Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

A tu uwaga - troche prywaty, mam nadzieję, że Właścicielka forum wybaczy - szukam dobrych tynkarzy... tynki wewnętrze cem-wap z tym piaskiem kwarcowym czy jak mu tam.

Macie obcykane wszystkie ekipy w promieniu 100 km od własnych domków, więc może coś polecicie?

Nefer to już wiem, że ręczyć nie może, ale jeśli Ktoś ma godnych polecenia tynkarzy, to proszę wpisać na moich komentarzach, coby nie zaśmiecać forum Szanownej Właścicielce!

Uff! ale się nie pogniewasz, prawda...?

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefer,garaż taki,że niejeden chcialby mieć taką łazienkę :wink: :wink: , a co do kamienia, to FOREST BROWN znajdzisz w temacie ŁAZIENKI NASZE na stronie 3 u bozena&maciek połączony z grafitowymi płtykami. :o pozdrwaim

Noo, mi siem to bardzo podobalo. :D Warto zerknac. :p

To ilu Was ma tam byc w sobote? :D

Łazienka zafugowa wygląda super :)

Co do tego kamienia to chyab Adrianka ma go na kominku :)

Na zdjęciach w ogóle nie widać urody tej łazienki.

Dziś pokazałam najpierw zdjęcia mojej koleżance (Boziu - pozdróweczki :):) ) a potem pojechałyśmy na budowę. Bozia twierdzi, że na zdjęciach to wygląda jak karton :):) Ale na żywoooo :)

Nefcia, mój mąż rozmawiał dzisiaj z MAriuszem i są umówieni na jutro na zabranie projektu do wyceny :D :D :D

Mąż stwierdził, że Mariusz jest bardzo miły i "elastyczny" (cokolwiek to znaczy :wink: ) przez telefon :D

Ja też jestem jutro umówiona z Mariuszem ;) ...i potwierdzam, że jest miły :)

Cze Brazunia, Cze Gosia, Cze Lidszu, Cze Rasia :)

Cze Mycha ( nie wiem czy to moja specjalność, ale się zakochałam :oops: )

A w KIM/CZYM że to??? :o

W kamieniach in general.Tak sobie oglądałam wczoraj te piekne marmury i granity ehhh... po 600 pln/mkw i po 1200 pln/mkw...

To sobie pojechałam dziś do Leroy Merlin i dla odmiany pooglądałam za 250 pln/mkw.

I nie są tragiczne ale green forest nei było :)

dobry wieczór

Nefercia ja wiem ze tak nachalnie ale nieśmiało zapytam czy może masz chwilkę czasu na krzynkę :oops:

Pamiętam o Tobie Kochana,. NIe jesteś nachalna tylko ja opieszała. Wpadłam dziś w wir roboty, ale cały czas mam Cię na rozpisce :)

Nefcia, mój mąż rozmawiał dzisiaj z MAriuszem i są umówieni na jutro na zabranie projektu do wyceny :D :D :D

Mąż stwierdził, że Mariusz jest bardzo miły i "elastyczny" (cokolwiek to znaczy :wink: ) przez telefon :D

to się cieszę i mam nadzieję, że wypali nam współpraca

Krulecia, a nie założyłabyś dziennika, abyśmy mogły śledzić postępy budowy ? :wink:

to się cieszę i mam nadzieję, że wypali nam współpraca

Krulecia, a nie założyłabyś dziennika, abyśmy mogły śledzić postępy budowy ? :wink:

Wiem, wiem ja o dzienniku co jakiś czas słyszę :oops: ... tylko kto go będzie w miarę systematycznie prowadził ;) :roll: