Nefer 02.02.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Forreścik miooooodzio A do teaku to rewelacyjny pomysł! Kiedy realizacja coby można oblukać hłe hłe? :P PS Zapowiadam się na sabat jeśli można Do realizacji to jeeeeeszcze troszkę :) Zapraszam w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.02.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Noo, mi siem to bardzo podobalo. Warto zerknac. To ilu Was ma tam byc w sobote? Żela, nie pytaj tylko przyjedź nas policzyć Przepraszam bardzo, a do której przewidziany jest ten złot czarownic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nefcia ja jak Foresty oglądałam to mnie też ten zielony mocno w oko wpadł ale małżon za zielonym nie bardzo wiec ale nie mogę sie doczekać żeby go zobaczyć w połączeniu z tekiem Nefcia Ty zarobiona jesteś więc mi nie mów że opieszała a ja to tylko dlatego że mi słup wyrósł na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Noo, mi siem to bardzo podobalo. Warto zerknac. To ilu Was ma tam byc w sobote? Żela, nie pytaj tylko przyjedź nas policzyć Przepraszam bardzo, a do której przewidziany jest ten złot czarownic? A kto to wie ? Poza jednym ograniczeniem - koło 17.00 zaczyna imprezę numer 2 - na część dostawcy oliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Te Greeny są naprawdę ładne Napijcie się i za moje zdrufko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nefcia, mój mąż rozmawiał dzisiaj z MAriuszem i są umówieni na jutro na zabranie projektu do wyceny Mąż stwierdził, że Mariusz jest bardzo miły i "elastyczny" (cokolwiek to znaczy ) przez telefon Ja też jestem jutro umówiona z Mariuszem ...i potwierdzam, że jest miły to się cieszę i mam nadzieję, że wypali nam współpraca Krulecia, a nie założyłabyś dziennika, abyśmy mogły śledzić postępy budowy ? Wiem, wiem ja o dzienniku co jakiś czas słyszę ... tylko kto go będzie w miarę systematycznie prowadził Jak kto? TY! Z równą systematycznością jak odwiedzasz komentsy - zobaczysz, to przychodzi samo (.... khe khe mówi ta której dziennik spadł na 1215 stronę... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.02.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Noo, mi siem to bardzo podobalo. Warto zerknac. To ilu Was ma tam byc w sobote? Żela, nie pytaj tylko przyjedź nas policzyć Przepraszam bardzo, a do której przewidziany jest ten złot czarownic? A kto to wie ? Poza jednym ograniczeniem - koło 17.00 zaczyna imprezę numer 2 - na część dostawcy oliwy Wiedziałam, że dobrze robię dając się zawieźć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nefcia ja jak Foresty oglądałam to mnie też ten zielony mocno w oko wpadł ale małżon za zielonym nie bardzo wiec ale nie mogę sie doczekać żeby go zobaczyć w połączeniu z tekiem Nefcia Ty zarobiona jesteś więc mi nie mów że opieszała a ja to tylko dlatego że mi słup wyrósł na działce Aaaaaaaaaa to gratuluję słupa - się sprężam :) Nie wiem czy wejdę w foresta i drewno. Dziś obejrzałam mleczno-biały lekko przeźroczysty marmur i czarny z mleczną żyłką............ kuuuurde nooooooooooooo I był cieeeemnożółty trawertyn - taki nasycony - bajka... I co ? Za duży wybór po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Neferka, a co z oliwa i jakas zaplata za nia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nefcia nie ma to jak wybór dziękuję Ci dobra kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.02.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nefcia, mój mąż rozmawiał dzisiaj z MAriuszem i są umówieni na jutro na zabranie projektu do wyceny Mąż stwierdził, że Mariusz jest bardzo miły i "elastyczny" (cokolwiek to znaczy ) przez telefon Ja też jestem jutro umówiona z Mariuszem ...i potwierdzam, że jest miły to się cieszę i mam nadzieję, że wypali nam współpraca Krulecia, a nie założyłabyś dziennika, abyśmy mogły śledzić postępy budowy ? Wiem, wiem ja o dzienniku co jakiś czas słyszę ... tylko kto go będzie w miarę systematycznie prowadził Jak kto? TY! Z równą systematycznością jak odwiedzasz komentsy - zobaczysz, to przychodzi samo (.... khe khe mówi ta której dziennik spadł na 1215 stronę... ) A kiedy w takim razie będę chodzić "po kominach" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Neferka, a co z oliwa i jakas zaplata za nia? Małgoś - dziś została wysłana do Ciebie. Zaraz podeślę Ci numer konta (zapomniałam :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Neferka, a co z oliwa i jakas zaplata za nia? Małgoś - dziś została wysłana do Ciebie. Zaraz podeślę Ci numer konta (zapomniałam :)) Tak cos mi sie wydawalo, ze jednak to za darmo nie bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Tak cos mi sie wydawalo, ze jednak to za darmo nie bedzie... Jak se fundnę gaj oliwny - to masz za free do końca życia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Tak cos mi sie wydawalo, ze jednak to za darmo nie bedzie... Jak se fundnę gaj oliwny - to masz za free do końca życia :) Fundnij se pleeeeease... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.02.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nefcia ja jak Foresty oglądałam to mnie też ten zielony mocno w oko wpadł ale małżon za zielonym nie bardzo wiec ale nie mogę sie doczekać żeby go zobaczyć w połączeniu z tekiem Nefcia Ty zarobiona jesteś więc mi nie mów że opieszała a ja to tylko dlatego że mi słup wyrósł na działce Aaaaaaaaaa to gratuluję słupa - się sprężam :) Nie wiem czy wejdę w foresta i drewno. Dziś obejrzałam mleczno-biały lekko przeźroczysty marmur i czarny z mleczną żyłką............ kuuuurde nooooooooooooo I był cieeeemnożółty trawertyn - taki nasycony - bajka... I co ? Za duży wybór po prostu. Kochana, a gdzie takieś śliczności uwidziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Kochana, a gdzie takieś śliczności uwidziała?NIe uwierzysz - w Leroy Merlin - tym nowym przed Ikeą w Markach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.02.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nefcia, mój mąż rozmawiał dzisiaj z MAriuszem i są umówieni na jutro na zabranie projektu do wyceny Mąż stwierdził, że Mariusz jest bardzo miły i "elastyczny" (cokolwiek to znaczy ) przez telefon Ja też jestem jutro umówiona z Mariuszem ...i potwierdzam, że jest miły to się cieszę i mam nadzieję, że wypali nam współpraca Krulecia, a nie założyłabyś dziennika, abyśmy mogły śledzić postępy budowy ? Wiem, wiem ja o dzienniku co jakiś czas słyszę ... tylko kto go będzie w miarę systematycznie prowadził Jak kto? TY! Z równą systematycznością jak odwiedzasz komentsy - zobaczysz, to przychodzi samo (.... khe khe mówi ta której dziennik spadł na 1215 stronę... ) A kiedy w takim razie będę chodzić "po kominach" ? To idź na kompromis i zrób fotodziennik , jak Raśka Ty nie będziesz musiała dużo pisac , a my będziemy usatysfakcjonowane duuużą ilością fotek. o czy nie idealnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.02.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Normalnie zaskakujesz mnie już po raz drugi w tym samym temacie... Shame on you if you fool me once shame on me if you fool me twice... No dobra, czas spać chyba Karaluchy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 02.02.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nefer jeśli i do mnie zostala wyslana to dawaj namiary na zaplatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts