Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przebojowa ta lazienka! :D Wasnie taka mlodziezowa, pelna elergii.

Ale cos czuje, ze mnie z nog zwali wlasnie lazienka dla doroslych. :D

Fajnie, Nefcia, ze tak realizujesz swoje marzena. Mi, to sie tak cieplutko na sercu robi jak widze, ze ludziom ktorych kocham dzieje sie dobrze. :p

Nefci dom dostaje ducha! :D :wink: Troche tu, troche tam, zapelniaja sie wnetrza, a gdzie bym nie spojrzala to usmiechaja sie do mnie marzenia najbardziej pozytywnej wariatki jaka znam. :D

I tak pewnosci wciaz nie mam, czy te plytki sa takie blyszczace, czy to tylko odbija sie w nich energia wielkiej kobiety, matki i zony??!! :D :wink:

Sciskam Cie Nefcia!!! :D :wink:

Zeljko - Ty to jak coś napiszesz to nawet nie można odpowiedzieć. Bo jak odpowiedzieć na poezję ?

Przytulam Cię mocnooooo :)

Garaż zakończony - jeszcze nie zafugowany.

...ale ....chciałbym tak teraz mieć w moich fabrycznych pokojach ... jak Ty w garażu :(

Aż wstyd przyznać - płytki po 35 pln/mkw :oops: także spoko Gwoździku - będzie niedrogo. I szybko się kładzie :)

Garaż to masz wielki nie powiem!!!

A łazienkę chłopców to ja sobie chętnie obejrzę już na zicher ... manierę taką mam chwilowo, o!! :wink:

Taka sama jak na Twojej realizacji :) A garaż nie jest duży - 36 mk. Mały jak na 2 samochody....

Mowisz , ze Brown , no to super , mi na pewno bedzie sie podobalo :D

A z czym to bedzie ? Dodatki mam na mysli .

No moze jak w sobote nie bede miala treningu to zadzwonie i sie z Toba umowie na pomacanie .Na chwileczke oczywiscie :D

Rrmisiu,moja rozkładówka na weekendL; w sobote mamy zlot o 13.00 więc zapraszam. Niemniej potem pędzę na imprezę. I w niedzielę mam drugą. Wszystko przez to, że przyjechał ten mój przyjaciel z Włoch z oliwa :):) Ale jak dasz radę to czuj się zawsze zaproszona :)

dziękuję Kochana

a foresta jak zobaczyłam na żywo razem ze Skabą tośmy się nagłaskać nie mogły a że kobieta nie potrafiła powiedzieć jak sie to nazywa to całe śledztwo przeprowadziłam żeby to znaleźć i jęzor z radości do ziemi a małż sie śmiał jak Mu pokazywałam że ja chcę to kole kominka :lol:

A łazienkę chłopców to ja sobie chętnie obejrzę już na zicher ... manierę taką mam chwilowo, o!! :wink:

Taka sama jak na Twojej realizacji :) A garaż nie jest duży - 36 mk. Mały jak na 2 samochody....

Nefcia, moje obecne mieszkanie ma 47 m :D

Nefcia, moje obecne mieszkanie ma 47 m :D

A ja 51 :)

dziękuję Kochana

a foresta jak zobaczyłam na żywo razem ze Skabą tośmy się nagłaskać nie mogły a że kobieta nie potrafiła powiedzieć jak sie to nazywa to całe śledztwo przeprowadziłam żeby to znaleźć i jęzor z radości do ziemi a małż sie śmiał jak Mu pokazywałam że ja chcę to kole kominka :lol:

A ja jeszcze nie macałam. Chyba przed zlotem w sobotę pojade na macanie :)