lidszu 18.01.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Nefer, miłego wypoczynku życzę i wracaj szybciutko do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.01.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Neferko dobrego i miłego wypoczynku dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.01.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 śniadanko i wyjazd Dzięki wszystkim za życzenia. Odezwę się jak się ułożymy Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.01.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 smacznego i spokojnej jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.01.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Udanego wypoczynku od naszej trójeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.01.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 dobry wieczór mam nadzieję Nefercia ze droga spokojna i bezpieczna była i teraz zażywasz błogiego lenistwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.01.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 oooo , to ja przegapiłam Neferki wyjazd... znowu miałam akywny gościowo weekend i nawet chwili na kompa. Pozdrów góry od nas , no i wypoczywaj rzecz jasna [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.01.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 widziałam Twój trawertyn w sklepie zanim go u siebie wkleiłaś. i mówie do lubego. 'o zobacz trawertyn ma takie dziurki, chlera będzie się w tym brud zbierać' i w tym momencie chciałam tam palucha wsadzić a tu się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Dojechaliśmy w komplecie w nieżłym czasie 5,5 h Ale urlop rozpoczął mi się od cholernego bólu zęba, także właśnie szukam dobrego dentysty w Zakopanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.01.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Dojechaliśmy w komplecie w nieżłym czasie 5,5 h Ale urlop rozpoczął mi się od cholernego bólu zęba, także właśnie szukam dobrego dentysty w Zakopanem uuuuuuuuuuu Od razu niech ci wypisze receptę na mefacit Najlepszy na zęba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.01.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Nefcia mam wyrzuty... mnie przeszło na Ciebie padło trzymaj sie tam jakoś, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Dojechaliśmy w komplecie w nieżłym czasie 5,5 h Ale urlop rozpoczął mi się od cholernego bólu zęba, także właśnie szukam dobrego dentysty w Zakopanem uuuuuuuuuuu Od razu niech ci wypisze receptę na mefacit Najlepszy na zęba Rozumiem, że to przeciwbólowy ... I jeszcze dziś rano rozpadł mi się leczony kanałowo.. to jakaś masakra. Mam tak na prawdę 3 szt do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Nefcia mam wyrzuty... mnie przeszło na Ciebie padło trzymaj sie tam jakoś, pozdrawiam To nie Twoja wina Powinnam pójść przed wyjazdem do dentysty , a się zgapiłam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.01.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Dojechaliśmy w komplecie w nieżłym czasie 5,5 h Ale urlop rozpoczął mi się od cholernego bólu zęba, także właśnie szukam dobrego dentysty w Zakopanem uuuuuuuuuuu Od razu niech ci wypisze receptę na mefacit Najlepszy na zęba Rozumiem, że to przeciwbólowy ... I jeszcze dziś rano rozpadł mi się leczony kanałowo.. to jakaś masakra. Mam tak na prawdę 3 szt do roboty. Trzymaj się Kochana , z grubej rurki zaczęłaś ten urlop Potwierdzam ten mefacit - ostatnio jak miałam swoją jazdę z dentystą życie mi ratował. Pamietaj,że po tym ;leku nie powinno się bruma prowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.01.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Nudzila to sie tam jak widze nie bedziesz . Dasz rade , bo jak nie Ty to kto . Przy okazj Twoje doswidczenie w szukaniu stomatologa w Zakopcu moze sie i innym przydac Prawde mowiac myslalam , ze bylas zrobic porzadek z tym zebem , ale Ty masz chyba moj charakter , idziesz jak musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.01.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Dojechaliśmy w komplecie w nieżłym czasie 5,5 h Ale urlop rozpoczął mi się od cholernego bólu zęba, także właśnie szukam dobrego dentysty w Zakopanem Nefer, współczuję Zęby to się zawsze w najmniej odpowiednim czasie odzywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Znalazłam wypasioną klinikę, ale wizyta jutro o 14.15. Muszę dać radę Ale zaraz piwko , więc luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.01.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 No to miłych wakacji życzę Zakopane mam zamiar odwiedzić pod koniec lutego A z zębami wytrzymasz, no musisz, nie masz wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.01.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Bosche co to takiego jeden zab lub dwa?! Dobrze, ze ich masz. Mysl o tym, ze dentysta bedzie przystojny! Jak sie okaze, ze nie jest to rozpatrzaj i nie mysl o zebach! Jak sie okaze, ze to kobieta to sie zalam i nie mysl o zebach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.01.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 dobry wieczór no tak to bywa z ludziami bojącymi się dentysty Nefercia do jutra wytrzymasz a jutro bedzie już dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts