ghost34 01.02.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 hellou łajzki ..mam reseta dzisiok..":P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Amtluś - i bardzo dobrze, bo jakby się wszystko wszystkim podobało, to mielibyśmy identyczne domy (jak w Chinach) :) Mnie się podoba na zdjątku. Muszę zobaczyć na żywo. Dziś pooglądałam kilka stron i wybór kamieni jest taaaaaaaaaaaki, że nie wiem czy nei skieruję miłości na coś innego Tego nigdy nie wiadomo - serce nei sługa :) Małgoś, Lidszu, dzięki za dobre słowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 hellou łajzki ..mam reseta dzisiok..":P Znowu ???????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.02.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Moim zdaniem ten kamien jest zarabisty ,no ale ja to wiadomo , jakas z kamienia chyba sama tez jestem . Nie ze taka zaraz ladna , tylko wiadomo Ten garaz faktycznie calkiem , calkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Moim zdaniem ten kamien jest zarabisty ,no ale ja to wiadomo , jakas z kamienia chyba sama tez jestem . Nie ze taka zaraz ladna , tylko wiadomo Ten garaz faktycznie calkiem , calkiem No i przez ten trawertyn to już się nam chyba żadne płytki nie podobają Przed chwilą wróciliśmy z budowy. Małż był wczoraj. Wróciłam to pytam : no i jak ta zarąbista łazienka ? A on : ładna. No żeszzzzzz.... Ale dziś pojechał ze mną i nagle zgionął gdzieś w chałupie. Patrzę, a on targa halogen Vadiola - rozstawił przed łazienką i tak sobie patrzył, macał i mówi : piękna jest :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.02.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 hellou łajzki ..mam reseta dzisiok..":P Znowu ???????/ eee no jak znowu caly miesiac prawie grzeczny byłek..nefcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 hellou łajzki ..mam reseta dzisiok..":P Znowu ???????/ eee no jak znowu caly miesiac prawie grzeczny byłek..nefcia.. Miesiąc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.02.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 nefcia prawie nie ....nio kurna niby kiedy siem łostatnio ..? slupałem..jak se pomysle ze musze jutro w krakau okreslonom kwotem wydostac .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 nefcia prawie nie ....nio kurna niby kiedy siem łostatnio ..? slupałem..jak se pomysle ze musze jutro w krakau okreslonom kwotem wydostac .. Uuuu to przykre... Ja się już martwię, że jutro muszę rano wstać. To koszmar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.02.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 No i przez ten trawertyn to już się nam chyba żadne płytki nie podobają Znam to uczucie....jest tyle pięknych kamieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.02.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 a ja mam gdzies wstawanie..wstane zawsze bo mnie dranie obudzom szans ni mom..hehe ale jak sie dowiedziałem ze w tydzien mam ulozyc z wyl;ewka odcieciem wilgoci..i olejem ..(przechodzac wszytkie szkolenia..bhp..badania iitp a to tylko we wtorki i w piatki)..3 inwestycje opole , krakau, posen.. to mnioe reca opadaja..do tego mam 5ciu prywatnych klientów..ktorzy sie obraza jak ich ie zalatwie i uznaja ze ich slewom..i 420 m/kw w sofii ktorych nie potyrafie skalkulowac aby nie byc w plecy..nie narzejkam bo pracy w cholere ale nienawidze na wariata..i na kredyt robic cokolwiek nie taka mam filozofie drewna i nie tak ma to sie odbywac...łatwo o popmyłke a po poznaniu ..w ktorym spedziłem upojny ostatni tydzien najchetniaj zabilbym kogos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Uśmiechnij sie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.02.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 kutffa cały czas siem usmiecham ..a majbardziej sie usmiecham ..od wczoraj jak jeden z pracownikow napisał ze terror wprowadzam..i sie wyzywam.. lubie ten stan.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 kutffa cały czas siem usmiecham ..a majbardziej sie usmiecham ..od wczoraj jak jeden z pracownikow napisał ze terror wprowadzam..i sie wyzywam.. lubie ten stan.......... ja tak teraz robię z developerami i tez to lubię ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.02.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 No i przez ten trawertyn to już się nam chyba żadne płytki nie podobają Znam to uczucie....jest tyle pięknych kamieni Neferko i ja przez Twoją kamienną łazienkę zaczęłam się za kamieniami rozglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 No i przez ten trawertyn to już się nam chyba żadne płytki nie podobają Znam to uczucie....jest tyle pięknych kamieni Neferko i ja przez Twoją kamienną łazienkę zaczęłam się za kamieniami rozglądać A widziała Pani ? Jakieś skrzywienie kurna olek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.02.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 A widziała Pani ? Jakieś skrzywienie kurna olek...To nie skrzywienie , to powrot do korzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.02.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 a ja mam gdzies wstawanie..wstane zawsze bo mnie dranie obudzom szans ni mom..hehe ale jak sie dowiedziałem ze w tydzien mam ulozyc z wyl;ewka odcieciem wilgoci..i olejem ..(przechodzac wszytkie szkolenia..bhp..badania iitp a to tylko we wtorki i w piatki)..3 inwestycje opole , krakau, posen.. to mnioe reca opadaja..do tego mam 5ciu prywatnych klientów..ktorzy sie obraza jak ich ie zalatwie i uznaja ze ich slewom..i 420 m/kw w sofii ktorych nie potyrafie skalkulowac aby nie byc w plecy..nie narzejkam bo pracy w cholere ale nienawidze na wariata..i na kredyt robic cokolwiek nie taka mam filozofie drewna i nie tak ma to sie odbywac...łatwo o popmyłke a po poznaniu ..w ktorym spedziłem upojny ostatni tydzien najchetniaj zabilbym kogos... Duchu, kurna, czarno widzę te moje marne 200 m dech... powiedz, że dasz radę... ładnie proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.02.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Nefcia, zarąbista ta trawertynowa łazienka, a ten zielony kamyczek po prostu kosmicznie boooski!!! Jak sobie wyobraziłam go z teakiem, to mi szczena opadła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Nefcia, zarąbista ta trawertynowa łazienka, a ten zielony kamyczek po prostu kosmicznie boooski!!! Jak sobie wyobraziłam go z teakiem, to mi szczena opadła! Nie wiem, nie wiem jak to będzie wyglądało... ale spróbować można Kiedy wpadniesz na żywo obejrzeć trawertynek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts