rrmi 19.01.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Mysl o tym, ze dentysta bedzie przystojny! No jak ma byc skoro to nie Kamyk jest na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.01.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Mysl o tym, ze dentysta bedzie przystojny! No jak ma byc skoro to nie Kamyk jest na pewno rrmi no z ust mi to wyjęłaś... trza wyciągnąć wnioski i na każdy wyjazd na wszelki wypadek Kamyczka ze sobą targać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.01.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kamyk tu nie pomoże - jego poproszę o wsparcie za kilka lat - jak będzie potrzebny nowy garniturek Wyglądam jak idiotka, bo spuchłam. Seplenię. W ogóle dziś jestem bardzo seksowna A u nas halny dmie i wszystko się topi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.01.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Znakiem tego wiosna idzie .Razem z tym halnym . Mam nadzieje , ze moze jakies zdjecia dzisiaj beda , to i humorek sie Tobie poprawi , zobaczysz jak juz pieknie jest w lazience , pomyslisz jak sie tam polozyc i przespac O zebie nie mowie juz nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.01.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 nefera jesli choc troche cie pociesze, to napisze , ze LACZE SIE Z TOBA W BOLU KOCHANA boli mnie zab ..od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.01.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 a ja dzwonie do mojego dentysty.. ostatnio coś mi ząb marudził. a dawno nie była a karmiłam przecież! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.01.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Przede mną też większe przeboje , na razie dentystka śmiga na nartach więc tortury odwleczone do 5 lutego Trzymaj się Neferko , mam nadzieję,że już za moment będzie po bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.01.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Nefer, współczuję Pewnie teraz już siedzisz na fotelu u zębologa, więc niedługo ból minie Ja mam dobrze, bo moja sąsiadka (z drugiej połowy bliźniaka) ma gabinet dentystyczny w podwórku, więc mam do zębologa 10 sekund Na dodatek jest bardzo delikatna i jako jedyna poznała się, że mam podwójnie unerwione zęby i nie każde znieczulenie na mnie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.01.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Nefcia jak dojdziesz do siebie to daj znak, że żyjesz.... oj wiem, że ząbek to żadna atracha zwłaszcza na rlopie buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.01.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 co tez tera wystyłok zaubki bolom w gorolandi? witam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.01.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Znakiem tego wiosna idzie .Razem z tym halnym . Mam nadzieje , ze moze jakies zdjecia dzisiaj beda , to i humorek sie Tobie poprawi , zobaczysz jak juz pieknie jest w lazience , pomyslisz jak sie tam polozyc i przespac O zebie nie mowie juz nawet Właśnie wróciłam. Straty : znieczulone pół ryja i o jedną szóstkę mniej. I piątka rozpoczęta kanałowo. Mogło byc gorzej :) Ale zdjęcia mnie na pewno uleczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.01.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 nefera jesli choc troche cie pociesze, to napisze , ze LACZE SIE Z TOBA W BOLU KOCHANA boli mnie zab ..od rana No to bardzo serdecznie współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.01.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Nefer, współczuję Pewnie teraz już siedzisz na fotelu u zębologa, więc niedługo ból minie Ja mam dobrze, bo moja sąsiadka (z drugiej połowy bliźniaka) ma gabinet dentystyczny w podwórku, więc mam do zębologa 10 sekund Na dodatek jest bardzo delikatna i jako jedyna poznała się, że mam podwójnie unerwione zęby i nie każde znieczulenie na mnie działa To musisz mnie z nią poznać Lubię delikatne dentystki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.01.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Znakiem tego wiosna idzie .Razem z tym halnym . Mam nadzieje , ze moze jakies zdjecia dzisiaj beda , to i humorek sie Tobie poprawi , zobaczysz jak juz pieknie jest w lazience , pomyslisz jak sie tam polozyc i przespac O zebie nie mowie juz nawet Właśnie wróciłam. Straty : znieczulone pół ryja i o jedną szóstkę mniej. I piątka rozpoczęta kanałowo. Mogło byc gorzej :) Ale zdjęcia mnie na pewno uleczą o rety że też na urlop to musiało trafic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.01.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Neferka ... a nie mogłaś tych zębisków w domu zostawić, to by nie bolały To ja mogę za Ciebie chodzić jak chcesz, bo lubię ... mam nadzieję, że nie zepsuje Ci to urlopu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.01.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Neferka ... a nie mogłaś tych zębisków w domu zostawić, to by nie bolały To ja mogę za Ciebie chodzić jak chcesz, bo lubię ... mam nadzieję, że nie zepsuje Ci to urlopu ... Wiedziłam, że z Tobą coś nie tak :) Mnie się znowu zrobiło słabo po zabiegu Kaszanka normalnie . Chętnie oddam Ci moje zębiska i sobie chodź do woli NIe zepsuło mi urlopu, bo jest pięknie, fajne towarzystwo, piwo i tokaj Chciałabym tylko móc jeść te regionalne jedzonka w końcu... Ale mam nadzieję, że najgorsze za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.01.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Czyli najważniejsze jest ... i życzę Ci szczerze, aby już nie bolały ... ja marzyłam o tym, żeby zostać stomatologiem , ale nie wyszło niestety a dentysty naprawdę się nie boję i z Twoimi też mogę chodzić ... ... buźka i baw się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.01.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Neferka ... 100 mi u Ciebie stuknąła ... to na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.01.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Neferka ... 100 mi u Ciebie stuknąła ... to na zdrowie To dobry znak Gratuluję Teraz pora założyć dziennik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.01.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Neferka ... 100 mi u Ciebie stuknąła ... to na zdrowie To dobry znak Gratuluję Teraz pora założyć dziennik :) Wiedziałam, że kiedyś mi to powiesz ... chyba czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts