kaśka maciej 24.01.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Słuchaj, z 21 na 22 marca ja tam MUSZE mieć nocleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Teraz to Ty masz Kaska do wyboru do koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.01.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Teraz to Ty masz Kaska do wyboru do koloru Chyba sie rozdwoję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.01.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 niom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Qurna, żeby tak mieć większe szanse na trafienie wykonawcy, który wie do czego mózg służy!! Vadiol, szacunek mój ogromny masz i aż żal, że tak daleko do Ciebie!! Nefcia, urżnij się w trupa w intencji !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.01.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Brazunia - tak jak sobie życzyłaś - nie mogę stwierdzić, że jestem trzeźwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.01.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 dzień dobry Nefcia główka nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Wstałam o 10.00 , zjadłam śniadanko, i poszłam spać, wstałam o 14.00 i poszłam na obiadek. Życie jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.01.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 eeeeeeeee Tobie to good... widziałem trawertynowe.... myślę..... co by, gdzie by, jak by i za co by i u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 eeeeeeeee Tobie to good... widziałem trawertynowe.... myślę..... co by, gdzie by, jak by i za co by i u mnie Myśl, myśl i kombinuj Kochana. Słyszałam, że jak wrócę to kominek będzie gotowy ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 To Ty już nie śpisz??? Myślałam, że dalej będziesz odsypiać, ja bym umierała dwa dni Nie mówię dziękuję, zrobię to po fakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Tak jak uprzedzałam wcześniej : 8 lutego przyjeżdża do Polski mój dostawca oliwy z własnego gaju oliwnego z południa Włoch , czyli "prosto od chłopa".Zaraz odgrzebię zapotrzebowanie, ale uprzejmie proszę o potwierdzanie chęci zakupu oliwy - muszę chłopu powiedzieć ile ma przywieźć. Potwierdzę też marszrutę Tomka czyli w jakich miastach zawita na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 25.01.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Ja zamawiałam tę większą butlę i powtwierdzam ,że chcę ją nadal. Gdyby nie to,że się jeszcze nie dokurowaliśmy to bym już zostawiła swoje odciski palców na tym łazienkowym trawertynie....fantastycznie to wyszło . I jak zwykle dzień dobry na sam koniec mi wskoczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Ja zamawiałam tę większą butlę i powtwierdzam ,że chcę ją nadal. Gdyby nie to,że się jeszcze nie dokurowaliśmy to bym już zostawiła swoje odciski palców na tym łazienkowym trawertynie....fantastycznie to wyszło . I jak zwykle dzień dobry na sam koniec mi wskoczyło Zanim wrócę wyzdrowiejesz to razem zostawimy Ale zawsze jak CI się uda wcześniej - czuj się swobodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Ja bede chciala oliwe , potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Lista chętnych na oliwę Oliwa jest zupełnie bajeczna - ma kwsowość poniżej 0,5 ( w sklepach można kupić powyżej 1,0 bo różna świeżość oliwek jest mieszana w dużych fabrykach). Dzięki temu oliwa jest niezwykle delikatna. Myślałam, że nie można czuć róznicy w smaku oliwy, ale można Jesli ktoś miałby ochotę na taką oliwę - zapraszam. Cena : 3 litry - 120 pln 5 litrów - 180 pln Oliwa odwiedzi miasta : Katowice, Łódź, Warszawa, Poznań, Gdańsk, Wrocław Nefer - 5 l.Dobroszka - 5 lRrmisia - 3 l. ?Rasia - ?l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.01.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Lista chętnych na oliwę Oliwa jest zupełnie bajeczna - ma kwsowość poniżej 0,5 ( w sklepach można kupić powyżej 1,0 bo różna świeżość oliwek jest mieszana w dużych fabrykach). Dzięki temu oliwa jest niezwykle delikatna. Myślałam, że nie można czuć róznicy w smaku oliwy, ale można Jesli ktoś miałby ochotę na taką oliwę - zapraszam. Cena : 3 litry - 120 pln 5 litrów - 180 pln Oliwa odwiedzi miasta : Katowice, Łódź, Warszawa, Poznań, Gdańsk, Wrocław Nefer - 5 l. Dobroszka - 5 l Rrmisia - 3 l. ? Rasia - ?l. Kasia 3l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Lista chętnych na oliwę Oliwa jest zupełnie bajeczna - ma kwsowość poniżej 0,5 ( w sklepach można kupić powyżej 1,0 bo różna świeżość oliwek jest mieszana w dużych fabrykach). Dzięki temu oliwa jest niezwykle delikatna. Myślałam, że nie można czuć róznicy w smaku oliwy, ale można Jesli ktoś miałby ochotę na taką oliwę - zapraszam. Cena : 3 litry - 120 pln 5 litrów - 180 pln Oliwa odwiedzi miasta : Katowice, Łódź, Warszawa, Poznań, Gdańsk, Wrocław Nefer - 5 l.Dobroszka - 5 lRrmisia - 3 l. ?Rasia - ?l.Kasia - 3l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.01.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Lista chętnych na oliwę Oliwa jest zupełnie bajeczna - ma kwsowość poniżej 0,5 ( w sklepach można kupić powyżej 1,0 bo różna świeżość oliwek jest mieszana w dużych fabrykach). Dzięki temu oliwa jest niezwykle delikatna. Myślałam, że nie można czuć róznicy w smaku oliwy, ale można Jesli ktoś miałby ochotę na taką oliwę - zapraszam. Cena : 3 litry - 120 pln 5 litrów - 180 pln Oliwa odwiedzi miasta : Katowice, Łódź, Warszawa, Poznań, Gdańsk, Wrocław Nefer - 5 l. Dobroszka - 5 l Rrmisia - 3 l. ? Rasia - ?l. Kasia 3l Nitka 5l, 3l, 3l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Lista chętnych na oliwę Oliwa jest zupełnie bajeczna - ma kwsowość poniżej 0,5 ( w sklepach można kupić powyżej 1,0 bo różna świeżość oliwek jest mieszana w dużych fabrykach). Dzięki temu oliwa jest niezwykle delikatna. Myślałam, że nie można czuć róznicy w smaku oliwy, ale można Jesli ktoś miałby ochotę na taką oliwę - zapraszam. Cena : 3 litry - 120 pln 5 litrów - 180 pln Oliwa odwiedzi miasta : Katowice, Łódź, Warszawa, Poznań, Gdańsk, Wrocław Nefer - 5 l. + 5l.Dobroszka - 5 lRrmisia - 3 l. ?Rasia - ?l.Kasia - 3lNitu - 5l + 3l. + 3l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts