kaśka maciej 25.01.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 oliwa kiedy odwiedzi katowice??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 oliwa kiedy odwiedzi katowice??? Kasiu, mam wrażenie, że Tomek zacznie objazd od Katowic ( ma tam rodzinę i jedzie z Włoch, więc mu wygodniej). W W-wie będzie 7 lutego, więc przypuszczam, że ok. 5-6 lutego będzie w Katowicach. Zamieszczę dokładne terminy i miejsca odbioru niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.01.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 oliwa kiedy odwiedzi katowice??? Kasiu, mam wrażenie, że Tomek zacznie objazd od Katowic ( ma tam rodzinę i jedzie z Włoch, więc mu wygodniej). W W-wie będzie 7 lutego, więc przypuszczam, że ok. 5-6 lutego będzie w Katowicach. Zamieszczę dokładne terminy i miejsca odbioru niebawem.Kurrrrrrrrrr nie ma mnie wtedy w domu Ktoś z forum będzie odbierał w Katowicach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Lista chętnych na oliwę Cena : 3 litry - 120 pln 5 litrów - 180 pln Oliwa odwiedzi miasta : Katowice, Łódź, Warszawa, Poznań, Gdańsk, Wrocław Nefer - 5 l. + 5l.Dobroszka - 5 lRrmisia - 3 l. ?Rasia - 5l.Kasia - 3lNitu - 5l + 3l. + 3l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Ktoś z forum będzie odbierał w Katowicach??? Jeszcze nikt z Twoich rejonów sie nie zgłosił. Wiesz, w razie czego mogę przechować dla Ciebie - będziesz niebawem u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.01.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 zmiana: kasia m- 5 litrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Lista chętnych na oliwę Cena : 3 litry - 120 pln 5 litrów - 180 pln Oliwa odwiedzi miasta : Katowice, Łódź, Warszawa, Poznań, Gdańsk, Wrocław Nefer - 5 l. + 5l.Dobroszka - 5 lRrmisia - 3 l. ?Rasia - 5l.Kasia - 5l.Nitu - 5l + 3l. + 3l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 A w KRK nie bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 A w KRK nie bedzie? Daleko nie ma - zaraz zadam temat, może do W-wy pojedzie przez KRK. A ile byś chciała Małgoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 A w KRK nie bedzie? Daleko nie ma - zaraz zadam temat, może do W-wy pojedzie przez KRK. A ile byś chciała Małgoś ? Gdyby mial specjalnie przyjezdzac, to niech by bylo 5 l... Chyba, ze Ty sie wybierasz do KRK jak obiecalas...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.01.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Ktoś z forum będzie odbierał w Katowicach??? Jeszcze nikt z Twoich rejonów sie nie zgłosił. Wiesz, w razie czego mogę przechować dla Ciebie - będziesz niebawem u nas będę pod koniec marca, za późno Może efilka da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 A w KRK nie bedzie? Daleko nie ma - zaraz zadam temat, może do W-wy pojedzie przez KRK. A ile byś chciała Małgoś ? Gdyby mial specjalnie przyjezdzac, to niech by bylo 5 l... Chyba, ze Ty sie wybierasz do KRK jak obiecalas...? Kurde, obiecałam, ale Klient przyspieszył i chyba akcja się odbędzie na moim urlopie. Chyba , ze się urwę do Ciebie w przyszłym tygodniu na kawę :) Wysłałam pytanie do Tomka jak jego marszruta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 A w KRK nie bedzie? Daleko nie ma - zaraz zadam temat, może do W-wy pojedzie przez KRK. A ile byś chciała Małgoś ? Gdyby mial specjalnie przyjezdzac, to niech by bylo 5 l... Chyba, ze Ty sie wybierasz do KRK jak obiecalas...? Kurde, obiecałam, ale Klient przyspieszył i chyba akcja się odbędzie na moim urlopie. Chyba , ze się urwę do Ciebie w przyszłym tygodniu na kawę :) Wysłałam pytanie do Tomka jak jego marszruta. Zapraszam, Duch sie wybiera chyba w czwartek. Moze wtedy juz bede miala podloge wypolerowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Ktoś z forum będzie odbierał w Katowicach??? Jeszcze nikt z Twoich rejonów sie nie zgłosił. Wiesz, w razie czego mogę przechować dla Ciebie - będziesz niebawem u nas będę pod koniec marca, za późno Może efilka da radę Efilka albo Wusia. Tomek będzie uprawiał rozdawnictwo w jakimś miejscu w centrum mieasta - podam adresy i godziny. WIęc trzeba tylko podjechać na chwilkę i już. Zoabczymy jak się to rozwinie. Najwyżej poślę Ci kurierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2009 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Poprosze o 5 L . A jak pogoda w Zakopcu ? U nas dzisiaj wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Zapraszam, Duch sie wybiera chyba w czwartek. Moze wtedy juz bede miala podloge wypolerowana. Piknie - spotkam się z Duchem - chyba zacznie mnie podejrzewać, że go śledzę :) Wysyłam namiar na priv. A propos oliwy : Tomek ma jeszcze jedną osobę z Krakowa. Wysyła jej oliwę pocztą. Jak mi dasz adres to od razu wyśle do Ciebie. Ja Ci prześlę jego numer konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Poprosze o 5 L . A jak pogoda w Zakopcu ? U nas dzisiaj wiosna U nas nie leje, nie wieje halny, ale cieplutko i wiosennie. trawa wylazła po ostatniom deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Lista chętnych na oliwę Cena : 3 litry - 120 pln 5 litrów - 180 pln Oliwa odwiedzi miasta : Katowice, Łódź, Warszawa, Poznań, Gdańsk, Wrocław Nefer - 5 l. + 5l.Dobroszka - 5 lRrmisia - 5 l.Rasia - 5l.Kasia - 5l.Nitu - 5l + 3l. + 3l.Małgoś - 5 l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Zapraszam, Duch sie wybiera chyba w czwartek. Moze wtedy juz bede miala podloge wypolerowana. Piknie - spotkam się z Duchem - chyba zacznie mnie podejrzewać, że go śledzę :) Wysyłam namiar na priv. A propos oliwy : Tomek ma jeszcze jedną osobę z Krakowa. Wysyła jej oliwę pocztą. Jak mi dasz adres to od razu wyśle do Ciebie. Ja Ci prześlę jego numer konta. Dobra, wysylam Ci adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Lista chętnych na oliwę ZAPISY DO WTORKU do 20.00 Cena : 3 litry - 120 pln 5 litrów - 180 pln Oliwa odwiedzi miasta : Katowice, Łódź, Warszawa, Poznań, Gdańsk, Wrocław Wiadomość od Tomka (ocenzurowana ) Warszawa- 06.02 od godz 14 do godz 18 w centrum handlowym ARKADIA, restauracja Sphinx - na prawo od głównego wejścia. Gdańsk- 10.02 od godz 15 do 18 w Karczmie Zagroda Polska. Poznań- 11.02. M1 w godz od 16 do 18 Wrocław-12.02 sApartament ul.Św. Wincentego 43. w godz od 15 do 18... Katowice w kontakcie indywidualnym, bo zaczyna od Śląska i kończy na Śląsku." Nefer - 5 l. + 5l. Dobroszka - 5 l Rrmisia - 5 l. Rasia - 5l. Kasia - 5l.- się zorganizujemy - nie ma sprawy. Nitu - 5l + 3l. + 3l. Małgoś - 5 l. - już załatwione - przesyłka pocztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts