Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Lidszu - no to się cieszę :) Pogadamy jutro :):)

Małgoś - najgorzej, że nic a nic nie piłam - po prostu się starzeję :)

Pasie :) Jutro to nie parapetówka :) Na parapetówkę przywieziesz :) U mnie jeszcze jest b u d o w a :)

Nitu - dlaczego się łamiecie ?

Maluszek - nie wygłupiaj się :)

Dziś pół dnia w samochodzie.

Łazienka chłopców nadal się świecc - wygląda pięknie :)

Odebrałam dziś inwentaryzajcję geodezyjną gazu - już mam więc coś więcej :)

Vadiol sobie ode mnie poszedł - do Rasi - ja pracuję nad łazienką na górze - czyli nad kamieniami. A w zasadzie to Jola pracuje :)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj, widze, ze Twoj Vadiol byle gdzie nie pracuje. :D Same piekne domy wybiera skubany. :D Czekaj, no chyba to Jego wybieraja. :D Ale i tak skubany!!! :wink: :D

On pracuje tylko u fajnych ludzi podobno - tak twierdzi , ale czy to prawda ? :):) :wink:

Oj, widze, ze Twoj Vadiol byle gdzie nie pracuje. :D Same piekne domy wybiera skubany. :D Czekaj, no chyba to Jego wybieraja. :D Ale i tak skubany!!! :wink: :D

On pracuje tylko u fajnych ludzi podobno - tak twierdzi , ale czy to prawda ? :):) :wink:

No nie wiem co mam powiedziec, jestem w kropce :lol: - u mnie nie pracowal :roll:

No, ale nie wiedzialam wtedy, ze jest Ktos Taki. :roll: :wink:

[

Nitu - dlaczego się łamiecie ?

a bo do mnie nie zaglądasz to nie wiesz :(

no ale powiem, postanowiłyśmy z Jolą, że z naszej dolnej łazienki robimy ewidentnie łazienkę wiztytową i wyrzucamy kabinę :o :lol:

będzie tylko kibelek, umywaleczka i piękne płyteczki :p

aaaaaa i byłam w tym nowym Leroyu przy M1 - nooo fajny... i nawet ciekawe aranżacje mają... i trawertyn macałam.... :wink:

myslę już o moich schodach pasujących do piaskowca i podoba mi się granit madura gold :)

a bo do mnie nie zaglądasz to nie wiesz :(

no ale powiem, postanowiłyśmy z Jolą, że z naszej dolnej łazienki robimy ewidentnie łazienkę wiztytową i wyrzucamy kabinę :o :lol:

będzie tylko kibelek, umywaleczka i piękne płyteczki :p

aaaaaa i byłam w tym nowym Leroyu przy M1 - nooo fajny... i nawet ciekawe aranżacje mają... i trawertyn macałam.... :wink:

myslę już o moich schodach pasujących do piaskowca i podoba mi się granit madura gold :)

Staram się Kochana, staram się , zaraz nadrobię u Ciebie :(

I bardzo dobrze - na dole powinna być łazienka gościnna - kibelek, umywaleczka, żadnych proszków, płynów, szmat etc. Ma być pięknie i wytwornie. Ja się w pełni zgadzam z tą ideą - co gorsza wcielam ją w życie.

dobry wieczór

Nefercia oj kuruj się kuruj kobieto taki bolący bark to przekleństwo :-? wiem coś w temacie :wink:

a ja mam pytanko - czy skoro cieprpisz na ten barek :) to jutrzejsze spotkanie jest aktualne?

bo może bym po oliwę wpadła... :roll: