Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefcia, zarąbista ta trawertynowa łazienka, a ten zielony kamyczek po prostu kosmicznie boooski!!! Jak sobie wyobraziłam go z teakiem, to mi szczena opadła! :p :D :D

Nie wiem, nie wiem jak to będzie wyglądało... ale spróbować można :) Kiedy wpadniesz na żywo obejrzeć trawertynek ?

A kiedy mogę??? 8) :D

Uuuu , następny pikny kamulec tu Neferka przytachała :D

No ja się ustawiam w kolejce do oblookania trawertynowego cuda , jak tylko ozdrowieję.Nie chcę spaskudzić takiej cud łazienki zarazkami jakimiś :wink:

Czuj się zaproszona.

W następną sobotę będę gościć Lidszu o 13.00

I przypuszczam, że oliwę już będę mieć :) A zrzucę towar na budowie :):) Więc już zapraszam :)

Oj tego Foresta Greena juz kiedys pokazywalas, pamietam. Wciaz tak samo piekny.

Nie wiem czy Adriano Komputero nie ma czegos takiego u siebie? :roll: Tylko nie wiem czy akurat green, ale cos ladnego bylo :roll:

Ciekawe czy jeszcze sa fotki? :roll: Cosik mi sie kojarzy, ze to u niej widzialam.

Oj tego Foresta Greena juz kiedys pokazywalas, pamietam. Wciaz tak samo piekny.

Nie wiem czy Adriano Komputero nie ma czegos takiego u siebie? :roll: Tylko nie wiem czy akurat green, ale cos ladnego bylo :roll:

Ciekawe czy jeszcze sa fotki? :roll: Cosik mi sie kojarzy, ze to u niej widzialam.

To muszę zajrzeć :):)

Kurcze te kamienie są superowe i na ten trawertyn ja też zachorowałam :lol:, powoli zaczynam Ślubnego urabiać

może też się nieśmiało wproszę kiedyś z wizją lokalną :oops: :oops: na jakiś mały sabacik czarownic

Najbliższą okazję masz w sobote :) Zapraszam :)