oblukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 16.01.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Nefer trawertyn jest cuuuuuuuuudny, ja u siebie planuję obudowę mojego kominka akwarium(spartherm arte u 70) 2 rodzajami trawertynu jasnym i ciemnyn, parapety z jasnego i chyba blat kuchenny z jasnego,chyba po sso i ssz życie czyli kasa podetnie mi skrzydelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ćma 16.01.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Ja nie wiem czy tak mogę, bo tu zupełnie obca jestem i normalnie się czuję jakbym kogoś podsłuchiwała, ale chciałam się tylko pochwalić, że w końcu przeczytałam cały dziennik Nefer. I jestem z siebie dumna. A tak w ogóle to biję czołem w podłoże i zazdroszczę siły charakteru.http://www.pic4ever.com/images/worship.gif Bo ja to cienki Bolek jestem.http://www.pic4ever.com/images/hanghead.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.01.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 nefer a ile placilas za ten trawertyn? jest cudny juz kombinuje gdzie go wcisnac Pamietam go z leroya, fajne mial te dziureczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.01.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Neferciu, trawertyn jest cudowny I w domu super. Coś o tym wiem, bo przed 12 laty zafundowałam sobie taki na ścianie. Nie jest jednak żywicowany - co mu w niczym u mnie nie szkodzi Żałuję tylko, że mam 30x30 a nie taki rozmiar jak Twój. Ale wtedy to i tak było coś Stale mam wrażenie, że on oddycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.01.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Prawdą jest, że z kamieniem nie wygra u mnie nawet najpiękniejsza płytka No i proste Jak widze uprzedzilam fakty .Wiedzialam , ze bedziesz spala w tej lazience , ale na zdrowie . U mnie w trawertynowej podloga trzyma cieplo najdluzej . I jest to moja ulubiona lazienka Dobra to nara , czekam na bryndze w prezencie zakopianskim i na Ciebie zrelaksowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Phi, trawertyn, wcale nie taki ladny jak ja nie moge go miec... Na zywo widzialam u rrmi w mojej ulubionej lazience. Szczesciare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.01.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Na zywo widzialam u rrmi w mojej ulubionej lazience. Szczesciare Moze wpadnij w koncu na siku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 No co Ty! Mi tam zal sikac. Ale rece moge umyc, to se chociaz pomacam ten piekny kran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.01.2009 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Ty wodolejko A co to nie spisz ? Lepiej zajrzyj do moich koment , jest suczka do adopcji , przy okazji o opinie prosilam tych co moje dzieci znaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Nie spie, wychodzi na to, ze za Toba latam po watkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.01.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Ja nie wiem czy tak mogę, bo tu zupełnie obca jestem i normalnie się czuję jakbym kogoś podsłuchiwała, ale chciałam się tylko pochwalić, że w końcu przeczytałam cały dziennik Nefer. I jestem z siebie dumna. A tak w ogóle to biję czołem w podłoże i zazdroszczę siły charakteru.http://www.pic4ever.com/images/worship.gif Bo ja to cienki Bolek jestem.http://www.pic4ever.com/images/hanghead.gif Ćma, sam fakt, że przebrnęłam tę grafomanię powoduje , że nie jesteś cienias :) Siadaj tu z nami , polej sobie i czuj się jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.01.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 ja pierdziu, ten traweryn jest zaje...y kurde, no po Twoim powrocie to już koniecznie (niech się pali i wali ) muszę do ciebie wpaść i osobiście go oblukać Trzymam Cię za słowo Łazienka już będzie zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.01.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Nefer trawertyn jest cuuuuuuuuudny, ja u siebie planuję obudowę mojego kominka akwarium(spartherm arte u 70) 2 rodzajami trawertynu jasnym i ciemnyn, parapety z jasnego i chyba blat kuchenny z jasnego,chyba po sso i ssz życie czyli kasa podetnie mi skrzydelka To piękny materiał. I ma wiele odcieni - jest w czym wybierać Ale nie będziesz na pewno żałować. A kasa to wiesz- dziś jest , jutro nie ma - a jak nie ma to trza skołować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.01.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 nefer a ile placilas za ten trawertyn? jest cudny juz kombinuje gdzie go wcisnac Pamietam go z leroya, fajne mial te dziureczki. NIe chcę nakłamać, ale ok. 240 - 250 za metr ( jak będę to sprawdzę). W LM mają kilka rodzajów trawertynu więc trzeba sie dobrze przyjrzeć, bo nie wszystkie są ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts