markoto 05.02.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No forest pasuje do tych kolek w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.02.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 no a czego ja sie moglam spodziewac.białe, zółte, czerwone.....kamyki, kamyki, kamyki.a taka byla piosenka kiedys. Nefcia to nie przypadkiem Twoja ulubiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.02.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Nawet jak byłam na anty ... to jestem tylko na ty ... naprawdę cudna "czartowska" łazieneczka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Garaż to masz wielki nie powiem!!! A łazienkę chłopców to ja sobie chętnie obejrzę już na zicher ... manierę taką mam chwilowo, o!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Przebojowa ta lazienka! Wasnie taka mlodziezowa, pelna elergii. Ale cos czuje, ze mnie z nog zwali wlasnie lazienka dla doroslych. Fajnie, Nefcia, ze tak realizujesz swoje marzena. Mi, to sie tak cieplutko na sercu robi jak widze, ze ludziom ktorych kocham dzieje sie dobrze. Nefci dom dostaje ducha! Troche tu, troche tam, zapelniaja sie wnetrza, a gdzie bym nie spojrzala to usmiechaja sie do mnie marzenia najbardziej pozytywnej wariatki jaka znam. I tak pewnosci wciaz nie mam, czy te plytki sa takie blyszczace, czy to tylko odbija sie w nich energia wielkiej kobiety, matki i zony??!! Sciskam Cie Nefcia!!! Zeljko - Ty to jak coś napiszesz to nawet nie można odpowiedzieć. Bo jak odpowiedzieć na poezję ? Przytulam Cię mocnooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Garaż zakończony - jeszcze nie zafugowany. ...ale ....chciałbym tak teraz mieć w moich fabrycznych pokojach ... jak Ty w garażu Aż wstyd przyznać - płytki po 35 pln/mkw także spoko Gwoździku - będzie niedrogo. I szybko się kładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No forest pasuje do tych kolek w sypialni nooooooooo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Garaż to masz wielki nie powiem!!! A łazienkę chłopców to ja sobie chętnie obejrzę już na zicher ... manierę taką mam chwilowo, o!! Taka sama jak na Twojej realizacji A garaż nie jest duży - 36 mk. Mały jak na 2 samochody.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Byle do soboty , byle do soboty , to wszystkie te cuda zobacze własnymi gałkami łazienka czarno czerwona za je bi sta!!!!! pokazałam Małżowi , wydusił nabożne : łaaaał Pocałuj go odemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 dobry wieczór Nefcia cudna ta łazienka a jednak forest brown zwyciężył Chyba tak. Pasuje i tu i tam ... Zobaczymy. Pamiętam o Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Mowisz , ze Brown , no to super , mi na pewno bedzie sie podobalo A z czym to bedzie ? Dodatki mam na mysli . No moze jak w sobote nie bede miala treningu to zadzwonie i sie z Toba umowie na pomacanie .Na chwileczke oczywiscie Rrmisiu,moja rozkładówka na weekendL; w sobote mamy zlot o 13.00 więc zapraszam. Niemniej potem pędzę na imprezę. I w niedzielę mam drugą. Wszystko przez to, że przyjechał ten mój przyjaciel z Włoch z oliwa :) Ale jak dasz radę to czuj się zawsze zaproszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Dzięki serdeczne wszystkim za dobre słowo A teraz ide umrzec, bo mnie tak łeb napier.... , że chyba umrę Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 dziękuję Kochana a foresta jak zobaczyłam na żywo razem ze Skabą tośmy się nagłaskać nie mogły a że kobieta nie potrafiła powiedzieć jak sie to nazywa to całe śledztwo przeprowadziłam żeby to znaleźć i jęzor z radości do ziemi a małż sie śmiał jak Mu pokazywałam że ja chcę to kole kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Garaż to masz wielki nie powiem!!! A łazienkę chłopców to ja sobie chętnie obejrzę już na zicher ... manierę taką mam chwilowo, o!! Taka sama jak na Twojej realizacji A garaż nie jest duży - 36 mk. Mały jak na 2 samochody.... Nefcia, moje obecne mieszkanie ma 47 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Nawet jak byłam na anty ... to jestem tylko na ty ... naprawdę cudna "czartowska" łazieneczka .... Zobaczysz na żywo to dopiero usiądziesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Nefcia a moje dokładnie 29,16 m.kw więc mi nie mów że garaż masz mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Garaż to masz wielki nie powiem!!! A łazienkę chłopców to ja sobie chętnie obejrzę już na zicher ... manierę taką mam chwilowo, o!! Taka sama jak na Twojej realizacji A garaż nie jest duży - 36 mk. Mały jak na 2 samochody.... Nefcia, moje obecne mieszkanie ma 47 m A ja 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Nefcia a moje dokładnie 29,16 m.kw więc mi nie mów że garaż masz mały To się u mnie zmieścicie w meblami w garażu jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 dziękuję Kochana a foresta jak zobaczyłam na żywo razem ze Skabą tośmy się nagłaskać nie mogły a że kobieta nie potrafiła powiedzieć jak sie to nazywa to całe śledztwo przeprowadziłam żeby to znaleźć i jęzor z radości do ziemi a małż sie śmiał jak Mu pokazywałam że ja chcę to kole kominka A ja jeszcze nie macałam. Chyba przed zlotem w sobotę pojade na macanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.02.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Nefciu widziałam Twój las zielony i brązowy a nawet i czarny dzisiaj na żywca i są po prostu zajebiste!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts