Nefer 31.01.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Jak bonydydy ANI JEDNEGO :) Sorry, nie mam, nie posiadam, nic nic nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 31.01.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Jak bonydydy ANI JEDNEGO :) Sorry, nie mam, nie posiadam, nic nic nic. Nefcia jak możesz tak ludzisków traktować nic a nic dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Ostrzegałam - mój urlop to sen, sex i czytanie książek. Którą z tych czynności miałabym fotografoweać ? Wieeeeeeeeeem ktorą, ale maż się nie zgodził :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 31.01.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 A ja to bym chciała fotkę, ja czytasz ... No szszeeeeeeeee ..... Byczysz się jeszcze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.01.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 no, dobry bojowy nastrój. Dobrze, ze wróciłas Neff, bo słonca nie ma, motywacji nam trzeba albo porządnego skopania tylków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 31.01.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Witam Projekt wart swej ceny (oryginalny pomysł, wykonanie i w ogóle ) w banknotach monopoly Dzięki za odpowiedź w sprawie zsypu, też kombinuję z rurą. U mnie pralka będzie w przejściu do garażu, więc kosz z brudami i wylot musi być zakryty. Dobrze, że podróż minęła szybko i bezpiecznie. Pozdrawiam i życzę, by tego urlopowego nastroju starczyło do lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 31.01.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 reset czy jak nefcia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.01.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Nefcia czemu oni wszyscy stale cos od Ciebie chca? p.s. snieg nam przywiozlas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Ja taki projekt zrobię zaraz, natychmiast za jedne 750 zł. Kto wchodzi?????? Czyżbyś już w domu pobywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Braza zlituj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Nefcia czemu oni wszyscy stale cos od Ciebie chca? p.s. snieg nam przywiozlas ? I love you too :) Śnieg przywiozłam. A dziś to nawet troche od Rrmi - wszyscy odśnieżali ciężarówke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ja taki projekt zrobię zaraz, natychmiast za jedne 750 zł. Kto wchodzi?????? Czyżbyś już w domu pobywała Brazunia, w takim układzie za Twoją wizualizację 15.000 to za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 reset czy jak nefcia?? Bryknęłam z Kruelcią do Rrmi na babkę ziemniaczaną - ale super żarcie. Zjadłam dwie porcje - no nie da się tego zjeść mało normalnie :) Wiem, wyszłam na chamicę. I jeszcze oscypka dla Rrmi zapomniałam Faaaajnie było. Wróciłam o 00.30 do domu Ale policja po drodze łapała, a nie chciało mi sie CB założyć Ale nas nie złapali Idę lulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Witam Projekt wart swej ceny (oryginalny pomysł, wykonanie i w ogóle ) w banknotach monopoly Dzięki za odpowiedź w sprawie zsypu, też kombinuję z rurą. U mnie pralka będzie w przejściu do garażu, więc kosz z brudami i wylot musi być zakryty. U mnie będzie zabudowany meblowo na dole - taka dłuuuga szafka chętnie z koszem wysuwanym na szynach Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2009 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 A ja spelnilam obywatelski obowiaaaaazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 A ja spelnilam obywatelski obowiaaaaazek. Dzielna Dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2009 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 A ja spelnilam obywatelski obowiaaaaazek. Dzielna Dziewczynka Teraz mi ktos wpieprz spusci, ale jesli tylko dam rade - od razu jade na obdukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 A ja spelnilam obywatelski obowiaaaaazek. Dzielna Dziewczynka Teraz mi ktos wpieprz spusci, ale jesli tylko dam rade - od razu jade na obdukcje. Raczej z domu nie będzie wychodził przez miesiąc Kozaki to oni są tylko w stadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2009 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 A ja spelnilam obywatelski obowiaaaaazek. Dzielna Dziewczynka Teraz mi ktos wpieprz spusci, ale jesli tylko dam rade - od razu jade na obdukcje. Raczej z domu nie będzie wychodził przez miesiąc Kozaki to oni są tylko w stadzie Tylko zeby mnie na kupie gnoju nie wywiezli jak Jagienke... Albo jak w Malowanym Ptaku kobitce zrobily... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts