Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam :D

Projekt wart swej ceny (oryginalny pomysł, wykonanie i w ogóle 8) ) w banknotach monopoly :wink:

Dzięki za odpowiedź w sprawie zsypu, też kombinuję z rurą. U mnie pralka będzie w przejściu do garażu, więc kosz z brudami i wylot musi być zakryty.

Dobrze, że podróż minęła szybko i bezpiecznie.

Pozdrawiam i życzę, by tego urlopowego nastroju starczyło do lata :D

reset czy jak nefcia?? :lol:

Bryknęłam z Kruelcią do Rrmi na babkę ziemniaczaną - ale super żarcie. Zjadłam dwie porcje - no nie da się tego zjeść mało normalnie :):) Wiem, wyszłam na chamicę. I jeszcze oscypka dla Rrmi zapomniałam :oops:

Faaaajnie było. Wróciłam o 00.30 do domu :) Ale policja po drodze łapała, a nie chciało mi sie CB założyć :)

Ale nas nie złapali :) Idę lulu :)

Witam :D

Projekt wart swej ceny (oryginalny pomysł, wykonanie i w ogóle 8) ) w banknotach monopoly :wink:

Dzięki za odpowiedź w sprawie zsypu, też kombinuję z rurą. U mnie pralka będzie w przejściu do garażu, więc kosz z brudami i wylot musi być zakryty.

U mnie będzie zabudowany meblowo na dole - taka dłuuuga szafka chętnie z koszem wysuwanym na szynach :) Zobaczymy :)

A ja spelnilam obywatelski obowiaaaaazek. :D :roll: 8)

Dzielna Dziewczynka :)

Teraz mi ktos wpieprz spusci, ale jesli tylko dam rade - od razu jade na obdukcje. :lol: :lol: :lol:

Raczej z domu nie będzie wychodził przez miesiąc :) Kozaki to oni są tylko w stadzie :)

A ja spelnilam obywatelski obowiaaaaazek. :D :roll: 8)

Dzielna Dziewczynka :)

Teraz mi ktos wpieprz spusci, ale jesli tylko dam rade - od razu jade na obdukcje. :lol: :lol: :lol:

Raczej z domu nie będzie wychodził przez miesiąc :) Kozaki to oni są tylko w stadzie :)

Tylko zeby mnie na kupie gnoju nie wywiezli jak Jagienke... Albo jak w Malowanym Ptaku kobitce zrobily... :roll: