vadiol 20.01.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ... jak będę jechać na swoją wieś to mam zupełnie po drodze ... to powinnam zajrzeć dla przyzwoitości ... Wlasnie . Te zdjecia rzeczywiscie nie oddaja stanu rzeczywistego . Trawertyn jest piekny , duzy - 60/30/2cm , wybarwiony zywica na cieple kolory . Jutro beda polozone 3 sciany . Bedzie wiec na co popatrzec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.01.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Vadiol - jesteś mistrzem :) Drogie Panie Kruelcia, Dobroszka i wszystkie inne moje ulubione odwiedzaczki - Vadiol jest na miejscu - jedźcie to mi opowiecie inaczej za chwilę wsiądę w samochód.. Macie moje pozwoleństwo - bez problemu Gdyby nie fakt, że zawias mam jeszcze uszkodzony to szczękę miałabym na butach. Dla mnie - zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Pieknie jest Neferko, a pewnie w rzeczywistosci jeszcze piekniej. Tez bym spala w tej lazience... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.01.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 no to i ja sie przywitam!przegladalam Twój dziennk i strasznie mi sie spodobał Trawertyn na podłogę.Możesz zdradzić jaka była jego cena i czy są jakieś inne odcienie.?pięknie by mi się wpasował do salonu a czekam właśnie na obudowę kominka w tym kolorze.pozdrawiam i liczę na to że już Cię ząbki nie bolą (na obrzęk pomaga dalacin c 0,3 ale wtedy alkoholu niet) Cześć Beauty Miło Cię widzieć Kupiłam w leroy merlin. Jest kilka kolorów, są bardziej beżowe i bardziej szare. Są żywicowane i do fugowania. Wszystko zależy od tego co Ci się podoba. Ja się zakochałam w żywicowanym. Cena - ok. 250 pln za metr. Ale był też jeden za 290 - nie wiem za cholerę czym się różnił - dla mnie niczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.01.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Pieknie jest Neferko, a pewnie w rzeczywistosci jeszcze piekniej. Tez bym spala w tej lazience... Coś czuję, że w mojej łazience przy sypialni będzie na podłodze w formie kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 21.01.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Pieknie jest Neferko, a pewnie w rzeczywistosci jeszcze piekniej. Tez bym spala w tej lazience... Coś czuję, że w mojej łazience przy sypialni będzie na podłodze w formie kół ale jak się na tych kołach wygiąć? ... trzeba będzie najpierw koci grzbiet poćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.01.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Się poćwiczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 21.01.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 łooooooo matulu a ja też mam daaaaleeeeekoooo Neferko "odpuchłaś" już dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.01.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Trawertyn jak trawertyn, brzydkiego nie ma. Ale, co za wykonawca!!! Jak nas nie bylo dwa tygodnie to nasz u nas mieszkal a robil na innej budowie. A Twoj Pan, prosze bardzo! Zdjecia Ci przesyla abys wciaz byla na bierzaco i nie tesknila mocno za budowa. No ja nie moge!!! Zawsze milo wiedziec, ze sa Ludzie na tym swiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.01.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Super - łazienka - wykonawca Masz Nefercia szczęscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.01.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 łooooooo matulu a ja też mam daaaaleeeeekoooo Neferko "odpuchłaś" już dzień doberek Cze Gosia Już w porządku - trochę zawias szczęki obolały, ale w zasadzie - nirwana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.01.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Trawertyn jak trawertyn, brzydkiego nie ma. Ale, co za wykonawca!!! Jak nas nie bylo dwa tygodnie to nasz u nas mieszkal a robil na innej budowie. A Twoj Pan, prosze bardzo! Zdjecia Ci przesyla abys wciaz byla na bierzaco i nie tesknila mocno za budowa. No ja nie moge!!! Zawsze milo wiedziec, ze sa Ludzie na tym swiecie. Bo mój Wykonawca to fachura I do tego porządny facet I jeszcze znosi kontrole koleżanek forumowych. Właśnie dzwoniła Kruelcia, że obejrzała łazienkę Już mi raport zdała Jak sama twierdzi, nie była przekonana do trawertynu, ale bardzo jej się podoba. Ale najbardziej podoba jej się sposób pracy Vadiola - każda płytka 300 razy zmierzona poziomicą :) Noooo ma człowiek cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.01.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Super - łazienka - wykonawca Masz Nefercia szczęscie Musi czuwa nademną jakiś dobry duszek Byleby nie usłyszał i sobie nie poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Noooooo, nieźle się wyłania!!!!! Baw się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.01.2009 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Musi czuwa nademną jakiś dobry duszek Byleby nie usłyszał i sobie nie poszedł No oczywiscie , przeciez Zeljka jest tutaj codziennie Lazienka bedzie piekna . Zaloze sie , ze bedzie ostatnia w domu za iles tam lat nadajaca sie do remontu . Bo kamien to kamien .Zawsze ladny . No to teraz jak juz opuchlizna zeszla to mozesz isc na kawalerke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.01.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Super - łazienka - wykonawca Masz Nefercia szczęscie Musi czuwa nademną jakiś dobry duszek Byleby nie usłyszał i sobie nie poszedł Nasza Żelka napewno sie nigdzie nie ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.01.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Ponieważ w Zakopanem jest wiosna i pada deszcz ( a na szczęscie zakupiliśmy duuużo piwa) więc oddalam się na k..wa mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.01.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 ..ale czy to wypada tak pod nieobecność gospodyni.... Dlaczego nie ? Zwlaszcza ze przyjaciele Gospodyni sa rowniez moimi przyjaciolmi . No patrzcie Gospodyni włosci opusciła a tutaj sie imprezka szykuje Trawertyn super i na pewno jeszcze bardziej super na zywo. Tak swoją drogą to wyobrazam sobie Nefer u dentysty, jaki by nie był przystojny czy tez nie. Pewnie powiedzial: leczymy, czy rwiemy? A Nefcia nie chcąc miec spartolonych zębami wywczasów powiedziała krótko - rwiemy i idziemy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 21.01.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam Panie Lazienka prawie skonczona. http://img135.imageshack.us/img135/3526/21012009001wl8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 21.01.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 http://images46.fotosik.pl/51/0470530f88b392e3med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts