lidszu 20.01.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Właśnie wróciłam. Straty : znieczulone pół ryja i o jedną szóstkę mniej. I piątka rozpoczęta kanałowo. Mogło byc gorzej :) Ale zdjęcia mnie na pewno uleczą Współczuję, ale mam nadzieję, że teraz to już tylko lepiej będzie i pozostanie ci wyłącznie rozkoszowanie się wyjazdem To musisz mnie z nią poznać Lubię delikatne dentystki z miłą chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.01.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 no to i ja sie przywitam!przegladalam Twój dziennk i strasznie mi sie spodobał Trawertyn na podłogę.Możesz zdradzić jaka była jego cena i czy są jakieś inne odcienie.?pięknie by mi się wpasował do salonu a czekam właśnie na obudowę kominka w tym kolorze.pozdrawiam i liczę na to że już Cię ząbki nie bolą (na obrzęk pomaga dalacin c 0,3 ale wtedy alkoholu niet) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 20.01.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 http://images44.fotosik.pl/51/1b9d4e2102df1798med.jpg Prosze bardzo obiecane zdjecia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 20.01.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 http://img166.imageshack.us/img166/5411/dsc00439xr9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 20.01.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 http://img240.imageshack.us/img240/8053/dsc00434ml1.jpg Niestety sa to zdjecia robione aparatem i wygladaja niespecjalnie .Jutro obiecuje lepsze jakosciowo . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.01.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaach - najpierw westchnięcie zachwytu nad zdjęciami Jeszcze ładniej na ścianie niż w paczce... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - potem westchnięcie współczucia nad Twoimi zębami Neferciu Coś zawsze w nieodpowiednich momentach Cię atakują (jakby kiedyś były odpowiednie momenty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 PRZEPIĘKNIE!!!!!!!!!! rezerwuję tam nocleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.01.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 http://img240.imageshack.us/img240/8053/dsc00434ml1.jpg Niestety sa to zdjecia robione aparatem i wygladaja niespecjalnie . Jutro obiecuje lepsze jakosciowo . Pozdrawiam Nawet się nie spodziewałam, że tak ... ładne, cudne wyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 20.01.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Nawet się nie spodziewałam, że tak ... ładne, cudne wyjdą Prawde mowiac to na zywo wygladaja duzo ladniej . Zapraszam Panie na kontrole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.01.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Szkoda,że Nefercia tego nie widzi - od razu by jej zęby ozdrowiały Pięknie wygląda , po prostu przepięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.01.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Nawet się nie spodziewałam, że tak ... ładne, cudne wyjdą Prawde mowiac to na zywo wygladaja duzo ladniej . Zapraszam Panie na kontrole Ja bardzo chętnie przypędzę, aby zobaczyć ... ale nie ośmielę się przed Neferką , bo by mi się nie pozwoliła w niej przespać ... a może bym tak na chwilkę wpadła rzucić okiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.01.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Nawet się nie spodziewałam, że tak ... ładne, cudne wyjdą Prawde mowiac to na zywo wygladaja duzo ladniej . Zapraszam Panie na kontrole Ja bardzo chętnie przypędzę, aby zobaczyć ... ale nie ośmielę się przed Neferką , bo by mi się nie pozwoliła w niej przespać ... a może bym tak na chwilkę wpadła rzucić okiem ? Kruela , nie kuś , nie kuś , też mam myśl żeby zajrzeć na chwilkę...ale czy to wypada tak pod nieobecność gospodyni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 20.01.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ..ale czy to wypada tak pod nieobecność gospodyni.... Dlaczego nie ? Zwlaszcza ze przyjaciele Gospodyni sa rowniez moimi przyjaciolmi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.01.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 dobroszka ... wychodzi na to, że my siostry ciekawskie jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.01.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kruelcia , jako moja niecierpliwa sister nie mogłaś nie być ciekawska Czyżbyś chciała zobaczyć tę cud łazienkę JUŻ??!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.01.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale pięknie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie się zakochałam, a jak w realu wyglądają jeszcze ładniej, to już na pewno muszę udać się w odwiedziny Nefer wracaj szybciutko, bo my niecierpliwe jesteśmy i chcemy to cudo na żywo obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.01.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ..ale czy to wypada tak pod nieobecność gospodyni.... Dlaczego nie ? Zwlaszcza ze przyjaciele Gospodyni sa rowniez moimi przyjaciolmi . Vadiol ... kusisz przyjaciół swoich przyjaciól ... o kurtka ;O ... jak będę jechać na swoją wieś to mam zupełnie po drodze ... to powinnam zajrzeć dla przyzwoitości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.01.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kruelcia , jako moja niecierpliwa sister nie mogłaś nie być ciekawska Czyżbyś chciała zobaczyć tę cud łazienkę JUŻ??!!! Moja siostro ... muszę sprawdzić, czy rzeczony Vadiol nie robi jakiejś fuszerki u ... naszej ulubionej forumowiczki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.01.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 dobry wieczór ja mam oczywiście przechlapane bo nawet jakbym się chciała cichcem zakraść na oglądanie trawertynu to mam za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.01.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 dobry wieczór ja mam oczywiście przechlapane bo nawet jakbym się chciała cichcem zakraść na oglądanie trawertynu to mam za daleko eee . po prostu ,musisz się dłużej zakradać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts