Nefer 06.02.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Lidszu - no to się cieszę Pogadamy jutro :) Małgoś - najgorzej, że nic a nic nie piłam - po prostu się starzeję Pasie Jutro to nie parapetówka Na parapetówkę przywieziesz U mnie jeszcze jest b u d o w a Nitu - dlaczego się łamiecie ? Maluszek - nie wygłupiaj się Dziś pół dnia w samochodzie. Łazienka chłopców nadal się świecc - wygląda pięknie Odebrałam dziś inwentaryzajcję geodezyjną gazu - już mam więc coś więcej Vadiol sobie ode mnie poszedł - do Rasi - ja pracuję nad łazienką na górze - czyli nad kamieniami. A w zasadzie to Jola pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.02.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Oj, widze, ze Twoj Vadiol byle gdzie nie pracuje. Same piekne domy wybiera skubany. Czekaj, no chyba to Jego wybieraja. Ale i tak skubany!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ale i tak "polamalo mnie w barku" jako greps mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Oj, widze, ze Twoj Vadiol byle gdzie nie pracuje. Same piekne domy wybiera skubany. Czekaj, no chyba to Jego wybieraja. Ale i tak skubany!!! On pracuje tylko u fajnych ludzi podobno - tak twierdzi , ale czy to prawda ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ale i tak "polamalo mnie w barku" jako greps mi sie podoba. Ja na to mówię "dzień lazaretowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.02.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Oj, widze, ze Twoj Vadiol byle gdzie nie pracuje. Same piekne domy wybiera skubany. Czekaj, no chyba to Jego wybieraja. Ale i tak skubany!!! On pracuje tylko u fajnych ludzi podobno - tak twierdzi , ale czy to prawda ? :) No nie wiem co mam powiedziec, jestem w kropce - u mnie nie pracowal No, ale nie wiedzialam wtedy, ze jest Ktos Taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.02.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 W sprawie jutrzejszego zlotu mam pytanie jeśli mogę Jest damski czy damsko męski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 No nie wiem co mam powiedziec, jestem w kropce - u mnie nie pracowal No, ale nie wiedzialam wtedy, ze jest Ktos Taki. Nooooooooo bo u Ciebie to by za darmo robił jakbyście się znali wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 W sprawie jutrzejszego zlotu mam pytanie jeśli mogę Jest damski czy damsko męski? Przyjeżdżaj - będzie jak w niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Zapomnialam doniesc, ze oleum dotarlo. Chlopaczek przytachal i mowi: o, cos tu chlupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 [ Nitu - dlaczego się łamiecie ? a bo do mnie nie zaglądasz to nie wiesz no ale powiem, postanowiłyśmy z Jolą, że z naszej dolnej łazienki robimy ewidentnie łazienkę wiztytową i wyrzucamy kabinę będzie tylko kibelek, umywaleczka i piękne płyteczki aaaaaa i byłam w tym nowym Leroyu przy M1 - nooo fajny... i nawet ciekawe aranżacje mają... i trawertyn macałam.... myslę już o moich schodach pasujących do piaskowca i podoba mi się granit madura gold Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 a bo do mnie nie zaglądasz to nie wiesz no ale powiem, postanowiłyśmy z Jolą, że z naszej dolnej łazienki robimy ewidentnie łazienkę wiztytową i wyrzucamy kabinę będzie tylko kibelek, umywaleczka i piękne płyteczki aaaaaa i byłam w tym nowym Leroyu przy M1 - nooo fajny... i nawet ciekawe aranżacje mają... i trawertyn macałam.... myslę już o moich schodach pasujących do piaskowca i podoba mi się granit madura gold Staram się Kochana, staram się , zaraz nadrobię u Ciebie I bardzo dobrze - na dole powinna być łazienka gościnna - kibelek, umywaleczka, żadnych proszków, płynów, szmat etc. Ma być pięknie i wytwornie. Ja się w pełni zgadzam z tą ideą - co gorsza wcielam ją w życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 dobry wieczór Nefercia oj kuruj się kuruj kobieto taki bolący bark to przekleństwo wiem coś w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 dobry wieczór Nefercia oj kuruj się kuruj kobieto taki bolący bark to przekleństwo wiem coś w temacie a ja mam pytanko - czy skoro cieprpisz na ten barek to jutrzejsze spotkanie jest aktualne? bo może bym po oliwę wpadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Spotkanie AKTUALNE jutro o 13.00 :) Żaden barek mnie nie pokona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Spotkanie AKTUALNE jutro o 13.00 :) Żaden barek mnie nie pokona aaaaaaa no to luksius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Spotkanie AKTUALNE jutro o 13.00 :) Żaden barek mnie nie pokona Nefcia a to chyba zależne od zawartości i pojemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Fakt - kiedyś miałam łeb do picia. Po dzieciach - brak treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Nefcia... Po ktorych dzieciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Nefcia... Po ktorych dzieciach? Bo ja mam dwóch synów, wiesz ? A starszy kończy w tym roku 18 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts