lidszu 01.02.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 łłłłłłłłaaaaaaaaaaaaa, to będzie nas więcej w sobotę na spotkaniu Nefer, szukałam na mapie twojej ulicy i okazuje się, że ja bardzo często jeżdżę niedaleko twojego domku do centrum handlowego i nawet nie wiedziałam, że ty tak blisko masz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.02.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 ida w kime jk jutro bydom skony w krakau to beda jo ..dophrnoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 łłłłłłłłaaaaaaaaaaaaa, to będzie nas więcej w sobotę na spotkaniu Nefer, szukałam na mapie twojej ulicy i okazuje się, że ja bardzo często jeżdżę niedaleko twojego domku do centrum handlowego i nawet nie wiedziałam, że ty tak blisko masz domek A widzisz :) No to super Jak znam życie to i tak dziewczyny się kulturalnie pospóźniają, żeby nam chwili zapoznania nie spsuć (serio, one tak mają :)) Więc już mówię : nie musicie sie spóźniać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 ida w kime jk jutro bydom skony w krakau to beda jo ..dophrnoc.. Idz, idz, musisz byc wyspany, bo tak szybko to ja Cie nie wypuszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 ida w kime jk jutro bydom skony w krakau to beda jo ..dophrnoc.. Dobranoc - ucałuj Małgoś odemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 ida w kime jk jutro bydom skony w krakau to beda jo ..dophrnoc.. Idz, idz, musisz byc wyspany, bo tak szybko to ja Cie nie wypuszcze... Niezła jestem co ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.02.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 dobranoc kochane oczka mi się zamykają, więc do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 dobranoc kochane oczka mi się zamykają, więc do jutra Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 ida w kime jk jutro bydom skony w krakau to beda jo ..dophrnoc.. Dobranoc - ucałuj Małgoś odemnie U kurde, Duch mnie bedzie calowac?... To w co ja sie mam ubrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.02.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 łłłłłłłłaaaaaaaaaaaaa, to będzie nas więcej w sobotę na spotkaniu Nefer, szukałam na mapie twojej ulicy i okazuje się, że ja bardzo często jeżdżę niedaleko twojego domku do centrum handlowego i nawet nie wiedziałam, że ty tak blisko masz domek A widzisz :) No to super Jak znam życie to i tak dziewczyny się kulturalnie pospóźniają, żeby nam chwili zapoznania nie spsuć (serio, one tak mają :)) Więc już mówię : nie musicie sie spóźniać :) no ja się nie spóźniam, ale poprawkę trzeba wziąć na mojego męża, bo on zazwyczaj się spóźnia i zebrać się nigdy nie może Jednak przykręcę mu szpilę i będziemy o czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 ida w kime jk jutro bydom skony w krakau to beda jo ..dophrnoc.. Dobranoc - ucałuj Małgoś odemnie U kurde, Duch mnie bedzie calowac?... To w co ja sie mam ubrac? W coś ...mało kłopotliwego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.02.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 fazem mam jk cholera..doffej tego wlasciciela czy prezesa wspolnboty se go calusne....mocno dozyc..pappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Eeee... A juz mialam zaczac obmyslac co mam w szafie nieklopotliwego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Macham łapką ... cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.02.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Macham łapką ... cześć tak sobie łażę za Brazą dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.02.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 a ja łaze za Tobą Gosiu - no czesć. Tak Neff - Twoja specjalizacja to faktycznie kamien pięęęęękny kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.02.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 To i ja się podłączam pod łańcuszek i mówię dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.02.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 DOBRY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.02.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Łazienka zafugowa wygląda super Co do tego kamienia to chyab Adrianka ma go na kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 02.02.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nefer,garaż taki,że niejeden chcialby mieć taką łazienkę , a co do kamienia, to FOREST BROWN znajdzisz w temacie ŁAZIENKI NASZE na stronie 3 u bozena&maciek połączony z grafitowymi płtykami. pozdrwaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts