frosch 28.02.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 To może ja złożę oficjalną samokrytykę: Kiedy Nefer się ostatnio już po przerwie pojawiła pisnęłam, że się cieszę, ale tak niezręcznie, że wyszło na to, iż cieszę się, że jej się urlop skończył. Mea culpa. Mea culpa. Wróci? bij sie w piersi moze flaszka ja udobruchasz ja dokladam jeszcze pakiet usmiechow http://img.alibaba.com/photo/50245605/Smail_Face_Ball.jpg jak trzeba bedzie oddam jeszcze serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.02.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Nefer nie daj się już dłużej prosić i napisz chociaż słówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 nic tylko sie powiesic (moze Neferka przyjdzie i uratuje ) http://cieslakd.webpark.pl/images/hangman/hangman.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 To chyba ja się powieszę :) Kochane moje Żuczki Jestem, żyję i dalej Was kocham, tylko zapier....am na wysokości lamperii ( wspólaska na urlopie we Włoszech, a ja nie mam kiedy taczek naładować) :) Wrócę, wrócę - jeszcze moment :) jestem z Wami (zza rogu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 KOCHAM WAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 yes !!! wiedzialam , ze mnie na tym sznurku nie zostawi moge ci wozic te taczki , silna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 kuźwa, wszystko na raz: oferty, raporty, uwagi do raportów, wyrzucanie panny z pracy, przyjmowanie panny do pracy, decyzja o inwestycjach, negocjacje z klientami ........ jeszcze piórko sobie w dupkę włożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 wygadaj sie ...to ci ulzy kawy nie musisz robic , bo tutaj dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.02.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 OOOOOOOOOOOOOOOO, NEFERRRRRRRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobrze, ze jestes!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.02.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Nefer, miło Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 28.02.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 kuźwa, wszystko na raz: oferty, raporty, uwagi do raportów, wyrzucanie panny z pracy, przyjmowanie panny do pracy, decyzja o inwestycjach, negocjacje z klientami ........ jeszcze piórko sobie w dupkę włożę ba, bo trzeba zatrudniać mężatki polecam się za jakieś 3 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 28.02.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 witaj ponownie! Czekamy na pierwszy język vel pięść forum Sennie tu bez Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 01.03.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Postanowilem napisac bo twoj dziennik mnie zachwycil. Czyta sie jak dobra powiesc Tylko jedna rzecz mnie zalamuje, ze ta cala papierologi amoze tyle trwac. Brrr, to wszystko przede mna. Tez bede dwupokoleniowa chatke budowal. Nie moge sie juz doczekac nastepnego odcinka Twojego Dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.03.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Nefer czekam, a może pomogę wozić te taczki Może nie wyglądam ale siłę mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Postanowilem napisac bo twoj dziennik mnie zachwycil. Czyta sie jak dobra powiesc Tylko jedna rzecz mnie zalamuje, ze ta cala papierologi amoze tyle trwac. Brrr, to wszystko przede mna. Tez bede dwupokoleniowa chatke budowal. Nie moge sie juz doczekac nastepnego odcinka Twojego Dziennika :)Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Nefer czekam, a może pomogę wozić te taczki Może nie wyglądam ale siłę mam Mąz wraca i posiedzi do lipca - będzie nas dwóch to będzie łatwiej Ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.03.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 O...... zguba siem znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 03.03.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Nefer, uwagą śledzę Twój wątek, bo obie jesteśmy z tego samego miasta, podobnie złożyłyśmy pozwolenie na budowe, mamy podobne wielkościowo domy .... polecałaś mi projektantke wnetrz Ja już mam dostałam ... 19 marca ruszam z budową jestem bardzo ciekawa co u Ciebie, jak sprawy urzędowe? Kiedy ruszasz? Bo wątek milczy.... czekamy na jakies wpisy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.03.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Julienx - nawet mi nie przypominaj Ale cieszę się razem z Tobą Tomeczku jestem, jestem - gdzieżbym mogła się zapodziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Musisz byc z nami... Od kogo bedziemy sie uczyc na rozne tematy jak nie od Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts