Maluszek 05.02.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Dzień doberek po długiej nieobecności. O której w sobotę ten sabacik? Może i ja wpadnę. Teraz lecę nadrabiać wszystkie zaległosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.02.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Dzień doberek po długiej nieobecności. Może i ja wpadnę. ja nie wiem czy to dopry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.02.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Dzień doberek po długiej nieobecności. Może i ja wpadnę. ja nie wiem czy to dopry pomysł a co mi tam - w końcu mam już swoje lata - to mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.02.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 a to skoro tak to nie widzę przeciwskazań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.02.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 a to skoro tak to nie widzę przeciwskazań pytanie tylko z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.02.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 a to skoro tak to nie widzę przeciwskazań pytanie tylko z kim no ta z małżem po tylu latach to głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.02.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 a to skoro tak to nie widzę przeciwskazań pytanie tylko z kim no ta z małżem po tylu latach to głupio prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 dzień dobry ja odnośnie tezy Kamyka mój znajomy też zawsze mówił że seks z własną żoną to obrzydliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Tu widok 10 minut po zaimpregnowaniu podłogi u chłopaków. Zdjęcie nie oddaje tej bajki. Jak widać fugi już podsychają, ale reszta - mam nadzieję - tak zostanie http://images6.fotosik.pl/390/172d095e3dd857f8.jpg http://images6.fotosik.pl/390/97cf034352cf8cbb.jpg schnie - 3 dni - musimy więc poczekac na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.02.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Mowia , ze to kazirodztwo Dobrze , ze ja nie slucham co ludzie mowia , no a w kazdym razie do glowy nie biore Gospodyni Nie mysl tyle , bo sie pochorujesz . Bedzie ladnie co bys nie wybrala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Super ta lazienka. Naprawde fajna, a jak dla chlopakow to juz w ogole idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Mowia , ze to kazirodztwo Dobrze , ze ja nie slucham co ludzie mowia , no a w kazdym razie do glowy nie biore Gospodyni Nie mysl tyle , bo sie pochorujesz . Bedzie ladnie co bys nie wybrala Dziś poinformowałam pania architekt Jolę : KAMIEŃ poproszę. Zresztą to Jola do mnie zadzwoniła z tekstem : - Wiesz, ta łaziennka w Pamesie wygląda infantylnie. Nie pasuje do tych płytek w sypialni - może byśmy.... i tu weszłam jej w słowo: - Noooo RainForest Braun by pasował, nie ? :) I tak oto się okazało, że z Jolą mamy połaczenie telepatyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Super ta lazienka. Naprawde fajna, a jak dla chlopakow to juz w ogole idealna. Moja kumpela, po obejrzeniu łazienki (jeszcze przez zaimpregnowaniem) stwierdziła : - Ale zajebiaszcza łazienka - jak w nocnym klubie ! No i tak sie zastanawiam - czy to był komplement ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.02.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Mowisz , ze Brown , no to super , mi na pewno bedzie sie podobalo A z czym to bedzie ? Dodatki mam na mysli . No moze jak w sobote nie bede miala treningu to zadzwonie i sie z Toba umowie na pomacanie .Na chwileczke oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Super ta lazienka. Naprawde fajna, a jak dla chlopakow to juz w ogole idealna. Moja kumpela, po obejrzeniu łazienki (jeszcze przez zaimpregnowaniem) stwierdziła : - Ale zajebiaszcza łazienka - jak w nocnym klubie ! No i tak sie zastanawiam - czy to był komplement ? Mnie sie wlasnie tez tak skojarzylo, ze jak w knajpie. I to jest komplement. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.02.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Przebojowa ta lazienka! Wasnie taka mlodziezowa, pelna elergii. Ale cos czuje, ze mnie z nog zwali wlasnie lazienka dla doroslych. Fajnie, Nefcia, ze tak realizujesz swoje marzena. Mi, to sie tak cieplutko na sercu robi jak widze, ze ludziom ktorych kocham dzieje sie dobrze. Nefci dom dostaje ducha! Troche tu, troche tam, zapelniaja sie wnetrza, a gdzie bym nie spojrzala to usmiechaja sie do mnie marzenia najbardziej pozytywnej wariatki jaka znam. I tak pewnosci wciaz nie mam, czy te plytki sa takie blyszczace, czy to tylko odbija sie w nich energia wielkiej kobiety, matki i zony??!! Sciskam Cie Nefcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.02.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Byle do soboty , byle do soboty , to wszystkie te cuda zobacze własnymi gałkami łazienka czarno czerwona za je bi sta!!!!! pokazałam Małżowi , wydusił nabożne : łaaaał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.02.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Przebojowa ta lazienka! to na pewno prawda ....ale ...... Garaż zakończony - jeszcze nie zafugowany. ...ale ....chciałbym tak teraz mieć w moich fabrycznych pokojach ... jak Ty w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Bylyscie tu? http://forum.muratordom.pl/masz-moze-w-portfelu-9-groszy-jesli-tak-mozesz-uratowac-psa,t149970.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 dobry wieczór Nefcia cudna ta łazienka a jednak forest brown zwyciężył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts