Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moze zaloze osobny "Dziennik przebojow z sasiadem... - budowa przy tym to pestka"... :lol: :lol: :lol: Drzwi mam zamiar wymienic, ale dopiero bedzie afera, bo to tez jest syf. Jak przyjdzie stolarz, to mi moze zainstalowac prog. Ale wiesz, ja przeciez mam za cienka sciane... Jak ekipa robila antresole to wpadl do mieszkania i chcial robic zdjecia w srodku. :o Psychiczny facet, no...

Ja pisze o drzwiach na klatce schodowej. Jak stanie na Twoim korytarzu to pojeba już nic nie zatrzyma (chyba, ze kupisz dobry sprzęt :))

No ale Nefer, on mieszka drzwi w drzwi, czujesz bol?

No i podgapiłaś. Ładnie tak dziecku zarąbać tekst ? no ? :lol: :lol: :wink:

A bo ja bezczelna jestem, jak sie niedawno dowiedzialam... :oops: :roll:

:evil: nooo :lol: :lol: :lol:

widzę banda beszczelnych bab na forum się rozpycha :lol:

idę poczytać przed snem :D

Z boku. Piankowy krol... :lol: :lol: :lol:

... z małym fiutkiem i jeszcze mniejszym rozumkiem... :roll: :wink: :D

z takim dasz sobie spokojnie radę... 8)

Jak ja bym chciala, zeby do tego sadu grodzkiego doszlo. I on tam z ryjem, z panienkami, na ten sad, a ja pelne spoko... 8) A w ogole to moze dostac wyrok zaoczny... :roll:

Mam zamiar odgrzebac stare kasety Metalliki, puszczac na full od 6 do 22 i wychodzic z domu. Dobry pomysl? :roll:

Doskonały :) Jeszcze troche wiercenia przed Tobą. Do 22.00 :)

Policjant powiedzial, ze jak ktos miedzy 6 a 22 narzeka na halas, to oni w ogole nie przyjezdzaja. :lol: :lol: :lol:

Bo tak sanowi prawo - masz prawo dostawać pierdolca między 6 a 22 :)

Musze sie zaopatrzyc w pileczki znaczy sie... :roll:

I jeszcze ten jego brak zameldowania. Uuuuu... I co ja z tym zrobie??? :roll: :roll: :roll:

NIe zaprzątaj sobie ślicznej główki. Od załatwiania takich frajerów od gróźb karalnych i zastraszania są panowie w mundurach - pozdrów ich ode mnie :):)

Musze sie zaopatrzyc w pileczki znaczy sie... :roll:

I jeszcze ten jego brak zameldowania. Uuuuu... I co ja z tym zrobie??? :roll: :roll: :roll:

NIe zaprzątaj sobie ślicznej główki. Od załatwiania takich frajerów od gróźb karalnych i zastraszania są panowie w mundurach - pozdrów ich ode mnie :):)

I niech mi ktos powie, ze policja w Polsce nieskuteczna jest. 8) Pozdrowie na pewno. Ide, bo rano musze byc swieza jak skowronek. :wink: