Aga J.G 03.03.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Nefer czekam, a może pomogę wozić te taczki Może nie wyglądam ale siłę mam Mąz wraca i posiedzi do lipca - będzie nas dwóch to będzie łatwiej Ale dzięki dobrze że już wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.03.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Hej Nefer , ośmieliłam się zajrzeć do Twojego dziennika - wiesz ten zapis - OLIMP FORUM - oświecona góra rankingu... budzi respekt..- przynajmniej ja tak mam ... Nie chciałabym Ci kadzić, ale muszę powiedzieć, że rewelacyjnie się Ciebie czyta - mam wrażenie, że jesteś kobietą z takim jajami, że SZOK ... tylko pozazdrościć determinacji i wytrwałości w załatwianiu tych wszystkich"papierków"..(ja pewnie bym "osiwła" ). Jesteś niesamowita ..- od Ciebie trzeba się uczyć podejścia do życia.. Mam nadzieję, że jak już dostaniesz pozwolenie to polecisz z budową jak burza - czego gorąco Ci życzę . Pozdrawiam! Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.03.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 kuźwa, wszystko na raz: oferty, raporty, uwagi do raportów, wyrzucanie panny z pracy, przyjmowanie panny do pracy, decyzja o inwestycjach, negocjacje z klientami ........ jeszcze piórko sobie w dupkę włożę ba, bo trzeba zatrudniać mężatki polecam się za jakieś 3 latka Ja siebie też Za jakieś 4 latka Buźka Nefer! Piórka nie wsadzaj ino wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.03.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 O to ja już się mogę zatrudnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.03.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 super że wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 08.03.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Tylko zaczniij cos tam skrobac A swoja droga wszystkiego dobrego tobie i kolezankom z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 11.03.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 wchodzę sobie poczytać a tu co widzę urlopik od 30 stycznia... hmmm a gdzieś czytałem, że jak się wejdzie na ścieżkę inwestora to urlopy żegnajcie.... I mimo że mam nadzieję, że masz udany ten urlopik i generalnie jakiś bardzo miłe sprawy absorbują Ciebie na tyle że nie możesz pisać to jednak zawołam: Ciąg dalszy poproszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.03.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Hej Nefer , ośmieliłam się zajrzeć do Twojego dziennika - wiesz ten zapis - OLIMP FORUM - oświecona góra rankingu... budzi respekt..- przynajmniej ja tak mam ... Nie chciałabym Ci kadzić, ale muszę powiedzieć, że rewelacyjnie się Ciebie czyta - mam wrażenie, że jesteś kobietą z takim jajami, że SZOK ... tylko pozazdrościć determinacji i wytrwałości w załatwianiu tych wszystkich"papierków"..(ja pewnie bym "osiwła" ). Jesteś niesamowita ..- od Ciebie trzeba się uczyć podejścia do życia.. Mam nadzieję, że jak już dostaniesz pozwolenie to polecisz z budową jak burza - czego gorąco Ci życzę . Pozdrawiam! Monika Moniko, bardzo dziękuję za dobre słowo - wiesz, z tą Oświeconą to jest tak, że po prostu dostaje się go po iluś tam postach .... a więc żadna moja zasługa. Lepiej nie brać ze nei przykładu, bo jak sobie pomyślę jak mi to wszystko idzie jak krew z nosa to ...odradzam. Ostatno tez zaliczyłam osłabienie psychiczne :) Ale powoli wraca mi energia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.03.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 O to ja już się mogę zatrudnić Agusia -nie ma sprawy :) Anytime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.03.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 wchodzę sobie poczytać a tu co widzę urlopik od 30 stycznia... hmmm a gdzieś czytałem, że jak się wejdzie na ścieżkę inwestora to urlopy żegnajcie.... I mimo że mam nadzieję, że masz udany ten urlopik i generalnie jakiś bardzo miłe sprawy absorbują Ciebie na tyle że nie możesz pisać to jednak zawołam: Ciąg dalszy poproszę!!! Dooobra - ale especially for you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.03.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 kuźwa, wszystko na raz: oferty, raporty, uwagi do raportów, wyrzucanie panny z pracy, przyjmowanie panny do pracy, decyzja o inwestycjach, negocjacje z klientami ........ jeszcze piórko sobie w dupkę włożę ba, bo trzeba zatrudniać mężatki polecam się za jakieś 3 latka Ja siebie też Za jakieś 4 latka Buźka Nefer! Piórka nie wsadzaj ino wracaj Poczekam na Ciebie :) może byc i 4 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.03.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Ja cały czas zachodzę w głowe skąd się takie fajne ludzie biorą i to na necie Celt, Sylwusia dzięki Kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 11.03.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Ja cały czas zachodzę w głowe skąd się takie fajne ludzie biorą i to na necie Celt, Sylwusia dzięki Kochani Noo ja to z Poznania a reszta to roznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.03.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Ja cały czas zachodzę w głowe skąd się takie fajne ludzie biorą i to na necie Celt, Sylwusia dzięki Kochani Noo ja to z Poznania a reszta to roznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 12.03.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Koniec świata powrót rycerki Nefer!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.03.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Nefer kiedy zaczynacie budowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.03.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Nefer jak to dobrze, że zbudziłaś się już z zimowego snu . Wiosną już pachnie - czas działać ! Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.03.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Ja cały czas zachodzę w głowe skąd się takie fajne ludzie biorą i to na necie Celt, Sylwusia dzięki Kochani Noo ja to z Poznania a reszta to roznie Nefer wiesz skąd jestem... zapraszam do nas na działeczke odetchniesz...w którys weekend co ty na to? to tylko 30 minut przy dobrych układach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Ja cały czas zachodzę w głowe skąd się takie fajne ludzie biorą i to na necie Celt, Sylwusia dzięki Kochani Noo ja to z Poznania a reszta to roznie Nefer wiesz skąd jestem... zapraszam do nas na działeczke odetchniesz...w którys weekend co ty na to? to tylko 30 minut przy dobrych układach Sylwuniu - bardzo chętnie - musze się tylko z tym bałaganem uporać, ale pewnie bliżej kwietnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Nefer kiedy zaczynacie budowe? Zejka !! TY MNIE NIE DENERWUJ !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts