Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Amtluś - i bardzo dobrze, bo jakby się wszystko wszystkim podobało, to mielibyśmy identyczne domy (jak w Chinach) :):)

Mnie się podoba na zdjątku. Muszę zobaczyć na żywo. Dziś pooglądałam kilka stron i wybór kamieni jest taaaaaaaaaaaki, że nie wiem czy nei skieruję miłości na coś innego 8) Tego nigdy nie wiadomo - serce nei sługa :):)

Małgoś, Lidszu, dzięki za dobre słowo :):)

Moim zdaniem ten kamien jest zarabisty ,no ale ja to wiadomo , jakas z kamienia chyba sama tez jestem . :D

Nie ze taka zaraz ladna :D , tylko wiadomo :roll:

Ten garaz faktycznie calkiem , calkiem :wink:

No i przez ten trawertyn to już się nam chyba żadne płytki nie podobają :(

Przed chwilą wróciliśmy z budowy.

Małż był wczoraj. Wróciłam to pytam : no i jak ta zarąbista łazienka ?

A on : ładna.

No żeszzzzzz....

Ale dziś pojechał ze mną i nagle zgionął gdzieś w chałupie.

Patrzę, a on targa halogen Vadiola - rozstawił przed łazienką i tak sobie patrzył, macał i mówi : piękna jest :):):):)

nefcia prawie nie ....nio kurna niby kiedy siem łostatnio ..? slupałem..jak se pomysle ze musze jutro w krakau okreslonom kwotem wydostac ..

Uuuu to przykre... Ja się już martwię, że jutro muszę rano wstać. To koszmar...

a ja mam gdzies wstawanie..wstane zawsze bo mnie dranie obudzom szans ni mom..hehe ale jak sie dowiedziałem ze w tydzien mam ulozyc z wyl;ewka odcieciem wilgoci..i olejem ..(przechodzac wszytkie szkolenia..bhp..badania iitp a to tylko we wtorki i w piatki)..3 inwestycje opole , krakau, posen.. to mnioe reca opadaja..do tego mam 5ciu prywatnych klientów..ktorzy sie obraza jak ich ie zalatwie i uznaja ze ich slewom..i 420 m/kw w sofii ktorych nie potyrafie skalkulowac aby nie byc w plecy..nie narzejkam bo pracy w cholere ale nienawidze na wariata..i na kredyt robic cokolwiek nie taka mam filozofie drewna i nie tak ma to sie odbywac...łatwo o popmyłke a po poznaniu ..w ktorym spedziłem upojny ostatni tydzien najchetniaj zabilbym kogos...

kutffa cały czas siem usmiecham ..a majbardziej sie usmiecham ..od wczoraj jak jeden z pracownikow napisał ze terror wprowadzam..i sie wyzywam..

lubie ten stan..........

ja tak teraz robię z developerami :) i tez to lubię .....

No i przez ten trawertyn to już się nam chyba żadne płytki nie podobają :(

Znam to uczucie....jest tyle pięknych kamieni :D :D

Neferko i ja przez Twoją kamienną łazienkę zaczęłam się za kamieniami rozglądać :o

A widziała Pani ? Jakieś skrzywienie kurna olek...

a ja mam gdzies wstawanie..wstane zawsze bo mnie dranie obudzom szans ni mom..hehe ale jak sie dowiedziałem ze w tydzien mam ulozyc z wyl;ewka odcieciem wilgoci..i olejem ..(przechodzac wszytkie szkolenia..bhp..badania iitp a to tylko we wtorki i w piatki)..3 inwestycje opole , krakau, posen.. to mnioe reca opadaja..do tego mam 5ciu prywatnych klientów..ktorzy sie obraza jak ich ie zalatwie i uznaja ze ich slewom..i 420 m/kw w sofii ktorych nie potyrafie skalkulowac aby nie byc w plecy..nie narzejkam bo pracy w cholere ale nienawidze na wariata..i na kredyt robic cokolwiek nie taka mam filozofie drewna i nie tak ma to sie odbywac...łatwo o popmyłke a po poznaniu ..w ktorym spedziłem upojny ostatni tydzien najchetniaj zabilbym kogos...

Duchu, kurna, czarno widzę te moje marne 200 m dech... :( powiedz, że dasz radę... ładnie proszę... :D

Nefcia, zarąbista ta trawertynowa łazienka, a ten zielony kamyczek po prostu kosmicznie boooski!!! Jak sobie wyobraziłam go z teakiem, to mi szczena opadła! :p :D :D

Nie wiem, nie wiem jak to będzie wyglądało... ale spróbować można :) Kiedy wpadniesz na żywo obejrzeć trawertynek ?