DorciaIQ 02.02.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nefcia, mój mąż rozmawiał dzisiaj z MAriuszem i są umówieni na jutro na zabranie projektu do wyceny Mąż stwierdził, że Mariusz jest bardzo miły i "elastyczny" (cokolwiek to znaczy ) przez telefon Ja też jestem jutro umówiona z Mariuszem ...i potwierdzam, że jest miły to się cieszę i mam nadzieję, że wypali nam współpraca Krulecia, a nie założyłabyś dziennika, abyśmy mogły śledzić postępy budowy ? Wiem, wiem ja o dzienniku co jakiś czas słyszę ... tylko kto go będzie w miarę systematycznie prowadził Jak kto? TY! Z równą systematycznością jak odwiedzasz komentsy - zobaczysz, to przychodzi samo (.... khe khe mówi ta której dziennik spadł na 1215 stronę... ) A kiedy w takim razie będę chodzić "po kominach" ? To idź na kompromis i zrób fotodziennik , jak Raśka Ty nie będziesz musiała dużo pisac , a my będziemy usatysfakcjonowane duuużą ilością fotek. o czy nie idealnie ? Dobra Dosia słynie z mądrych myśli, którymi szafuje symultanicznie w różnych komentsach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 dobrosiu czy Wy z Neferką jesteście w zmowie? ... pomysł świetny, idealny wprost ... tylko muszę się naumieć wstawiania zdjęć a to może troszkę potrwać , bo ja blondi od jakiegoś czasu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nefer jeśli i do mnie zostala wyslana to dawaj namiary na zaplatę Poszło również do Ciebie dziś. Już wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.02.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dobra Dosia słynie z mądrych myśli, którymi szafuje symultanicznie w różnych komentsach... Tylko nie każ mi zmieniac nicka na "ciocia dobra rada " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 dobrosiu czy Wy z Neferką jesteście w zmowie? ... pomysł świetny, idealny wprost ... tylko muszę się naumieć wstawiania zdjęć a to może troszkę potrwać , bo ja blondi od jakiegoś czasu jestem Kruelka ściemniaro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.02.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nefer jeśli i do mnie zostala wyslana to dawaj namiary na zaplatę Poszło również do Ciebie dziś. Już wysyłam No dobra, ale ja się pytam: aaale o ccco chodzzzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dobra Dosia słynie z mądrych myśli, którymi szafuje symultanicznie w różnych komentsach... Tylko nie każ mi zmieniac nicka na "ciocia dobra rada " Nicka zmienic sie nie da, ale mozemy sie postarac o taki tytul dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dobra Dosia słynie z mądrych myśli, którymi szafuje symultanicznie w różnych komentsach... Tylko nie każ mi zmieniac nicka na "ciocia dobra rada " A nie! O nadanie Ci takiego tytułu będziemy wnioskować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nefer jeśli i do mnie zostala wyslana to dawaj namiary na zaplatę Poszło również do Ciebie dziś. Już wysyłam No dobra, ale ja się pytam: aaale o ccco chodzzzi? o tę co zawsze na wierzch wypływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dobra Dosia słynie z mądrych myśli, którymi szafuje symultanicznie w różnych komentsach... Tylko nie każ mi zmieniac nicka na "ciocia dobra rada " Nicka zmienic sie nie da, ale mozemy sie postarac o taki tytul dla Ciebie. Telepatka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nefer jeśli i do mnie zostala wyslana to dawaj namiary na zaplatę Poszło również do Ciebie dziś. Już wysyłam No dobra, ale ja się pytam: aaale o ccco chodzzzi? O oliwę Dorciu, oliwę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.02.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 dobrosiu czy Wy z Neferką jesteście w zmowie? ... pomysł świetny, idealny wprost ... tylko muszę się naumieć wstawiania zdjęć a to może troszkę potrwać , bo ja blondi od jakiegoś czasu jestem Kruelka ściemniaro :) a z czym zrobiłam zaciemnienie kochaneńka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dobra Dosia słynie z mądrych myśli, którymi szafuje symultanicznie w różnych komentsach... Tylko nie każ mi zmieniac nicka na "ciocia dobra rada " Nicka zmienic sie nie da, ale mozemy sie postarac o taki tytul dla Ciebie. Telepatka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 dobrosiu czy Wy z Neferką jesteście w zmowie? ... pomysł świetny, idealny wprost ... tylko muszę się naumieć wstawiania zdjęć a to może troszkę potrwać , bo ja blondi od jakiegoś czasu jestem Kruelka ściemniaro :) a z czym zrobiłam zaciemnienie kochaneńka? Wklanie zdjęć to dziecinnie proste - nie spróbowałaś leniwcu i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.02.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dobra Dosia słynie z mądrych myśli, którymi szafuje symultanicznie w różnych komentsach... Tylko nie każ mi zmieniac nicka na "ciocia dobra rada " Nicka zmienic sie nie da, ale mozemy sie postarac o taki tytul dla Ciebie. Telepatka..... Dobrze,że tych rad niezadużo daję , to i osób do poparcia takiego wniosku ze świcą szukać uffff od tej pory dziób Dośki na kłódkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.02.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nefer jeśli i do mnie zostala wyslana to dawaj namiary na zaplatę Poszło również do Ciebie dziś. Już wysyłam No dobra, ale ja się pytam: aaale o ccco chodzzzi? O oliwę Dorciu, oliwę :) Nio to doczytałam, ale ani jotę od tego mądrzejsza nie jestem... i dalej nie wiem ło co biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.02.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nefer jeśli i do mnie zostala wyslana to dawaj namiary na zaplatę Poszło również do Ciebie dziś. Już wysyłam No dobra, ale ja się pytam: aaale o ccco chodzzzi? O oliwę Dorciu, oliwę :) Nio to doczytałam, ale ani jotę od tego mądrzejsza nie jestem... i dalej nie wiem ło co biega A nie zapisałaś się u Neferki na oliwę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nio to doczytałam, ale ani jotę od tego mądrzejsza nie jestem... i dalej nie wiem ło co biega Gdzieś Ty była jak były zapisy na oliwę "prosto od chłopa" ? A dwie panie dostaną dostawę pocztą. Reszta bezpośrednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.02.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nio to doczytałam, ale ani jotę od tego mądrzejsza nie jestem... i dalej nie wiem ło co biega Gdzieś Ty była jak były zapisy na oliwę "prosto od chłopa" ? A dwie panie dostaną dostawę pocztą. Reszta bezpośrednio Neferciu a kiedy po oliwę się zgłosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.02.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 dobrosiu czy Wy z Neferką jesteście w zmowie? ... pomysł świetny, idealny wprost ... tylko muszę się naumieć wstawiania zdjęć a to może troszkę potrwać , bo ja blondi od jakiegoś czasu jestem Kruelka ściemniaro :) a z czym zrobiłam zaciemnienie kochaneńka? Wklanie zdjęć to dziecinnie proste - nie spróbowałaś leniwcu i już Najpierw trzeba te zdjęcia zrzucić z aparatu ... biję się w moją leniwcową pierś ... obiecuję się zmobilizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts