Nefer 03.02.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 bo ten Forest brown tez niekulawy http://www.woznicki.com.pl/photos_mk/forest_brown.jpg albo Emperador ( i nazwa mi się podobuje ) http://www.woznicki.com.pl/photos_mk/emperador.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.02.2009 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ten Forest brown super , ale ten na E jak dla mnie odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ta obudowa wanny mnie zauroczyła ... http://www.bogulak.pl/bogulak/image.php?img_dir=lazienki&file=l1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ladniutka. Ale szalejesz... Widac, ze Ci urlop dobrze zrobil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 http://www.bogulak.pl/bogulak/image.php?img_dir=granity&file=meteorus.jpg meteorous Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ladniutka. Ale szalejesz... Widac, ze Ci urlop dobrze zrobil. Po prostu po obejrzeniu na żywo mojej trawertynowej łazienki już mi sie żadne płytki nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ladniutka. Ale szalejesz... Widac, ze Ci urlop dobrze zrobil. Po prostu po obejrzeniu na żywo mojej trawertynowej łazienki już mi sie żadne płytki nie podobają Calkiem slusznie. A niektore plytki sa drozsze od kamienia... Tylko sobie nie rob kibla z onyksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.02.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Mam cuś dzisiaj kłopoty sprzętowe ale może pomalu bede nadrabiał zaległości!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Calkiem slusznie. A niektore plytki sa drozsze od kamienia... Tylko sobie nie rob kibla z onyksu. Jak nie.. jeszcze podświetlę, żeby kupę było widać ze wszystkich stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Calkiem slusznie. A niektore plytki sa drozsze od kamienia... Tylko sobie nie rob kibla z onyksu. Jak nie.. jeszcze podświetlę, żeby kupę było widać ze wszystkich stron Nefer, jak bedziesz sie wybierala do Londynu to Ci dam namiar na muzeum goovna zalozone przez mojego znajomego artyste (nobliwego staruszka skadinad)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.02.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ja teraz mieszkam na Targówku... jako że mnie poprzednio zignorowano to teraz pisze bez ogródek ściałam powiedzieć, że jak zdążę to też wpadnę bo nie wiem czy mi kominek się już skończy robić.... i będe miała SWÓJ.... Nitu Tobie też się robi właśnie kominek?! Pan Daniel Ci robi całość??? yyyyyyyyy a Tobie też robią? super... ide do dziennika Nefia krzyczę - WłAśNIE ZACZęLI ROBIC MóJ KOMIONEK - foty w dzienniku, a i w komentach zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Calkiem slusznie. A niektore plytki sa drozsze od kamienia... Tylko sobie nie rob kibla z onyksu. Jak nie.. jeszcze podświetlę, żeby kupę było widać ze wszystkich stron Nefcia uplułam monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.02.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 No ale wiesz... Podobno nie mozna tak za bardzo sie cieszyc (chociaz znam to tylko teoretycznie ). Serio ? Trzeba ciągle marudzić ? O kurde, to mam przerąbane Tak mowia... Ale faceci sa w tym lepsi... No w marudzeniu na pewno Tabacco też fajniutki, ale Emperadora nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A ja to tylko tych bialych nie lubie w brazowe maziaje. Malz zawsze mowi - taki to najlatwiej sie maluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.02.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Nefer zeby nie było....ja zaglądam, bywam.... i to dosć często. Więc tylko dziś ślad zostawię i poczekam grzecznie na kolejne zdjecia mojej włoskiej willi w stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Nefer zeby nie było....ja zaglądam, bywam.... i to dosć często. Więc tylko dziś ślad zostawię i poczekam grzecznie na kolejne zdjecia mojej włoskiej willi w stolicy Ok Ja też nie zawsze teren znaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Nefer zeby nie było....ja zaglądam, bywam.... i to dosć często. Więc tylko dziś ślad zostawię i poczekam grzecznie na kolejne zdjecia mojej włoskiej willi w stolicy Ok Ja też nie zawsze teren znaczę Shit, przez ta cala afere zapomnialam kasy wyslac. Juz sie poprawiam. Sorry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.02.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A ja podziekować kciałem za wkład pracy w dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Nefer zeby nie było....ja zaglądam, bywam.... i to dosć często. Więc tylko dziś ślad zostawię i poczekam grzecznie na kolejne zdjecia mojej włoskiej willi w stolicy Ok Ja też nie zawsze teren znaczę To tak jak ja, ale sprawdzam, czy czysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ja tez... Szpieguje z oddali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts