Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Właśnie wróciłam. Straty : znieczulone pół ryja i o jedną szóstkę mniej. I piątka rozpoczęta kanałowo. Mogło byc gorzej :):)

Ale zdjęcia mnie na pewno uleczą :)

Współczuję, ale mam nadzieję, że teraz to już tylko lepiej będzie i pozostanie ci wyłącznie rozkoszowanie się wyjazdem :D

To musisz mnie z nią poznać Lubię delikatne dentystki

z miłą chęcią :D

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no to i ja sie przywitam!przegladalam Twój dziennk i strasznie mi sie spodobał Trawertyn na podłogę.Możesz zdradzić jaka była jego cena i czy są jakieś inne odcienie.?pięknie by mi się wpasował do salonu a czekam właśnie na obudowę kominka w tym kolorze.pozdrawiam i liczę na to że już Cię ząbki nie bolą (na obrzęk pomaga dalacin c 0,3 ale wtedy alkoholu niet)

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaach

- najpierw westchnięcie zachwytu nad zdjęciami :D Jeszcze ładniej na ścianie niż w paczce...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

- potem westchnięcie współczucia nad Twoimi zębami Neferciu :-? Coś zawsze w nieodpowiednich momentach Cię atakują :wink: (jakby kiedyś były odpowiednie momenty :evil: )

Nawet się nie spodziewałam, że tak ... ładne, cudne wyjdą :)

Prawde mowiac to na zywo wygladaja duzo ladniej .

Zapraszam Panie na kontrole :wink:

Ja bardzo chętnie przypędzę, aby zobaczyć ;) ... ale nie ośmielę się przed Neferką ;), bo by mi się nie pozwoliła w niej przespać;)

... a może bym tak na chwilkę wpadła rzucić okiem ? ;)

Nawet się nie spodziewałam, że tak ... ładne, cudne wyjdą :)

Prawde mowiac to na zywo wygladaja duzo ladniej .

Zapraszam Panie na kontrole :wink:

Ja bardzo chętnie przypędzę, aby zobaczyć ;) ... ale nie ośmielę się przed Neferką ;), bo by mi się nie pozwoliła w niej przespać;)

... a może bym tak na chwilkę wpadła rzucić okiem ? ;)

Kruela , nie kuś , nie kuś , też mam myśl żeby zajrzeć na chwilkę...ale czy to wypada tak pod nieobecność gospodyni.... :oops: :oops:

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale pięknie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

normalnie się zakochałam, a jak w realu wyglądają jeszcze ładniej, to już na pewno muszę udać się w odwiedziny :D :D

Nefer wracaj szybciutko, bo my niecierpliwe jesteśmy i chcemy to cudo na żywo obejrzeć :lol:

..ale czy to wypada tak pod nieobecność gospodyni....

Dlaczego nie ? Zwlaszcza ze przyjaciele Gospodyni sa rowniez moimi przyjaciolmi .

Vadiol ... kusisz przyjaciół swoich przyjaciól ;) ... o kurtka ;O ... jak będę jechać na swoją wieś to mam zupełnie po drodze ;) ... to powinnam zajrzeć dla przyzwoitości ;) ... ;)