mayland 03.02.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A bo ONI tu teraz warszafffffiacy sie zgrupowali i zakrzyczeli wszystkich z prowincji Normalnie aż strach sie odezwać Jakąś oliwę sprowadzają, widać na stosy będą wiązać i ludzi podpalać bo tyle juz tego sprowadzili, że jak nic albo na stosy albo lampki oliwne będą produkować. Juz nawet marmuru na grobowce szukają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 O matko, jak warszawiacy atakuja, to ja tez zmykam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A ja podziekować kciałem za wkład pracy w dziennik Zamanieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A bo ONI tu teraz warszafffffiacy sie zgrupowali i zakrzyczeli wszystkich z prowincji Normalnie aż strach sie odezwać Jakąś oliwę sprowadzają, widać na stosy będą wiązać i ludzi podpalać bo tyle juz tego sprowadzili, że jak nic albo na stosy albo lampki oliwne będą produkować. Juz nawet marmuru na grobowce szukają Ale się uśmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A ja podziekować kciałem za wkład pracy w dziennik Zamanieco Niemacoza mialo byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 a nie prawda bo miało być niezamaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ale miko mlodszy mowi niemacoza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Wusia jak zwykle ma rację :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 http://forum.muratordom.pl/post3052751.htm?highlight=niemacoza#3052751 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 http://forum.muratordom.pl/post3052751.htm?highlight=niemacoza#3052751 No i podgapiłaś. Ładnie tak dziecku zarąbać tekst ? no ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Małgoś ale powiedz czy to nie brzmi ślicznie niezamaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Jedno i drugie brzmi slicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 http://forum.muratordom.pl/post3052751.htm?highlight=niemacoza#3052751 No i podgapiłaś. Ładnie tak dziecku zarąbać tekst ? no ? A bo ja bezczelna jestem, jak sie niedawno dowiedzialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 http://forum.muratordom.pl/post3052751.htm?highlight=niemacoza#3052751 No i podgapiłaś. Ładnie tak dziecku zarąbać tekst ? no ? A bo ja bezczelna jestem, jak sie niedawno dowiedzialam... A to witaj w klubie - ja się dowiedziałam baaaaaaaaardzo dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ja pierdziu, Neferko... Co mnie jeszcze czeka z tym kretynem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ja pierdziu, Neferko... Co mnie jeszcze czeka z tym kretynem? EPOPEJA I tylko spokój może Cię uratować. Załóż grubsze drzwi na korytarzu I zmień zamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ja pierdziu, Neferko... Co mnie jeszcze czeka z tym kretynem? EPOPEJA I tylko spokój może Cię uratować. Załóż grubsze drzwi na korytarzu I zmień zamek Moze zaloze osobny "Dziennik przebojow z sasiadem... - budowa przy tym to pestka"... Drzwi mam zamiar wymienic, ale dopiero bedzie afera, bo to tez jest syf. Jak przyjdzie stolarz, to mi moze zainstalowac prog. Ale wiesz, ja przeciez mam za cienka sciane... Jak ekipa robila antresole to wpadl do mieszkania i chcial robic zdjecia w srodku. Psychiczny facet, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.02.2009 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ja pierdziu, Neferko... Co mnie jeszcze czeka z tym kretynem? EPOPEJA I tylko spokój może Cię uratować. Załóż grubsze drzwi na korytarzu I zmień zamek Moze zaloze osobny "Dziennik przebojow z sasiadem... - budowa przy tym to pestka"... Drzwi mam zamiar wymienic, ale dopiero bedzie afera, bo to tez jest syf. Jak przyjdzie stolarz, to mi moze zainstalowac prog. Ale wiesz, ja przeciez mam za cienka sciane... Jak ekipa robila antresole to wpadl do mieszkania i chcial robic zdjecia w srodku. Psychiczny facet, no... Małgoś to ten sąsiad z boku, czy z czwartego, bo już się gubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Moze zaloze osobny "Dziennik przebojow z sasiadem... - budowa przy tym to pestka"... Drzwi mam zamiar wymienic, ale dopiero bedzie afera, bo to tez jest syf. Jak przyjdzie stolarz, to mi moze zainstalowac prog. Ale wiesz, ja przeciez mam za cienka sciane... Jak ekipa robila antresole to wpadl do mieszkania i chcial robic zdjecia w srodku. Psychiczny facet, no... Ja pisze o drzwiach na klatce schodowej. Jak stanie na Twoim korytarzu to pojeba już nic nie zatrzyma (chyba, ze kupisz dobry sprzęt ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ja pierdziu, Neferko... Co mnie jeszcze czeka z tym kretynem? EPOPEJA I tylko spokój może Cię uratować. Załóż grubsze drzwi na korytarzu I zmień zamek Moze zaloze osobny "Dziennik przebojow z sasiadem... - budowa przy tym to pestka"... Drzwi mam zamiar wymienic, ale dopiero bedzie afera, bo to tez jest syf. Jak przyjdzie stolarz, to mi moze zainstalowac prog. Ale wiesz, ja przeciez mam za cienka sciane... Jak ekipa robila antresole to wpadl do mieszkania i chcial robic zdjecia w srodku. Psychiczny facet, no... Małgoś to ten sąsiad z boku, czy z czwartego, bo już się gubię... Z boku. Piankowy krol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts