Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefer, ja niestety jak zwykle z doskoku, ale jak przeczytałam w twoim dzienniku:

"szalenie podoba mi się podłoga : "

To nie wytrzymałam i stwierdziłam, ze wreszcie ktoś nie marudzi. Przeważnie na tym etapie budowy wszyscy jęczą, mędzą i ogólnie sieją defetyzm. A tu ciągły optymizm.

I to napawa mnie nadzieją, że ja też (bo jestem wieczną optymistką i zawsze uważam, że się uda - jak nie tak to inaczej) nie stanę się pod koniec budowy mędzącą babą.

I to by było na tyle. Spadam, bo biegnę walczyć o pozostawienie zerówki w przedszkolu mego dziecka. Szanse mamy, bo to przedszkole dla silnych alergików i dzielnicę trochę za dużo by kosztowało przeniesienie jej do szkoły.

Pozdr

Tamtu

Nefer, ja niestety jak zwykle z doskoku, ale jak przeczytałam w twoim dzienniku:

To nie wytrzymałam i stwierdziłam, ze wreszcie ktoś nie marudzi. Przeważnie na tym etapie budowy wszyscy jęczą, mędzą i ogólnie sieją defetyzm. A tu ciągły optymizm.

I to napawa mnie nadzieją, że ja też (bo jestem wieczną optymistką i zawsze uważam, że się uda - jak nie tak to inaczej) nie stanę się pod koniec budowy mędzącą babą.

I to by było na tyle. Spadam, bo biegnę walczyć o pozostawienie zerówki w przedszkolu mego dziecka. Szanse mamy, bo to przedszkole dla silnych alergików i dzielnicę trochę za dużo by kosztowało przeniesienie jej do szkoły.

Pozdr

Tamtu

Vadiol to się ze mnie śmieje, że czego nie zrobi to ja pieję z zachwytu i cieszę się jak dziecko. Ale ja tak mam :):) Cieszę sie i już - szczególnie jak coś jest ładnie zrobione :) Nie umiem marudzić - od marudzenia jest mój małż :)

Pozdr

Tamtu

Vadiol to się ze mnie śmieje, że czego nie zrobi to ja pieję z zachwytu i cieszę się jak dziecko. Ale ja tak mam :):) Cieszę sie i już - szczególnie jak coś jest ładnie zrobione :) Nie umiem marudzić - od marudzenia jest mój małż :)

A macie jakis tajny kod? Uczylam kiedys meza pewnej polskiej aktorki i jak szukali mieszkania, to ona ciagle wpadala w zachwyt przy agentach, wiec musialam go nauczyc po polsku: milcz kobieto! :lol: :lol: :lol:

Maaaałgos- ja wiem kiedy sie cieszyć jak głupi dzwonkiem :):)

Ale Vadiol lubi jak ja się cieszę :)

dla wykonawcy nie ma nic lepszego niż zadowolony inwestor :lol: :lol:

Podobno :) Dla inwestora nie ma nic lepszego niż dobrze wykonana robota :)

Maaaałgos- ja wiem kiedy sie cieszyć jak głupi dzwonkiem :):)

Ale Vadiol lubi jak ja się cieszę :)

dla wykonawcy nie ma nic lepszego niż zadowolony inwestor :lol: :lol:

Podobno :) Dla inwestora nie ma nic lepszego niż dobrze wykonana robota :)

No ale wiesz... Podobno nie mozna tak za bardzo sie cieszyc (chociaz znam to tylko teoretycznie :lol: :lol: :lol: ).

Duzy zlot sie szykuje jak widze .

Bawcie sie dobrze Dziewczeta :p

Neficia

Pokaz nad czym sie zastanawiasz .

Moge popodziwiac :D

W grę wchodzi :

Rain forest green :

http://www.kamienne.com.pl/pliki/image/555cceb458d7f7ab7cefac994f82d107_d.jpg

Znalazłam za 360 pln brutto zamiast za 550 pln brutto :):) Ale to chyba i tak na wstawki :):)

Camparii :

http://www.kamienne.com.pl/pliki/image/808e8a17b708995ad97c6199071abec4_d.jpg

Tabacco :

http://www.kamienne.com.pl/pliki/image/cf9eed32063b00840b694117777e9d7c_d.jpg