aniawmuratorze 04.02.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 cześć nocne babki a gdzie o sąsiedzie można poczytać ja lubię takie krwawe kawałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Moze zaloze osobny "Dziennik przebojow z sasiadem... - budowa przy tym to pestka"... Drzwi mam zamiar wymienic, ale dopiero bedzie afera, bo to tez jest syf. Jak przyjdzie stolarz, to mi moze zainstalowac prog. Ale wiesz, ja przeciez mam za cienka sciane... Jak ekipa robila antresole to wpadl do mieszkania i chcial robic zdjecia w srodku. Psychiczny facet, no... Ja pisze o drzwiach na klatce schodowej. Jak stanie na Twoim korytarzu to pojeba już nic nie zatrzyma (chyba, ze kupisz dobry sprzęt ) No ale Nefer, on mieszka drzwi w drzwi, czujesz bol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 cześć nocne babki a gdzie o sąsiedzie można poczytać ja lubię takie krwawe kawałki Gdzies tak przez ostatnie 5 stron moich komentow watek kryminalny sie przewija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2009 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 http://forum.muratordom.pl/post3052751.htm?highlight=niemacoza#3052751 No i podgapiłaś. Ładnie tak dziecku zarąbać tekst ? no ? A bo ja bezczelna jestem, jak sie niedawno dowiedzialam... nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2009 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 No ale Nefer, on mieszka drzwi w drzwi, czujesz bol?No to zacznie mieszkać na schodach. ocochozzzziiii ? Ale nie wiem czy wjedzie do Ciebie wózkiem inwalidzkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.02.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Z boku. Piankowy krol... ... z małym fiutkiem i jeszcze mniejszym rozumkiem... z takim dasz sobie spokojnie radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.02.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 http://forum.muratordom.pl/post3052751.htm?highlight=niemacoza#3052751 No i podgapiłaś. Ładnie tak dziecku zarąbać tekst ? no ? A bo ja bezczelna jestem, jak sie niedawno dowiedzialam... nooo widzę banda beszczelnych bab na forum się rozpycha idę poczytać przed snem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 No ale Nefer, on mieszka drzwi w drzwi, czujesz bol?No to zacznie mieszkać na schodach. ocochozzzziiii ? Ale nie wiem czy wjedzie do Ciebie wózkiem inwalidzkim Wiesz, posiadam spory wybor kijow golfowych i bejsbolowych, serio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Z boku. Piankowy krol... ... z małym fiutkiem i jeszcze mniejszym rozumkiem... z takim dasz sobie spokojnie radę... Jak ja bym chciala, zeby do tego sadu grodzkiego doszlo. I on tam z ryjem, z panienkami, na ten sad, a ja pelne spoko... A w ogole to moze dostac wyrok zaoczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Eeeeeeeeee zrobi mu sie obok parapetówę jak ta lala i sie chłop uspokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Mam zamiar odgrzebac stare kasety Metalliki, puszczac na full od 6 do 22 i wychodzic z domu. Dobry pomysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2009 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Mam zamiar odgrzebac stare kasety Metalliki, puszczac na full od 6 do 22 i wychodzic z domu. Dobry pomysl? Doskonały Jeszcze troche wiercenia przed Tobą. Do 22.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Mam zamiar odgrzebac stare kasety Metalliki, puszczac na full od 6 do 22 i wychodzic z domu. Dobry pomysl? Doskonały Jeszcze troche wiercenia przed Tobą. Do 22.00 Policjant powiedzial, ze jak ktos miedzy 6 a 22 narzeka na halas, to oni w ogole nie przyjezdzaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2009 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Mam zamiar odgrzebac stare kasety Metalliki, puszczac na full od 6 do 22 i wychodzic z domu. Dobry pomysl? Doskonały Jeszcze troche wiercenia przed Tobą. Do 22.00 Policjant powiedzial, ze jak ktos miedzy 6 a 22 narzeka na halas, to oni w ogole nie przyjezdzaja. Bo tak sanowi prawo - masz prawo dostawać pierdolca między 6 a 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 A wiesz, że nabardziej wkurza odbijanie piłeczki tenisowej o wspólną ścianę przez 6 h ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Musze sie zaopatrzyc w pileczki znaczy sie... I jeszcze ten jego brak zameldowania. Uuuuu... I co ja z tym zrobie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2009 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Musze sie zaopatrzyc w pileczki znaczy sie... I jeszcze ten jego brak zameldowania. Uuuuu... I co ja z tym zrobie??? NIe zaprzątaj sobie ślicznej główki. Od załatwiania takich frajerów od gróźb karalnych i zastraszania są panowie w mundurach - pozdrów ich ode mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Musze sie zaopatrzyc w pileczki znaczy sie... I jeszcze ten jego brak zameldowania. Uuuuu... I co ja z tym zrobie??? NIe zaprzątaj sobie ślicznej główki. Od załatwiania takich frajerów od gróźb karalnych i zastraszania są panowie w mundurach - pozdrów ich ode mnie :) I niech mi ktos powie, ze policja w Polsce nieskuteczna jest. Pozdrowie na pewno. Ide, bo rano musze byc swieza jak skowronek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2009 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.02.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 a co tu tak cichutko?? witanko:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts