wu 05.02.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 no super Nefcia tylko czemu cholercia tak daleko te graty trzeba by wieżć naprawdę piękny jest te żyłki takie jakby wypukłe były normalnie żywy ten kamień od razu zobaczyłam go na jasnej gładkiej ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Nefciu widziałam Twój las zielony i brązowy a nawet i czarny dzisiaj na żywca i są po prostu zajebiste!!! Tak mi mów. Znalazłam płytki z granitu i marmuru w dobrych cenach . Mają też sklep internetowy - zajrzyj Rasiu : http://www.prestige-products.pl/sklep/index.php?main_page=index&cPath=94_34_81 Tylko nie gmeraj w meblach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 A co to znaczy: oferta dla deweloperow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Nefcia te ceny w tym sklepie to za metr kwadratowy czy za płytkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Nefcia te ceny w tym sklepie to za metr kwadratowy czy za płytkę Metr, metr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 A co to znaczy: oferta dla deweloperow? A którego słowa nie rozumiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 A co to znaczy: oferta dla deweloperow? A którego słowa nie rozumiesz ? Deweloper. Bo juz chyba wszyscy popadali i postanowiono ze slownika wykreslic jako archaizm. Nakrecilas mnie i moze znajde jakis marmur na swoja podloge, bo mi chlopaki wylali wylewke z kiblu i tam juz nie musze miec plytek (najwyzej malz ten beton pozloci albo cos wymyslimy smiesznego), wiec w drugiej mozna by zaszalec na tych 3 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Nefcia to ja nie wiem czy lepszych cen nie mają na http://www.kominyikominki.pl forest brown jest tam po 829,60 brutto za m.kw gotowego wyrobu a na Twojej stronie wychodzi mi prawie 890 za metr a z kominówikominków to Ci chyba robili kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 To jest bardzo dobry pomysł - niezły czad - korytarz industriał a tu BACH. Ja chyba zapoczątkuję modę na "modern stone". Bo kamień mi się jakoś tak zawsze rustykalnie kojarzył. A ten styl nie dla mnie ) Więc będzie modern stone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Nefcia to ja nie wiem czy lepszych cen nie mają na http://www.kominyikominki.pl forest brown jest tam po 829,60 brutto za m.kw gotowego wyrobu a na Twojej stronie wychodzi mi prawie 890 za metr a z kominówikominków to Ci chyba robili kominek Słoneczko - jak Ty to liczysz ? Skoro w sklepie mam po 260 za metr w w kominkach po 890 za metr - to ja nie kumam :) KUŹWA TO CHYBA JEST ZA PŁYTKĘ !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 A czy pod te marmurowe plytki mozna wcisnac mate elektryczna. Podlogowke znaczy sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 A czy pod te marmurowe plytki mozna wcisnac mate elektryczna. Podlogowke znaczy sie? NAwet należy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 a poczekaj Nefcia teraz mnie przyćmiło ale we sie upewnij czy to jednak nie jest za płytkę ta cena bo tam nic o metrach nie pisze tylko płytka o wymiarach plus cena netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 A czy pod te marmurowe plytki mozna wcisnac mate elektryczna. Podlogowke znaczy sie? NAwet należy !!! Tak jest pani, pani... sierzant? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 a poczekaj Nefcia teraz mnie przyćmiło ale we sie upewnij czy to jednak nie jest za płytkę ta cena bo tam nic o metrach nie pisze tylko płytka o wymiarach plus cena netto I chyba masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 A czy pod te marmurowe plytki mozna wcisnac mate elektryczna. Podlogowke znaczy sie? NAwet należy !!! Tak jest pani, pani... sierzant? pułkownik ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Nefcia 262 zł forest green w tym Twoim sklepie to jest cena za płytkę Kochanie przykro mi czyli jednak kominyikominki górą bo tam powiedzmy 830 metr a tu wychodzi 888 zł m.kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Nefcia 262 zł forest green w tym Twoim sklepie to jest cena za płytkę Kochanie przykro mi czyli jednak kominyikominki górą bo tam powiedzmy 830 metr a tu wychodzi 888 zł m.kw Ale nadal twierdzę , że można taniej : http://www.allegro.pl/item494701368_plytki_marmurowe_producent_marmur_rain_forest_bro.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 no ja wiem że można tylko nie wiem czy grubość jest dla Ciebie istotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Takie 1 cm grubosci sa juz od 170 za m2. Pisze, ze sie nadaja na podloge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts