Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Forreścik miooooodzio :D

A do teaku to rewelacyjny pomysł! Kiedy realizacja coby można oblukać hłe hłe? :p :P :p

PS Zapowiadam się na sabat jeśli można :lol:

Do realizacji to jeeeeeszcze troszkę :):)

Zapraszam w sobotę :)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefcia ja jak Foresty oglądałam to mnie też ten zielony mocno w oko wpadł :lol: ale małżon za zielonym nie bardzo wiec :roll: ale nie mogę sie doczekać żeby go zobaczyć w połączeniu z tekiem :lol:

Nefcia Ty zarobiona jesteś więc mi nie mów że opieszała 8) a ja to tylko dlatego że mi słup wyrósł na działce :lol:

Noo, mi siem to bardzo podobalo. :D Warto zerknac. :p

To ilu Was ma tam byc w sobote? :D

Żela, nie pytaj tylko przyjedź nas policzyć :)

Przepraszam bardzo, a do której przewidziany jest ten złot czarownic?

A kto to wie ? Poza jednym ograniczeniem - koło 17.00 zaczyna imprezę numer 2 - na część dostawcy oliwy :)

Nefcia, mój mąż rozmawiał dzisiaj z MAriuszem i są umówieni na jutro na zabranie projektu do wyceny :D :D :D

Mąż stwierdził, że Mariusz jest bardzo miły i "elastyczny" (cokolwiek to znaczy :wink: ) przez telefon :D

Ja też jestem jutro umówiona z Mariuszem ;) ...i potwierdzam, że jest miły :)

to się cieszę i mam nadzieję, że wypali nam współpraca

Krulecia, a nie założyłabyś dziennika, abyśmy mogły śledzić postępy budowy ? :wink:

Wiem, wiem ja o dzienniku co jakiś czas słyszę :oops: ... tylko kto go będzie w miarę systematycznie prowadził ;) :roll:

Jak kto? TY! :p Z równą systematycznością jak odwiedzasz komentsy - zobaczysz, to przychodzi samo (.... khe khe mówi ta której dziennik spadł na 1215 stronę... :roll: :lol: )

Noo, mi siem to bardzo podobalo. :D Warto zerknac. :p

To ilu Was ma tam byc w sobote? :D

Żela, nie pytaj tylko przyjedź nas policzyć :)

Przepraszam bardzo, a do której przewidziany jest ten złot czarownic?

A kto to wie ? Poza jednym ograniczeniem - koło 17.00 zaczyna imprezę numer 2 - na część dostawcy oliwy :)

:D :D :D Wiedziałam, że dobrze robię dając się zawieźć!!! :lol: :lol: :lol:

Nefcia ja jak Foresty oglądałam to mnie też ten zielony mocno w oko wpadł :lol: ale małżon za zielonym nie bardzo wiec :roll: ale nie mogę sie doczekać żeby go zobaczyć w połączeniu z tekiem :lol:

Nefcia Ty zarobiona jesteś więc mi nie mów że opieszała 8) a ja to tylko dlatego że mi słup wyrósł na działce :lol:

Aaaaaaaaaa to gratuluję słupa - się sprężam :):)

Nie wiem czy wejdę w foresta i drewno.

Dziś obejrzałam mleczno-biały lekko przeźroczysty marmur i czarny z mleczną żyłką............ kuuuurde nooooooooooooo

I był cieeeemnożółty trawertyn - taki nasycony - bajka...

I co ? Za duży wybór po prostu.

Nefcia, mój mąż rozmawiał dzisiaj z MAriuszem i są umówieni na jutro na zabranie projektu do wyceny :D :D :D

Mąż stwierdził, że Mariusz jest bardzo miły i "elastyczny" (cokolwiek to znaczy :wink: ) przez telefon :D

Krulecia, a nie założyłabyś dziennika, abyśmy mogły śledzić postępy budowy ? :wink:

Wiem, wiem ja o dzienniku co jakiś czas słyszę :oops: ... tylko kto go będzie w miarę systematycznie prowadził ;) :roll:

Jak kto? TY! :p Z równą systematycznością jak odwiedzasz komentsy -

zobaczysz, to przychodzi samo (.... khe khe mówi ta której dziennik spadł na 1215 stronę... :roll: :lol: )

A kiedy w takim razie będę chodzić "po kominach" ? :)

Aaaaaaaaaa to gratuluję słupa - się sprężam :):)

Nie wiem czy wejdę w foresta i drewno.

Dziś obejrzałam mleczno-biały lekko przeźroczysty marmur i czarny z mleczną żyłką............ kuuuurde nooooooooooooo

I był cieeeemnożółty trawertyn - taki nasycony - bajka...

I co ? Za duży wybór po prostu.

Kochana, a gdzie takieś śliczności uwidziała?

Jak kto? TY! :p Z równą systematycznością jak odwiedzasz komentsy -

zobaczysz, to przychodzi samo (.... khe khe mówi ta której dziennik spadł na 1215 stronę... :roll: :lol: )

A kiedy w takim razie będę chodzić "po kominach" ? :)

To idź na kompromis i zrób fotodziennik , jak Raśka :D Ty nie będziesz musiała dużo pisac , a my będziemy usatysfakcjonowane duuużą ilością fotek. o czy nie idealnie ? :wink: :lol: