Nefer 27.01.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 jak dziecko!! dzięki Monia, to my się w końcu obaczym??? no wiesz co ? Sępy mi płoszysz !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.01.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 dobry wieczór widzę, że wieści o dobrej oliwie się szybciorem rozchodzą Nefcia jak tam wypoczywanko? Jutro jadę do Krakowa do Małgoś Tiruriru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 dobry wieczór widzę, że wieści o dobrej oliwie się szybciorem rozchodzą Nefcia jak tam wypoczywanko? Jutro jadę do Krakowa do Małgoś Tiruriru Chyba Cie na zadne szkolenie nie puszcze... Upije Cie podstepnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.01.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 dobry wieczór widzę, że wieści o dobrej oliwie się szybciorem rozchodzą Nefcia jak tam wypoczywanko? Jutro jadę do Krakowa do Małgoś Tiruriru nooooo to fajosko się zapowiada.... a macanki betonu będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.01.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 dobry wieczór widzę, że wieści o dobrej oliwie się szybciorem rozchodzą Nefcia jak tam wypoczywanko? Jutro jadę do Krakowa do Małgoś Tiruriru Chyba Cie na zadne szkolenie nie puszcze... Upije Cie podstepnie. no fucking way Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.01.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ZAMKNIĘTA Lista chętnych na oliwę Cena : 3 litry - 120 pln 5 litrów - 180 pln Oliwa odwiedzi miasta : Katowice, Łódź, Warszawa, Poznań, Gdańsk, Wrocław Wiadomość od Tomka (ocenzurowana ) Warszawa- 06.02 - odbiorę dla Warszawianek Gdańsk- 10.02 od godz 15 do 18 w Karczmie Zagroda Polska. Poznań- 11.02. M1 w godz od 16 do 18 Wrocław-12.02 sApartament ul.Św. Wincentego 43. w godz od 15 do 18... Katowice w kontakcie indywidualnym, bo zaczyna od Śląska i kończy na Śląsku." Nefer - 5 l. + 5l. Dobroszka - 5 l Rrmisia - 5 l. Rasia - 5l. Kasia - 5l.- się zorganizujemy - nie ma sprawy. Nitu - 5l + 3l. + 3l. Myszka - 3 l. Tamtu - 5l. Moniqa - 3 l (odbór Łódź) Monikach - 2 x 3 l (odbiór się załatwi - może poczta ?) Kruelcia - 5l Poczta : Małgoś - 5 l. - przesyłka pocztą 02.02 A-nita - 3l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 dobry wieczór widzę, że wieści o dobrej oliwie się szybciorem rozchodzą Nefcia jak tam wypoczywanko? Jutro jadę do Krakowa do Małgoś Tiruriru nooooo to fajosko się zapowiada.... a macanki betonu będą? Jasne, ze beda. Szkoda tylko, ze betonik jeszcze nie calkiem zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.01.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 cyk cyryk wiecej nikt. dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.01.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Jasne, ze beda. Szkoda tylko, ze betonik jeszcze nie calkiem zrobiony. Ja mam dobrą wyobraźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Jasne, ze beda. Szkoda tylko, ze betonik jeszcze nie calkiem zrobiony. Ja mam dobrą wyobraźnię A gdzie Ty masz to szkolenie, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.01.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ale tu sie oliwkowo zrobilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 28.01.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 jak dziecko!! dzięki Monia, to my się w końcu obaczym??? no wiesz co ? Sępy mi płoszysz !!! :) Kasiula jeśli dam radę odebrać oliwę z Katowic, to mogem ci podrzucić Nefer myślę , że jutro najdalej pojutrze będę wiedziała, co z tym odbiorem, bo teoretycznie do 7.02 jesteśmy w Zwardoniu, potem nocujemy u rodziny w Pszczynie i 8.02 lecimy do domu - przez Katowice. Niestety mojemu wiecznemu studentowi przywalili egzamin 7.02 rano no i mamy dylemata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.01.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Widze że wszyscy już w oliwę się zaopatrzyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamtu 28.01.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Nefer, dzięki za dopisanie do listy Wreszcie trochę się obraniłam. Nota bene jak przeżyję najbliższy rok to już chyba nic nie będzie mnie w stanie zwalić organizacyjnie z nóg. No i w związku z tym, że mam wreszcie chwilkę czasu zauważyłam, że będziesz miała jasne płytki na dole. I stąd pytanko: orientowałaś się są fugi niebrudzące się lub przynajmniej mało-brudzące? Obecnie w mieszkaniu mamy w przedpokoju i kuchni kremowe płytki. I o ile utrzymanie płytek w czystosci to kipuś to fugi są porażką. Gdyby jeszcze wszędzie brudziły się jednakowo... Niestety nie chcą. Z tego względu wstępnie zrezygnowaliśmy z jasnych terakot na dole (a będzie tego trochę, bo będzie podłogówka), ale może niesłusznie. Mam nadzieję, że się najeździłaś My byliśmy przed feriami w Białce, ale i tak musiałam pojechać do Zakopanego. Pomimo opowiesci o snobiźmie, komercji itp itd ja kocham to miasteczko, Krupówki i kilka ulubionych knajp. I byłam naprawdę niepocieszona jak po kilku latach niebytności stwierdziłam brak mego ukochanego, socjalistycznego koktailbaru Tyle mam z nim związanych wspomnień... Tamtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Neferko, dzieki za super mile spotkanie (szkoda, ze tak krotko i nie moglysmy nic obalic ). Mam nadzieje na szybka powtorke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 No i w związku z tym, że mam wreszcie chwilkę czasu zauważyłam, że będziesz miała jasne płytki na dole. I stąd pytanko: orientowałaś się są fugi niebrudzące się lub przynajmniej mało-brudzące? ... Tamtu się wetnę ... zrób wrzute na google fugi epoksydowe.... i będziesz wiedziała co się nie brudzi. a przynajmniej znacznie mniej dzień dobry byłam w starostwie, w inspektoracie i u rzecznika praw.... teraz to książkę mogę napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 stronka pierwsza z brzegu tylko pamiętaj, że to trzeba szybko usuwac z płytek bo jak zaschnie .... http://www.fugi-silikonowe.pl/fugi-epoksydowe.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 28.01.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Witam Chciałam zapytać o wykonanie zsypu do bielizny. Widziałam w dzienniku, że były zostawione miejsca w stropie, a jak dalej ma to być zrobione ? Słupek z k-g obłożony kafelkami, czy szafka meblowa? Do czego na dole będą wlatywać te rzeczy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamtu 28.01.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 stronka pierwsza z brzegu tylko pamiętaj, że to trzeba szybko usuwac z płytek bo jak zaschnie .... http://www.fugi-silikonowe.pl/fugi-epoksydowe.php Wielkie dzięki )) Zazwyczaj jestem google heavy user, ale tym razem szybciej napisałam niż zaczęłam sprawdzac - jak zobaczyłam te jasne kafle No to koncepcja jasnych podłóg wraca do łask i trzeba ją przemyślec. A tyle pracowała nad chłopem coby nie marudził i zgodził się na grafitowo-granatową terakotę w domu Tamtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 jeeeeeetam.... chłopy są jak dzieci... daj mu ciut czasu i zacznij od nowa, mówiąc że ten JEGO poprzedni pomysł juz Ci się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts