Nefer 05.02.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 no ja wiem że można tylko nie wiem czy grubość jest dla Ciebie istotna Chyba średnio. W zasadzie to płytka 1 cm chyba będzie lepszym pomysłem - biorąc pod uwagę, że mam płyty g-k :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 no powinna być lżejsza no i mniej miejsca zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 no ja wiem że można tylko nie wiem czy grubość jest dla Ciebie istotna Chyba średnio. W zasadzie to płytka 1 cm chyba będzie lepszym pomysłem - biorąc pod uwagę, że mam płyty g-k :) A na podloge jaka mialas grubosc tego trawertynu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 no ja wiem że można tylko nie wiem czy grubość jest dla Ciebie istotna Chyba średnio. W zasadzie to płytka 1 cm chyba będzie lepszym pomysłem - biorąc pod uwagę, że mam płyty g-k :) A na podloge jaka mialas grubosc tego trawertynu? 2 cm. I uważam, że 1,5 to max. Dwójka jest naprawdę gruba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 no powinna być lżejsza no i mniej miejsca zajmie Miejsca dostatek, ale boję sie o ten ciężar. Więc lepiej 1 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Gdzies tu na Forum ktos sie skarzyl, ze zwyczajny fliziarz jak to w KRK mowia, nie ma maszynki do ciecia marmuru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.02.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Nefcia - łazienka już teraz wygląda super Po wyschnięciu fug będzie jeszcze lepiej Można wpaść w sobotę na macanko? dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.02.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 fajna stronka z tymi marmurami. Nefciu czy Twoja głowa ma sie dzisiaj lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Gdzies tu na Forum ktos sie skarzyl, ze zwyczajny fliziarz jak to w KRK mowia, nie ma maszynki do ciecia marmuru... No bo do tego trzeba mieć sprzęt, a nie jakieś g...o. To pewnie prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Nefcia - łazienka już teraz wygląda super Po wyschnięciu fug będzie jeszcze lepiej Można wpaść w sobotę na macanko? dzień doberek Dzięki Maluszku, Wpadaj, sobota 13.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 fajna stronka z tymi marmurami. Nefciu czy Twoja głowa ma sie dzisiaj lepiej? Głowa nieco lepiej, dziękuję. Ale mnie wczoraj połamało w barku również i miałam kłopot z prowadzeniem samochodu - no kuźwa starość. Dziś trochę lepiej, ale nocka w plecy. Zaraz muszę się zmierzyć z samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.02.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Nefcia - łazienka już teraz wygląda super Po wyschnięciu fug będzie jeszcze lepiej Można wpaść w sobotę na macanko? dzień doberek Dzięki Maluszku, Wpadaj, sobota 13.00. to będę ciacho jakieś przywieźć albo cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.02.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 fajna stronka z tymi marmurami. Nefciu czy Twoja głowa ma sie dzisiaj lepiej? Głowa nieco lepiej, dziękuję. Ale mnie wczoraj połamało w barku również i miałam kłopot z prowadzeniem samochodu - no kuźwa starość. Dziś trochę lepiej, ale nocka w plecy. Zaraz muszę się zmierzyć z samochodem posmaruj jakąś maścią rozgrzewającą te plecy to powinno szybko przejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Nefcia - łazienka już teraz wygląda super Po wyschnięciu fug będzie jeszcze lepiej Można wpaść w sobotę na macanko? dzień doberek Dzięki Maluszku, Wpadaj, sobota 13.00. to będę ciacho jakieś przywieźć albo cuś? NIe wygłupiaj się Przywieź siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.02.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Nefcia - łazienka już teraz wygląda super Po wyschnięciu fug będzie jeszcze lepiej Można wpaść w sobotę na macanko? dzień doberek Dzięki Maluszku, Wpadaj, sobota 13.00. to będę ciacho jakieś przywieźć albo cuś? NIe wygłupiaj się Przywieź siebie a żebyś wiedziała, że przywiozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.02.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Nefcia, łazienka dla chłopaków zajebista !!!! Normalnie odlot !!!! Jeszcze tylko czarny kibelek by się do tego przydał A kamień przecudny !!! Kurcze, coraz bardziej nabieram ochotę na jakiś u siebie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 dzień dobry jestem widziałam stronkę z płytkami... cudne są, ale nie powiem cena tez nio.... Neficia łamiemy się w sprawie dolnej łazienki oj mocno się łamiemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.02.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 i jeszcze ja w sprawie tej superowej łazienki chłopców taka czerwono- czarna też jest w jednej knajpce na Krakowskim Przedmieściu a co sobotniego zlotu to czy coś konkretnego przynieść - może jakieś winko, chociaż ja z tych niepijących ale przynieść zawsze mogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 fajna stronka z tymi marmurami. Nefciu czy Twoja głowa ma sie dzisiaj lepiej? Głowa nieco lepiej, dziękuję. Ale mnie wczoraj połamało w barku również i miałam kłopot z prowadzeniem samochodu - no kuźwa starość. Dziś trochę lepiej, ale nocka w plecy. Zaraz muszę się zmierzyć z samochodem Tak czytam i mysle sobie: ja pierdziele, Neferka barek caly obciagnela i dzisiaj kaca ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.02.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 fajna stronka z tymi marmurami. Nefciu czy Twoja głowa ma sie dzisiaj lepiej? Głowa nieco lepiej, dziękuję. Ale mnie wczoraj połamało w barku również i miałam kłopot z prowadzeniem samochodu - no kuźwa starość. Dziś trochę lepiej, ale nocka w plecy. Zaraz muszę się zmierzyć z samochodem kurcze, kuruj się, niech mąż zrobi dzisiaj jakiś masaż, bo nie chciałabym cię jutro chorowitki ciągać po budowach Dostaliśmy dzisiaj wycenę od Mariusza i jest o wiele lepsza cenowo od naszej poprzedniej ekipy. Jutro na spotkaniu ci wszystko opowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts