anjamen 01.02.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 jaki zielony kamyczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Myślę o połączeniu teaku z Forest Green Łotaki : http://www.hgs.pl/gal/big/Ston_224.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.02.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Uuuu , następny pikny kamulec tu Neferka przytachała No ja się ustawiam w kolejce do oblookania trawertynowego cuda , jak tylko ozdrowieję.Nie chcę spaskudzić takiej cud łazienki zarazkami jakimiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.02.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Nefcia, zarąbista ta trawertynowa łazienka, a ten zielony kamyczek po prostu kosmicznie boooski!!! Jak sobie wyobraziłam go z teakiem, to mi szczena opadła! Nie wiem, nie wiem jak to będzie wyglądało... ale spróbować można Kiedy wpadniesz na żywo obejrzeć trawertynek ? A kiedy mogę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Uuuu , następny pikny kamulec tu Neferka przytachała No ja się ustawiam w kolejce do oblookania trawertynowego cuda , jak tylko ozdrowieję.Nie chcę spaskudzić takiej cud łazienki zarazkami jakimiś Czuj się zaproszona. W następną sobotę będę gościć Lidszu o 13.00 I przypuszczam, że oliwę już będę mieć A zrzucę towar na budowie :) Więc już zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.02.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 No to wstępnie się zapisuję na następną sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Rasiaaaaaaaaaaaaaaa - zlot czarownic chyba mamy w sobotę następną o 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Nefer czy goście od ocieplenia poddasza dawali u Ciebie folię pod KG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.02.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Rasiaaaaaaaaaaaaaaa - zlot czarownic chyba mamy w sobotę następną o 13 wpisuję się na listę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.02.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 kurna merlin chybok ni do rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Nefer czy goście od ocieplenia poddasza dawali u Ciebie folię pod KG? U mnie jest : Dachówka Folia paraprzepuszczalna wentylacja dachu (przerwa) wełna folia KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Rasiaaaaaaaaaaaaaaa - zlot czarownic chyba mamy w sobotę następną o 13 wpisuję się na listę!!! Aaaaaaaaaale się będzie działoooo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.02.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Oj tego Foresta Greena juz kiedys pokazywalas, pamietam. Wciaz tak samo piekny. Nie wiem czy Adriano Komputero nie ma czegos takiego u siebie? Tylko nie wiem czy akurat green, ale cos ladnego bylo Ciekawe czy jeszcze sa fotki? Cosik mi sie kojarzy, ze to u niej widzialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Oj tego Foresta Greena juz kiedys pokazywalas, pamietam. Wciaz tak samo piekny. Nie wiem czy Adriano Komputero nie ma czegos takiego u siebie? Tylko nie wiem czy akurat green, ale cos ladnego bylo Ciekawe czy jeszcze sa fotki? Cosik mi sie kojarzy, ze to u niej widzialam. To muszę zajrzeć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.02.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Kurcze te kamienie są superowe i na ten trawertyn ja też zachorowałam , powoli zaczynam Ślubnego urabiać może też się nieśmiało wproszę kiedyś z wizją lokalną na jakiś mały sabacik czarownic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.02.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 dobry wieczór w kwestii kamieni ja na żywca widziałam forest brown i cudny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Kurcze te kamienie są superowe i na ten trawertyn ja też zachorowałam , powoli zaczynam Ślubnego urabiać może też się nieśmiało wproszę kiedyś z wizją lokalną na jakiś mały sabacik czarownic Najbliższą okazję masz w sobote Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ten Forest Gump ... tfuuu ... green jest piękny, a z tekiem będzie wspólgrał jak łabędź z łabędzicą, zobaczysz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 dobry wieczór w kwestii kamieni ja na żywca widziałam forest brown i cudny jest Jest podobno jeszcze gold Niebawem jadę popatrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ten Forest Gump ... tfuuu ... green jest piękny, a z tekiem będzie wspólgrał jak łabędź z łabędzicą, zobaczysz!!!! Mówisz, że abądzie ? Łoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts