wu 03.02.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 dzień dobry Lidszu albo żeby się nie załamał i nie uciekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamtu 03.02.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Nefer, ja niestety jak zwykle z doskoku, ale jak przeczytałam w twoim dzienniku:"szalenie podoba mi się podłoga : "To nie wytrzymałam i stwierdziłam, ze wreszcie ktoś nie marudzi. Przeważnie na tym etapie budowy wszyscy jęczą, mędzą i ogólnie sieją defetyzm. A tu ciągły optymizm. I to napawa mnie nadzieją, że ja też (bo jestem wieczną optymistką i zawsze uważam, że się uda - jak nie tak to inaczej) nie stanę się pod koniec budowy mędzącą babą. I to by było na tyle. Spadam, bo biegnę walczyć o pozostawienie zerówki w przedszkolu mego dziecka. Szanse mamy, bo to przedszkole dla silnych alergików i dzielnicę trochę za dużo by kosztowało przeniesienie jej do szkoły. PozdrTamtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamtu 03.02.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 I jeszcze raz sobie spojrzałam na podłogę. Teoretycznie nie przepadam za takim ułożeniem płytek, ale muszę przyznać że ta podłoga mi się podoba i chyba przestanę kategorycznie mówić "nie" na taki wzór i stanę się bardziej otwarta Tamtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Nefer, ja niestety jak zwykle z doskoku, ale jak przeczytałam w twoim dzienniku: "szalenie podoba mi się podłoga : " To nie wytrzymałam i stwierdziłam, ze wreszcie ktoś nie marudzi. Przeważnie na tym etapie budowy wszyscy jęczą, mędzą i ogólnie sieją defetyzm. A tu ciągły optymizm. I to napawa mnie nadzieją, że ja też (bo jestem wieczną optymistką i zawsze uważam, że się uda - jak nie tak to inaczej) nie stanę się pod koniec budowy mędzącą babą. I to by było na tyle. Spadam, bo biegnę walczyć o pozostawienie zerówki w przedszkolu mego dziecka. Szanse mamy, bo to przedszkole dla silnych alergików i dzielnicę trochę za dużo by kosztowało przeniesienie jej do szkoły. Pozdr Tamtu Vadiol to się ze mnie śmieje, że czego nie zrobi to ja pieję z zachwytu i cieszę się jak dziecko. Ale ja tak mam :) Cieszę sie i już - szczególnie jak coś jest ładnie zrobione Nie umiem marudzić - od marudzenia jest mój małż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.02.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Siema przywitać siemprzylazłem i nawet nie obiecuje że nadrobie jedynie siem wdrażał bede Pozdrawiam wszystkich serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.02.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Czeeeeść Kamyczku Łelkam bak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Siema przywitać siemprzylazłem i nawet nie obiecuje że nadrobie jedynie siem wdrażał bede Pozdrawiam wszystkich serdecznie!!!! Sięgałam po telefon , żeby do Ciebie zadzwonić. Ale i tak zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Nefer, ja niestety jak zwykle z doskoku, ale jak przeczytałam w twoim dzienniku: "szalenie podoba mi się podłoga : " To nie wytrzymałam i stwierdziłam, ze wreszcie ktoś nie marudzi. Przeważnie na tym etapie budowy wszyscy jęczą, mędzą i ogólnie sieją defetyzm. A tu ciągły optymizm. I to napawa mnie nadzieją, że ja też (bo jestem wieczną optymistką i zawsze uważam, że się uda - jak nie tak to inaczej) nie stanę się pod koniec budowy mędzącą babą. I to by było na tyle. Spadam, bo biegnę walczyć o pozostawienie zerówki w przedszkolu mego dziecka. Szanse mamy, bo to przedszkole dla silnych alergików i dzielnicę trochę za dużo by kosztowało przeniesienie jej do szkoły. Pozdr Tamtu Vadiol to się ze mnie śmieje, że czego nie zrobi to ja pieję z zachwytu i cieszę się jak dziecko. Ale ja tak mam :) Cieszę sie i już - szczególnie jak coś jest ładnie zrobione Nie umiem marudzić - od marudzenia jest mój małż A macie jakis tajny kod? Uczylam kiedys meza pewnej polskiej aktorki i jak szukali mieszkania, to ona ciagle wpadala w zachwyt przy agentach, wiec musialam go nauczyc po polsku: milcz kobieto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Maaaałgos- ja wiem kiedy sie cieszyć jak głupi dzwonkiem :) Ale Vadiol lubi jak ja się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.02.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Maaaałgos- ja wiem kiedy sie cieszyć jak głupi dzwonkiem :) Ale Vadiol lubi jak ja się cieszę dla wykonawcy nie ma nic lepszego niż zadowolony inwestor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Maaaałgos- ja wiem kiedy sie cieszyć jak głupi dzwonkiem :) Ale Vadiol lubi jak ja się cieszę dla wykonawcy nie ma nic lepszego niż zadowolony inwestor Podobno Dla inwestora nie ma nic lepszego niż dobrze wykonana robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Maaaałgos- ja wiem kiedy sie cieszyć jak głupi dzwonkiem :) Ale Vadiol lubi jak ja się cieszę dla wykonawcy nie ma nic lepszego niż zadowolony inwestor Podobno Dla inwestora nie ma nic lepszego niż dobrze wykonana robota No ale wiesz... Podobno nie mozna tak za bardzo sie cieszyc (chociaz znam to tylko teoretycznie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 No ale wiesz... Podobno nie mozna tak za bardzo sie cieszyc (chociaz znam to tylko teoretycznie ). Serio ? Trzeba ciągle marudzić ? O kurde, to mam przerąbane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 No ale wiesz... Podobno nie mozna tak za bardzo sie cieszyc (chociaz znam to tylko teoretycznie ). Serio ? Trzeba ciągle marudzić ? O kurde, to mam przerąbane Tak mowia... Ale faceci sa w tym lepsi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.02.2009 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Duzy zlot sie szykuje jak widze . Bawcie sie dobrze Dziewczeta Neficia Pokaz nad czym sie zastanawiasz . Moge popodziwiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Duzy zlot sie szykuje jak widze . Bawcie sie dobrze Dziewczeta Neficia Pokaz nad czym sie zastanawiasz . Moge popodziwiac W grę wchodzi : Rain forest green : http://www.kamienne.com.pl/pliki/image/555cceb458d7f7ab7cefac994f82d107_d.jpg Znalazłam za 360 pln brutto zamiast za 550 pln brutto :) Ale to chyba i tak na wstawki :) Camparii : http://www.kamienne.com.pl/pliki/image/808e8a17b708995ad97c6199071abec4_d.jpg Tabacco : http://www.kamienne.com.pl/pliki/image/cf9eed32063b00840b694117777e9d7c_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 I jeszcze bianco: http://www.kuchnie.apartamenty.pl/produkty/img3195_1b.jpg i czarny z żyłkami mlecznymi - Nero marquina http://www.zillertile.com/web_site030015.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.02.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Jak dla mnie pierwszy albo drugi i wstawki z trawertynu .np .dookola lustra ,ogolnie jakies nie duze . Z tym , ze czarnemu tez nic nie brak. No badz tu madry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Jak dla mnie pierwszy albo drugi i wstawki z trawertynu .np .dookola lustra ,ogolnie jakies nie duze . Z tym , ze czarnemu tez nic nie brak. No badz tu madry A ja dopiero sie rozkręcam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.02.2009 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 No widze wlasnie , ze dokleilas jeszcze . Masz zagwozdke , ale to takie mile dylematy Cena bardzo dobra moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts