Grzesio-K 02.02.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 A tu uwaga - troche prywaty, mam nadzieję, że Właścicielka forum wybaczy - szukam dobrych tynkarzy... tynki wewnętrze cem-wap z tym piaskiem kwarcowym czy jak mu tam.Macie obcykane wszystkie ekipy w promieniu 100 km od własnych domków, więc może coś polecicie?Nefer to już wiem, że ręczyć nie może, ale jeśli Ktoś ma godnych polecenia tynkarzy, to proszę wpisać na moich komentarzach, coby nie zaśmiecać forum Szanownej Właścicielce! Uff! ale się nie pogniewasz, prawda...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.02.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 a czy jak ja juz zaliczyłam macanko trawertynu, to tak O mogę przyjść? a forest gold jest na bank, bo swojego czasu macałam go pod kontem kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.02.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nefer,garaż taki,że niejeden chcialby mieć taką łazienkę , a co do kamienia, to FOREST BROWN znajdzisz w temacie ŁAZIENKI NASZE na stronie 3 u bozena&maciek połączony z grafitowymi płtykami. pozdrwaim Noo, mi siem to bardzo podobalo. Warto zerknac. To ilu Was ma tam byc w sobote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Cze Brazunia, Cze Gosia, Cze Lidszu, Cze Rasia Cze Mycha ( nie wiem czy to moja specjalność, ale się zakochałam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.02.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Jak tam w robocie po urlopie ? Pewnie wstawac sie nie chcialo , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Łazienka zafugowa wygląda super Co do tego kamienia to chyab Adrianka ma go na kominku Na zdjęciach w ogóle nie widać urody tej łazienki. Dziś pokazałam najpierw zdjęcia mojej koleżance (Boziu - pozdróweczki :) ) a potem pojechałyśmy na budowę. Bozia twierdzi, że na zdjęciach to wygląda jak karton :) Ale na żywoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.02.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nefcia, mój mąż rozmawiał dzisiaj z MAriuszem i są umówieni na jutro na zabranie projektu do wyceny Mąż stwierdził, że Mariusz jest bardzo miły i "elastyczny" (cokolwiek to znaczy ) przez telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.02.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Cze Brazunia, Cze Gosia, Cze Lidszu, Cze Rasia Cze Mycha ( nie wiem czy to moja specjalność, ale się zakochałam ) A w KIM/CZYM że to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.02.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 A w KIM/CZYM że to??? Pewnikiem w jakims kamieniu Mam ta sama przypadlosc i rozumiem kolezanke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.02.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nefcia, mój mąż rozmawiał dzisiaj z MAriuszem i są umówieni na jutro na zabranie projektu do wyceny Mąż stwierdził, że Mariusz jest bardzo miły i "elastyczny" (cokolwiek to znaczy ) przez telefon Ja też jestem jutro umówiona z Mariuszem ...i potwierdzam, że jest miły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 dobry wieczór Nefercia ja wiem ze tak nachalnie ale nieśmiało zapytam czy może masz chwilkę czasu na krzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.02.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 a ja zapytam czy to jest tez zielony kamien co wczesniej pokazywałas Nefciu?http://www.ilko.pl/files/image/ilko/ilko-min/nowocz18.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Cze Brazunia, Cze Gosia, Cze Lidszu, Cze Rasia Cze Mycha ( nie wiem czy to moja specjalność, ale się zakochałam ) A w KIM/CZYM że to??? W kamieniach in general.Tak sobie oglądałam wczoraj te piekne marmury i granity ehhh... po 600 pln/mkw i po 1200 pln/mkw... To sobie pojechałam dziś do Leroy Merlin i dla odmiany pooglądałam za 250 pln/mkw. I nie są tragiczne ale green forest nei było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 dobry wieczór Nefercia ja wiem ze tak nachalnie ale nieśmiało zapytam czy może masz chwilkę czasu na krzynkę Pamiętam o Tobie Kochana,. NIe jesteś nachalna tylko ja opieszała. Wpadłam dziś w wir roboty, ale cały czas mam Cię na rozpisce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 a ja zapytam czy to jest tez zielony kamien co wczesniej pokazywałas Nefciu? http://www.ilko.pl/files/image/ilko/ilko-min/nowocz18.jpgTak Myszko, to green forest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Miewa wiele odcieni : http://www.interstone.pl/userFiles/store/symbol/m_B975.JPGhttp://www.interstone.pl/userFiles/store/symbol/m_B963.JPGhttp://www.interstone.pl/userFiles/store/symbol/m_B2063.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Noo, mi siem to bardzo podobalo. Warto zerknac. To ilu Was ma tam byc w sobote? Żela, nie pytaj tylko przyjedź nas policzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.02.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Forreścik miooooodzio A do teaku to rewelacyjny pomysł! Kiedy realizacja coby można oblukać hłe hłe? :P PS Zapowiadam się na sabat jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.02.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nefcia, mój mąż rozmawiał dzisiaj z MAriuszem i są umówieni na jutro na zabranie projektu do wyceny Mąż stwierdził, że Mariusz jest bardzo miły i "elastyczny" (cokolwiek to znaczy ) przez telefon Ja też jestem jutro umówiona z Mariuszem ...i potwierdzam, że jest miły to się cieszę i mam nadzieję, że wypali nam współpraca Krulecia, a nie założyłabyś dziennika, abyśmy mogły śledzić postępy budowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.02.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nefcia, mój mąż rozmawiał dzisiaj z MAriuszem i są umówieni na jutro na zabranie projektu do wyceny Mąż stwierdził, że Mariusz jest bardzo miły i "elastyczny" (cokolwiek to znaczy ) przez telefon Ja też jestem jutro umówiona z Mariuszem ...i potwierdzam, że jest miły to się cieszę i mam nadzieję, że wypali nam współpraca Krulecia, a nie założyłabyś dziennika, abyśmy mogły śledzić postępy budowy ? Wiem, wiem ja o dzienniku co jakiś czas słyszę ... tylko kto go będzie w miarę systematycznie prowadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts