Nefer 02.02.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 W środę zrzucam cały towar dla Warszawy u mnie na budowie. Więc myślę, że po tym terminie jest do odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 02.02.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nefer jeśli i do mnie zostala wyslana to dawaj namiary na zaplatę Poszło również do Ciebie dziś. Już wysyłam dzięki Daguś,wrócilam z banku idę lulu,buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.02.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Te Greeny są naprawdę ładne Napijcie się i za moje zdrufko je sie chetnie napije. Kocham zielony choc nie od zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nefer jeśli i do mnie zostala wyslana to dawaj namiary na zaplatę Poszło również do Ciebie dziś. Już wysyłam dzięki Daguś,wrócilam z banku idę lulu,buziaczki Dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.02.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nio to doczytałam, ale ani jotę od tego mądrzejsza nie jestem... i dalej nie wiem ło co biega Gdzieś Ty była jak były zapisy na oliwę "prosto od chłopa" ? A dwie panie dostaną dostawę pocztą. Reszta bezpośrednio ej cos nie tak albo prosto od chłopa albo pocztą. Dziewczynki od wysyłki pocztowej proszone są o odbiór osobisty. Przez poczte nic nie poooodaaaajeeeemy. Słyszałyy tam na południu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.02.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Noo, mi siem to bardzo podobalo. Warto zerknac. To ilu Was ma tam byc w sobote? Żela, nie pytaj tylko przyjedź nas policzyć A ze mnie taka Imprezowiczka jak i Warszawianka ale dziekuje, dziekuje. Ja wiem, ze mam drzwi u Ciebie zawsze otwarte (Ty u mnie tez ) kiedys w koncu przyjade. Pewnie jak juz bedzie spokojniej i cieplej. Bawcie sie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 A ze mnie taka Imprezowiczka jak i Warszawianka ale dziekuje, dziekuje. Ja wiem, ze mam drzwi u Ciebie zawsze otwarte (Ty u mnie tez ) kiedys w koncu przyjade. Pewnie jak juz bedzie spokojniej i cieplej. Bawcie sie dobrze! Zawsze moja Droga. Zawsze. Bierz Małża i Stefcia i nie marudź. Będziemy grzeczne - obiecujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Tak cos mi sie wydawalo, ze jednak to za darmo nie bedzie... Jak se fundnę gaj oliwny - to masz za free do końca życia :) Na to to i ja się pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.02.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 pasie napisał: Kurcze te kamienie są superowe i na ten trawertyn ja też zachorowałam , powoli zaczynam Ślubnego urabiać może też się nieśmiało wproszę kiedyś z wizją lokalną na jakiś mały sabacik czarownic Najbliższą okazję masz w sobote Zapraszam Neferciu dzięki za zaproszenie ale chyba nici z odwiedzin w sobotę bo musiałabym zabrać dzieciory a przy nich to pogadać za bardzo się nie da a pytań kilka mam między innymi o Mariusza A, bo też myślę czy z nim nie budować, jak nie podjadę to zapukam na krzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 03.02.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Nio to doczytałam, ale ani jotę od tego mądrzejsza nie jestem... i dalej nie wiem ło co biega Gdzieś Ty była jak były zapisy na oliwę "prosto od chłopa" ? A dwie panie dostaną dostawę pocztą. Reszta bezpośrednio ej cos nie tak albo prosto od chłopa albo pocztą. Dziewczynki od wysyłki pocztowej proszone są o odbiór osobisty. Przez poczte nic nie poooodaaaajeeeemy. Słyszałyy tam na południu? Mysiu ja mam w Warszawie na targówku teściów,nie bywam tam często 1-2 razy w roku,więc może kiedyś się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.02.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ja teraz mieszkam na Targówku... jako że mnie poprzednio zignorowano to teraz pisze bez ogródek ściałam powiedzieć, że jak zdążę to też wpadnę bo nie wiem czy mi kominek się już skończy robić.... i będe miała SWÓJ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.02.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ja teraz mieszkam na Targówku... jako że mnie poprzednio zignorowano to teraz pisze bez ogródek ściałam powiedzieć, że jak zdążę to też wpadnę bo nie wiem czy mi kominek się już skończy robić.... i będe miała SWÓJ.... Nitu Tobie też się robi właśnie kominek?! Pan Daniel Ci robi całość??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Mysiu ja mam w Warszawie na targówku teściów,nie bywam tam często 1-2 razy w roku,więc może kiedyś się spotkamy Super - daj znać jak się będziesz wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ja teraz mieszkam na Targówku... jako że mnie poprzednio zignorowano to teraz pisze bez ogródek ściałam powiedzieć, że jak zdążę to też wpadnę bo nie wiem czy mi kominek się już skończy robić.... i będe miała SWÓJ.... No to krzycz kiedy już stanie - trzeba przy nim posiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Neferciu dzięki za zaproszenie ale chyba nici z odwiedzin w sobotę bo musiałabym zabrać dzieciory a przy nich to pogadać za bardzo się nie da a pytań kilka mam między innymi o Mariusza A, bo też myślę czy z nim nie budować, jak nie podjadę to zapukam na krzynkę Możemy ustalić termin indywidualnej audiencji - ja jestem na budowie prawie codziennie :) Więc daj znać kiedy Ci odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.02.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 To może i mi uda się w sobotę wpaść i poznać kilka naocznie nieznanych jeszcze "czarownic" a przy okazji zabrałabym oleum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.02.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ja teraz mieszkam na Targówku... jako że mnie poprzednio zignorowano to teraz pisze bez ogródek ściałam powiedzieć, że jak zdążę to też wpadnę bo nie wiem czy mi kominek się już skończy robić.... i będe miała SWÓJ.... Ja też teraz mieszkam na Targówku ... ja się do Ciebie chętnie wproszę na ogrzewanie przy kominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 To może i mi uda się w sobotę wpaść i poznać kilka naocznie nieznanych jeszcze "czarownic" a przy okazji zabrałabym oleum Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Nio to doczytałam, ale ani jotę od tego mądrzejsza nie jestem... i dalej nie wiem ło co biega Gdzieś Ty była jak były zapisy na oliwę "prosto od chłopa" ? A dwie panie dostaną dostawę pocztą. Reszta bezpośrednio ej cos nie tak albo prosto od chłopa albo pocztą. Dziewczynki od wysyłki pocztowej proszone są o odbiór osobisty. Przez poczte nic nie poooodaaaajeeeemy. Słyszałyy tam na południu? Mysiu ja mam w Warszawie na targówku teściów,nie bywam tam często 1-2 razy w roku,więc może kiedyś się spotkamy no, ba mam nadzieje Anitko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.02.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Muszę męża uprzedzić, że na spotkaniu będzie dużo pięknych kobitek coby oczopląsu nie dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts