Nefer 22.01.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witam poproszę o namiary na drzwi wejściowe tzn jakiś link do producenta ewentualnie koszty. Pozdrawiam. drzwi zewnętrzne antywłamaniowe atest kl. C Cena drzwi głównych wejściowych DORN: 5310,00,-zł -drzwi z naświetlem bocznym stałym, wymiary 145x232 W/w ceny zawierają montaż surowy. Wyposażenie: zamek główny rozporowy, zamek dodatkowy z „motylkiem”, próg stalowy, wizjer, klamka, szyldy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 dzień dobry Nefercia mam nadzieję że pogoda sie porpawiła Woda leje sie strumieniami, niby pada śnieg, ale sie topi. Zakopane wyludnoine - w zyciu czegoś takiego nie widziałam. ALe za to są miejsca w knajpach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 cześć Nefercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.01.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 dzień dobry Nefercia mam nadzieję że pogoda sie porpawiła Woda leje sie strumieniami, niby pada śnieg, ale sie topi. Zakopane wyludnoine - w zyciu czegoś takiego nie widziałam. ALe za to są miejsca w knajpach czyli nie ma tego złego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 dawno nie byłam w Twoim dzienniczku, a tu takie zmiany piękne są te płytki, rany, chyba się zakochałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 dawno nie byłam w Twoim dzienniczku, a tu takie zmiany piękne są te płytki, rany, chyba się zakochałam Zakochasz się jak już będą fugi i płytki trochę chociaż przetarte z kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 czyli nie ma tego złego Niebawem ruszam na grzańca do Kolibecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.01.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 dawno nie byłam w Twoim dzienniczku, a tu takie zmiany piękne są te płytki, rany, chyba się zakochałam Zakochasz się jak już będą fugi i płytki trochę chociaż przetarte z kurzu o właśnie ja o tym. tylko tym kurzem to nie chciałam wykonawcy urazić więc ino o fugach napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.01.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 dzień dobry Nefercia mam nadzieję że pogoda sie porpawiła nie wiem jak w Zakopanem, ale w Żywcu zamiast śniegu są potoki wody Lidszu Ty też jesteś w Żywcu??? niestety nie , ale moja przyjaciółka jest. Dzwoniła dzisiaj, że na drogach potoki zamiast śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 dawno nie byłam w Twoim dzienniczku, a tu takie zmiany piękne są te płytki, rany, chyba się zakochałam Zakochasz się jak już będą fugi i płytki trochę chociaż przetarte z kurzu o właśnie ja o tym. tylko tym kurzem to nie chciałam wykonawcy urazić więc ino o fugach napisałam Efilko, kurz to część procesu technologicznego - Wykonawca na pewno się nie obrazi. Przecież nie będzie do zdjęć mył ścian :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 dawno nie byłam w Twoim dzienniczku, a tu takie zmiany piękne są te płytki, rany, chyba się zakochałam Zakochasz się jak już będą fugi i płytki trochę chociaż przetarte z kurzu potem znów po nacach spać nie będę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.01.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 dawno nie byłam w Twoim dzienniczku, a tu takie zmiany piękne są te płytki, rany, chyba się zakochałam Zakochasz się jak już będą fugi i płytki trochę chociaż przetarte z kurzu o właśnie ja o tym. tylko tym kurzem to nie chciałam wykonawcy urazić więc ino o fugach napisałam Efilko, kurz to część procesu technologicznego - Wykonawca na pewno się nie obrazi. Przecież nie będzie do zdjęć mył ścian :) kiedy tu taki full service że wszystkiego można się spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.01.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 dzień dobry Nefercia mam nadzieję że pogoda sie porpawiła nie wiem jak w Zakopanem, ale w Żywcu zamiast śniegu są potoki wody Lidszu Ty też jesteś w Żywcu??? niestety nie , ale moja przyjaciółka jest. Dzwoniła dzisiaj, że na drogach potoki zamiast śniegu To niech do mnie wpada! Ponudzimy się razem. A i gorące bułeczki i chlebek prosto z pieca dostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.01.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 dzień dobry Nefercia mam nadzieję że pogoda sie porpawiła nie wiem jak w Zakopanem, ale w Żywcu zamiast śniegu są potoki wody Lidszu Ty też jesteś w Żywcu??? niestety nie , ale moja przyjaciółka jest. Dzwoniła dzisiaj, że na drogach potoki zamiast śniegu To niech do mnie wpada! Ponudzimy się razem. A i gorące bułeczki i chlebek prosto z pieca dostanie. zaproponuję jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.01.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Nefer, słyszałam, że koło Kasprowego zeszła lawina uważajcie na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
banko 22.01.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witam poproszę o namiary na drzwi wejściowe tzn jakiś link do producenta ewentualnie koszty. Pozdrawiam. drzwi zewnętrzne antywłamaniowe atest kl. C Cena drzwi głównych wejściowych DORN: 5310,00,-zł -drzwi z naświetlem bocznym stałym, wymiary 145x232 W/w ceny zawierają montaż surowy. Wyposażenie: zamek główny rozporowy, zamek dodatkowy z „motylkiem”, próg stalowy, wizjer, klamka, szyldy. Dzięki za info. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Nefer, słyszałam, że koło Kasprowego zeszła lawina uważajcie na siebie Łeeee to do nasz nie doleciała - ja piłam z koleżanką w Kolibecce - dałyśmy radę 4 grzeńcom, ale to jednak jest zabójstwo Chyba sie prześpię czy co ...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 22.01.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Czas sprawozdania Podloga jak widac prawie skonczona , zostalo to co trzeba docinac . http://img293.imageshack.us/img293/5657/dsc00444ud0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 22.01.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ta`sama podloga w zblizeniu. http://img243.imageshack.us/img243/7015/dsc00441iw8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 No i tak jak myslałam - wygląda bajecznie ( i zamyka pudełeczko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts