Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobry wieczór :)

widzę, że wieści o dobrej oliwie się szybciorem rozchodzą :) Nefcia jak tam wypoczywanko? :wink:

Jutro jadę do Krakowa do Małgoś :) Tiruriru :)

:lol: :lol: :lol: :lol: Chyba Cie na zadne szkolenie nie puszcze... Upije Cie podstepnie. :roll:

no fucking way :)

ZAMKNIĘTA Lista chętnych na oliwę

Cena :

3 litry - 120 pln

5 litrów - 180 pln

Oliwa odwiedzi miasta : Katowice, Łódź, Warszawa, Poznań, Gdańsk, Wrocław

Wiadomość od Tomka (ocenzurowana :))

Warszawa- 06.02 - odbiorę dla Warszawianek

Gdańsk- 10.02 od godz 15 do 18 w Karczmie Zagroda Polska.

Poznań- 11.02. M1 w godz od 16 do 18

Wrocław-12.02 sApartament ul.Św. Wincentego 43. w godz od 15 do 18...

Katowice w kontakcie indywidualnym, bo zaczyna od Śląska i kończy na Śląsku."

Nefer - 5 l. + 5l.

Dobroszka - 5 l

Rrmisia - 5 l.

Rasia - 5l.

Kasia - 5l.- się zorganizujemy - nie ma sprawy.

Nitu - 5l + 3l. + 3l.

Myszka - 3 l.

Tamtu - 5l.

Moniqa - 3 l (odbór Łódź)

Monikach - 2 x 3 l (odbiór się załatwi - może poczta ?)

Kruelcia - 5l

Poczta :

Małgoś - 5 l. - przesyłka pocztą 02.02

A-nita - 3l.

dobry wieczór :)

widzę, że wieści o dobrej oliwie się szybciorem rozchodzą :) Nefcia jak tam wypoczywanko? :wink:

Jutro jadę do Krakowa do Małgoś :) Tiruriru :)

nooooo to fajosko się zapowiada.... :) a macanki betonu będą?

Jasne, ze beda. Szkoda tylko, ze betonik jeszcze nie calkiem zrobiony. :roll:

jak dziecko!!

dzięki

Monia, to my się w końcu obaczym??? :o

no wiesz co ? Sępy mi płoszysz !!! :):)

:lol: :lol: :lol:

Kasiula jeśli dam radę odebrać oliwę z Katowic, to mogem ci podrzucić :)

Nefer myślę , że jutro najdalej pojutrze będę wiedziała, co z tym odbiorem, bo teoretycznie do 7.02 jesteśmy w Zwardoniu, potem nocujemy u rodziny w Pszczynie i 8.02 lecimy do domu - przez Katowice. :)

Niestety mojemu wiecznemu studentowi :roll: przywalili egzamin 7.02 rano no i mamy dylemata :roll:

Nefer, dzięki za dopisanie do listy :D

Wreszcie trochę się obraniłam. Nota bene jak przeżyję najbliższy rok to już chyba nic nie będzie mnie w stanie zwalić organizacyjnie z nóg.

No i w związku z tym, że mam wreszcie chwilkę czasu zauważyłam, że będziesz miała jasne płytki na dole. I stąd pytanko: orientowałaś się są fugi niebrudzące się lub przynajmniej mało-brudzące?

Obecnie w mieszkaniu mamy w przedpokoju i kuchni kremowe płytki. I o ile utrzymanie płytek w czystosci to kipuś to fugi są porażką. Gdyby jeszcze wszędzie brudziły się jednakowo... Niestety nie chcą.

Z tego względu wstępnie zrezygnowaliśmy z jasnych terakot na dole (a będzie tego trochę, bo będzie podłogówka), ale może niesłusznie.

Mam nadzieję, że się najeździłaś :) My byliśmy przed feriami w Białce, ale i tak musiałam pojechać do Zakopanego. Pomimo opowiesci o snobiźmie, komercji itp itd ja kocham to miasteczko, Krupówki i kilka ulubionych knajp. I byłam naprawdę niepocieszona jak po kilku latach niebytności stwierdziłam brak mego ukochanego, socjalistycznego koktailbaru :cry: Tyle mam z nim związanych wspomnień...

Tamtu

No i w związku z tym, że mam wreszcie chwilkę czasu zauważyłam, że będziesz miała jasne płytki na dole. I stąd pytanko: orientowałaś się są fugi niebrudzące się lub przynajmniej mało-brudzące?

...

Tamtu

się wetnę ... zrób wrzute na google fugi epoksydowe.... i będziesz wiedziała co się nie brudzi. a przynajmniej znacznie mniej :)

dzień dobry :)

byłam w starostwie, w inspektoracie i u rzecznika praw.... teraz to książkę mogę napisac :)

stronka pierwsza z brzegu :) tylko pamiętaj, że to trzeba szybko usuwac z płytek bo jak zaschnie .... :-?

http://www.fugi-silikonowe.pl/fugi-epoksydowe.php

Wielkie dzięki :-)))

Zazwyczaj jestem google heavy user, ale tym razem szybciej napisałam niż zaczęłam sprawdzac - jak zobaczyłam te jasne kafle :)

No to koncepcja jasnych podłóg wraca do łask i trzeba ją przemyślec. A tyle pracowała nad chłopem coby nie marudził i zgodził się na grafitowo-granatową terakotę w domu :wink:

Tamtu